Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

bu aksam beraber yemek yedık dedı gozune ne oldu kızarmı zaten goz kapaklrımda sıslık mevcut dedım kalemdendır bana dedı bende baban dovdu sandım

Ya öyle denir mi ya
Hayırdır ya dayak geçmişin mi var da öyle dedi
Beraber yemek yediniz demeek

Hihihi öyle eveet
Sevdiceği arayınca bizi unutmaz umarım..
Bizi hep böyle aşkla sev Tuğçeee

Yok yok unutmaz o benim biriciğim uzun süredir seviyeli bi ilişkimiz var kendisiylen

Utanma canim neden utaniyorsun ki? :)

Tugce'nin melekleri, benim de bebeklerimsiniz kizlar

Valla sevgilim bu kadar iltifatı görse hepiciğinizi keser kıskançlık krizinden söyliyim

Valla sevgilim bu kadar iltifatı görse hepiciğinizi keser kıskançlık krizinden söyliyim [/QUOTE]

Eyvah eyvah, sen de mi ayni sorundan muzdaripsin

Eyvah eyvah, sen de mi ayni sorundan muzdaripsin
Tabiki seven kıskanırr sevenn

Çalışıyorum kuzum bakalım haftaya deneme sınavı olur ne alemde çalışmalar :)

Bii sına bakalım kendini bebeğim

canım ne dusunuyorum bılıyormusun?belkıde ıntıkam alıyordur benden cunku bende bır zamanlar oyeldım zehır ederdım hayatı ona

Ehh o zaman hakediyosun mu demelii eheheh hiç bi zaman bu kadar kıskanç olamadım seviniyim mi üzüliyim mi

Son düzenleme:
Tabiki seven kıskanırr sevenn

Bii sına bakalım kendini bebeğim

Ehh o zaman hakediyosun mu demelii eheheh hiç bi zaman bu kadar kıskanç olamadım seviniyim mi üzüliyim mi

kıskanclıgın fazlasıda zarar yoguda zarar fıkrımce her ıkısıde esıt mıktarda sevıyede olmalı ama zaten kıskanmasından asla sıkayetcı degılım koruma ıcgudusu dıyoruz buna

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…