Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Belki de haklısınızdır...
Herkes hakettiğini yaşar zaten..
Demek ki ben de bunu hakediyormuşum,
Ne yapalım..

Öyle bir şey demek istemedim canım kendi doğrularıma göre bi yorum yaptım sadece herkesin düşüncesi farklı olabilir.
Yanlış bişeyde söylediğimi düşünmüyorum ama sen fazla tepki gösterdin.

Ben de bazen kendimi yalnız hissediyorum sınıfta yakın arkadaşlarım var ama dışarıda buluşup bir yerlere gitmiyoruz.

Çevremde hiç tereddüt etmeden arayıp da hadi bugün şuraya gidelim diyebileceğim biri yok :KK43:

Gezmeyi çok sevdiğim halde hep evdeyim.Çevremde pek yok...:KK43:

Ben de bazen kendimi yalnız hissediyorum sınıfta yakın arkadaşlarım var ama dışarıda buluşup bir yerlere gitmiyoruz.

Çevremde hiç tereddüt etmeden arayıp da hadi bugün şuraya gidelim diyebileceğim biri yok :KK43:

Hepimiz öyleyiz canım maalesef arkadaş bulmak bu devirde çok zor sanırım.
Hoşgeldin sende aramıza :)

hoşgeldin aramıza

Öyle bir şey demek istemedim canım kendi doğrularıma göre bi yorum yaptım sadece herkesin düşüncesi farklı olabilir.
Yanlış bişeyde söylediğimi düşünmüyorum ama sen fazla tepki gösterdin.

Çok doluyum ya kusura bakma :26:
Biraz da moralim bozuk sanırım...

Sevgilinizin olmasına dua edin bence kavgalar,tartışmalar geçici ama o duyguları yaşamak muhteşem olmalı.Hiç sevgilim olmadı eğer olsaydı bu kadar yalnız hissetmezdim.Sevgilileri görünce insan içten içe kıskanıyor... :S

Üniversitede aşk yaşamak en büyük hayalim...

Sevgilinizin olmasına dua edin bence kavgalar,tartışmalar geçici ama o duyguları yaşamak muhteşem olmalı.Hiç sevgilim olmadı eğer olsaydı bu kadar yalnız hissetmezdim.Sevgilileri görünce insan içten içe kıskanıyor... :S

Üniversitede aşk yaşamak en büyük hayalim...

Yaşarsın belki aşkın ne zaman geleceği belli olmaz ki :KK61:
Üni de misin şu an :)

X