- 23 Ağustos 2012
- 181
- 1
Lise bitti benim evet ben yaşadım yaşıyorum canım. Emin ol hiç beklemediğin zamanda geliyor gerçek aşk
Ne güzel işte tartışıcak bi sevgilin var en azından :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lise bitti benim evet ben yaşadım yaşıyorum canım. Emin ol hiç beklemediğin zamanda geliyor gerçek aşk
Ne güzel işte tartışıcak bi sevgilin var en azından :)
Ay kızlar çok korktuumm
okuldan çıktım eve doğru yürüdüm tam bahçeye girecekken birisi arkadamdan şşt şşt dedi öpücük attı ıslık çaldı arkama bakmadan kendimi apartmana nasıl attığımı bilmiyorum
kıyamam canımAy kızlar çok korktuumm
okuldan çıktım eve doğru yürüdüm tam bahçeye girecekken birisi arkadamdan şşt şşt dedi öpücük attı ıslık çaldı arkama bakmadan kendimi apartmana nasıl attığımı bilmiyorum
Ay kuzum kimki sapığın birisi herhalde :26:
kıyamam canım
ne terbiyesiz insanlar var ya
kizlar nasılsınızz
Arkama bile bakmadım canım korkudan kim olduğunu bilmiyorum.. çok terbiyesiz insanlar var..
pardon kızlar az önceki cümlemde insan demişim !!
Arkama bile bakmadım canım korkudan kim olduğunu bilmiyorum.. çok terbiyesiz insanlar var..
kizlar nasılsınızz
İyi olmaya çalışıyorum işte canım.. sen nasılsın:26:
Ne insanlar var ve neler neler oluyo şu zamanda. .
Dikkat et kendine canım
Üzüldüm canım ya böyleleri de var işte :26:
Çok büyük geçmiş olsun diyeyim,
Evini falan öğrenmedi inşallah?
İyiyim canımcım sen nasılsın
Geçen günde babam yaşında abartmıyorum belkide daha büyük bişi beni seyrediyo yolun başında ama hiç gözünü kıpırdatmadan
ne var ne bakıyosun amca çocuğuna falann mı benzettin dedim cevap vermedi karşıya geçerken göz ucuyla baktım hala peşimden bakıp sırıtıyodu dengesiz!
Sağol tugcem var mi bir gelişme ?
çok teşekkür ederim canlarım..
muhtemelen evimi öğrendi çünkü kendimi içeri attım direk