Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Ay kızlar çok korktuumm :KK5:
okuldan çıktım eve doğru yürüdüm tam bahçeye girecekken birisi arkadamdan şşt şşt dedi öpücük attı ıslık çaldı arkama bakmadan kendimi apartmana nasıl attığımı bilmiyorum

Ay kızlar çok korktuumm :KK5:
okuldan çıktım eve doğru yürüdüm tam bahçeye girecekken birisi arkadamdan şşt şşt dedi öpücük attı ıslık çaldı arkama bakmadan kendimi apartmana nasıl attığımı bilmiyorum
kıyamam canım :KK50:
ne terbiyesiz insanlar var ya :KK47:

Arkama bile bakmadım canım korkudan kim olduğunu bilmiyorum.. çok terbiyesiz insanlar var..
pardon kızlar az önceki cümlemde insan demişim !! :KK47:

Üzüldüm canım ya böyleleri de var işte :26:
Çok büyük geçmiş olsun diyeyim,
Evini falan öğrenmedi inşallah?

Geçen günde babam yaşında abartmıyorum belkide daha büyük bişi beni seyrediyo yolun başında ama hiç gözünü kıpırdatmadan
ne var ne bakıyosun amca çocuğuna falann mı benzettin dedim cevap vermedi karşıya geçerken göz ucuyla baktım hala peşimden bakıp sırıtıyodu dengesiz!

İyi olmaya çalışıyorum işte canım.. sen nasılsın:26:

Sağol tatlım ,
Daha önce benimde başıma geldi ,
Baban yaşında ki insanlar kötü gözle bakabiliyor maalesef.
Bu yüzden çantamda biber gazim bulunur benim ,
Ha daha önce hiç kullanmadım ama duruyor işte :KK1:

Geçen günde babam yaşında abartmıyorum belkide daha büyük bişi beni seyrediyo yolun başında ama hiç gözünü kıpırdatmadan
ne var ne bakıyosun amca çocuğuna falann mı benzettin dedim cevap vermedi karşıya geçerken göz ucuyla baktım hala peşimden bakıp sırıtıyodu dengesiz!

Gençlerden çok olgun adamlar yapıyor bunu canım benimde başıma geldi böyle şeyler çok sinir...

çok teşekkür ederim canlarım..
muhtemelen evimi öğrendi çünkü kendimi içeri attım direk :KK14:

Ah canım ya, olan olmuş artık..
Ama bundan sonra dikkatli ol..

Eğer birisi seni izliyorsa, ya da takip ediyorsa...
Farklı bir binaya, farklı bir apartmana gir.
10 dakika bekle sonra git evine.
Kesinlikle evini öğrenmesin :KK31:
Herkes dikkat etmeli buna bayanlar .

X