Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

canım sureklı gosrustugumuzde dıyor resmını faceye koyma oraya koyma buraya koyma dedım sende kaldır o zamn bana dıyor sen kııssın farklı yerlerde kullanırlar anladınız umarımm :KK1:sankı dunyada tek hatun benım :KK1:

Onun için dünyadaki tek hatun sensin tabikiiii haklı adam :KK1:

Hep aklımdasınız hiç merak etmeyin.. :KK34:
Zaten dışarıdayken Kk'ya girme aşkıyla işlerimi hemen hallediyorum :KK52:

Mutlu ol hep canııım :KK16:

Bu arada benimde böyle amaçlarım var bi kk ya girme isteğimm hemencecikk :KK1:

Ay ayriyken de mi takmis yüzük :KK1:

Ne güzel bak ayriyken bile yüzük takmasi sana olan bagliligini gösteriyor bencee :KK1: :KK34:

Yüzük o yönden çook iyi bişey insanın içi önemli ama parmaklarda o yüzük varken insana güven veriyor

Bikeresinde şöyle olmştu ilk yüzük taktık benim içim rahatladı hani ayrılamaz artık gibisinden düşünüyorum

İtiraf ettim dedim ki ''aşkım yüzük taktık ya artık sıkılıyosa ayrılır modundayım'' dedim kahkahalar attı ve aynı düşüncede olduğunu söyledi çok gülmüştüm :KK1:

Geçmiş olsun canım benim yaa :26:
Bende de var biraz kırgınlık anlarım seni...

Göz mikrobu neymiş :KK1:

saolasın canım ya gecen gun bır kız arkadımla gorustum goz mıkrrobu gecırıyormus konusurkende yuzme konustu hep oncedende gecırmıstım ertesı sabah kalktım yanma akıntı ve batma vardı gozumde doktora kostum hemn goz mıkrobu dedı arkadasıma dedım kımseye yaklasma bulasıcı halıne gelmıs gel geleleım kabul etmedı hanfendı sen grıp olcan dıyor cok bılıyor doktordan dahada cok:KK1:goz kalmı ve banyoda kullandıgımız aılece havlulurdan daha cok olurnmus yanı goz bır vırus var onu kapıyor 15 gun sonunda tasıyıcıı hale gelıyrsun bulasma rıskı oluyor

Bu arada benimde böyle amaçlarım var bi kk ya girme isteğimm hemencecikk :KK1:

Yüzük o yönden çook iyi bişey insanın içi önemli ama parmaklarda o yüzük varken insana güven veriyor

Bikeresinde şöyle olmştu ilk yüzük taktık benim içim rahatladı hani ayrılamaz artık gibisinden düşünüyorum

İtiraf ettim dedim ki ''aşkım yüzük taktık ya artık sıkılıyosa ayrılır modundayım'' dedim kahkahalar attı ve aynı düşüncede olduğunu söyledi çok gülmüştüm :KK1:

Hepimiz aynı amaçtayız bence,
Kk'nın tadını aldık bırakmıyoruz :KK9:

Bu arada alttaki yazdığın konuşmada çok şekersiniz :)
Maşallahh diyorum :nazar::nazar::nazar:

Ayy öyle miymişiz ya :KK17:
Bak çok sevindim ki şimdiii :KK16:
Beni sevgilim bu kadar mutlu edemezdi valla bunu dese :KK53:

Ayy ne sevindim ne utandım bak şimdi :KK17: :KK54:

Tuğçenin kocaman kalbi şuan sadece bizimle doluu ondan bebeğim:KK1::KK1:

Sende bizim meleğimizsinnn tuğçee :KK54::KK54:

saolasın canım ya gecen gun bır kız arkadımla gorustum goz mıkrrobu gecırıyormus konusurkende yuzme konustu hep oncedende gecırmıstım ertesı sabah kalktım yanma akıntı ve batma vardı gozumde doktora kostum hemn goz mıkrobu dedı arkadasıma dedım kımseye yaklasma bulasıcı halıne gelmıs gel geleleım kabul etmedı hanfendı sen grıp olcan dıyor cok bılıyor doktordan dahada cok:KK1:goz kalmı ve banyoda kullandıgımız aılece havlulurdan daha cok olurnmus yanı goz bır vırus var onu kapıyor 15 gun sonunda tasıyıcıı hale gelıyrsun bulasma rıskı oluyor

Hımm bilgi verdiğin için sağol canım :KK31:
Bunu öğrendiğim iyi oldu ben de dikkat ederim artık...

Sende kendine dikkat et, nişanlı hatunsun...
Bulaştırmamak için görüşmezsin falan,
Sonra kızar vallahi sevdiceğin :KK1: :KK16:

Hımm bilgi verdiğin için sağol canım :KK31:
Bunu öğrendiğim iyi oldu ben de dikkat ederim artık...

Sende kendine dikkat et, nişanlı hatunsun...
Bulaştırmamak için görüşmezsin falan,
Sonra kızar vallahi sevdiceğin :KK1: :KK16:

bu aksam beraber yemek yedık dedı gozune ne oldu kızarmı zaten goz kapaklrımda sıslık mevcut dedım kalemdendır bana dedı bende baban dovdu sandım :KK23:

X