Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Onun için dünyadaki tek hatun sensin tabikiiii haklı adam

Hep aklımdasınız hiç merak etmeyin..
Zaten dışarıdayken Kk'ya girme aşkıyla işlerimi hemen hallediyorum

Mutlu ol hep canııım

Bu arada benimde böyle amaçlarım var bi kk ya girme isteğimm hemencecikk

Ay ayriyken de mi takmis yüzük

Ne güzel bak ayriyken bile yüzük takmasi sana olan bagliligini gösteriyor bencee

Yüzük o yönden çook iyi bişey insanın içi önemli ama parmaklarda o yüzük varken insana güven veriyor

Bikeresinde şöyle olmştu ilk yüzük taktık benim içim rahatladı hani ayrılamaz artık gibisinden düşünüyorum

İtiraf ettim dedim ki ''aşkım yüzük taktık ya artık sıkılıyosa ayrılır modundayım'' dedim kahkahalar attı ve aynı düşüncede olduğunu söyledi çok gülmüştüm

Geçmiş olsun canım benim yaa :26:
Bende de var biraz kırgınlık anlarım seni...

Göz mikrobu neymiş

saolasın canım ya gecen gun bır kız arkadımla gorustum goz mıkrrobu gecırıyormus konusurkende yuzme konustu hep oncedende gecırmıstım ertesı sabah kalktım yanma akıntı ve batma vardı gozumde doktora kostum hemn goz mıkrobu dedı arkadasıma dedım kımseye yaklasma bulasıcı halıne gelmıs gel geleleım kabul etmedı hanfendı sen grıp olcan dıyor cok bılıyor doktordan dahada cokgoz kalmı ve banyoda kullandıgımız aılece havlulurdan daha cok olurnmus yanı goz bır vırus var onu kapıyor 15 gun sonunda tasıyıcıı hale gelıyrsun bulasma rıskı oluyor

Hepimiz aynı amaçtayız bence,
Kk'nın tadını aldık bırakmıyoruz

Bu arada alttaki yazdığın konuşmada çok şekersiniz :)
Maşallahh diyorum

Ayy öyle miymişiz ya
Bak çok sevindim ki şimdiii
Beni sevgilim bu kadar mutlu edemezdi valla bunu dese

Ayy ne sevindim ne utandım bak şimdi

Tuğçenin kocaman kalbi şuan sadece bizimle doluu ondan bebeğim

Sende bizim meleğimizsinnn tuğçee

Hımm bilgi verdiğin için sağol canım
Bunu öğrendiğim iyi oldu ben de dikkat ederim artık...

Sende kendine dikkat et, nişanlı hatunsun...
Bulaştırmamak için görüşmezsin falan,
Sonra kızar vallahi sevdiceğin

bu aksam beraber yemek yedık dedı gozune ne oldu kızarmı zaten goz kapaklrımda sıslık mevcut dedım kalemdendır bana dedı bende baban dovdu sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…