Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Bilmiyorum ki hiç canım ama şurada araştırırsan daha çok şey bulabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler-f600/ :)

Ayrı şehire gelince yüzümü aldırmaktan korkar hale geldim .. Şuana kadar pembe renkte olan pudralı sir ağdalarla yüzümü aldırmıştım .. Diyorum ki acaba bulunduğum yerdeki yerlerde bu pudralı sir ağdalardan bulabilir miyim .. Olmadı İstanbul'dan alacağım döndüğümde.. Bu arada mathilda11 ben buraların yabancısı değilim canım benim eski üyeliğim var fakat özel sebeblerden dolayı onu kullanmayacağım adminlerinde bilgisi var yeni değilim yani bilgin olsun .. =)

Konulara bakıyorum ne evliyim ne de hamile yazcak yer bulamıyorum heryere saldırıyorum can sıkıntısından

Ayrı şehire gelince yüzümü aldırmaktan korkar hale geldim .. Şuana kadar pembe renkte olan pudralı sir ağdalarla yüzümü aldırmıştım .. Diyorum ki acaba bulunduğum yerdeki yerlerde bu pudralı sir ağdalardan bulabilir miyim .. Olmadı İstanbul'dan alacağım döndüğümde.. Bu arada mathilda11 ben buraların yabancısı değilim canım benim eski üyeliğim var fakat özel sebeblerden dolayı onu kullanmayacağım adminlerinde bilgisi var yeni değilim yani bilgin olsun .. =)

Sana dememiştim onu canım :)

:KK70: Ben yeni üyeyim hep takip ediyordum bu siteyi üye olayım dedim baktım hep kocalarını hamileliklerini yazmış hanımlar bende kıl tüy nereyi bulursam yazıyorum

tabikide tatlım 2010 senesinde evlendim bebegimiz yok . 2011 temmuzda işten ayrıldım suan evde calısıyorum hediyelik eşya üzerine peki sen tatlım ???

slm evden çalışmak nasıl bişey ?bende evliyim 3 ay önce işi bıraktım cok sıkıcı :KK43:

Ha bak aklıma geldi ne dicem size dün mü ne yanaklardaki kılcal damar çatlamalarını ve çaresini araştırıyordum tabiki net bişey bulamadım ama bendekinin nedenini buldum ben çok haşin bişekilde peeling yapıyorum ondan olmuş zaman zaman azalıyo aklınızda olsun yüzünüze haşin davranmayın.

herkese merhabalar...hayırlı akşamlar...ben gülçin,yarın evliliğimin 3.ayını bitiriyoruz hayırlısıyla...:)

benim çevremde arkadaşlar var ama siteye yeni üye olduğum için daha bi ortam oluşturamadım aranıza katılmak için burdayım :))

benim çevremde arkadaşlar var ama siteye yeni üye olduğum için daha bi ortam oluşturamadım aranıza katılmak için burdayım :))

Bizimde arkadaşımız var ezikmiyiz kız biz :)) can sıkıntısı falan filan yazıyoruz öyle bende yeniyim hadi bakalım ortam oluşturalım

Bizimde arkadaşımız var ezikmiyiz kız biz :)) can sıkıntısı falan filan yazıyoruz öyle bende yeniyim hadi bakalım ortam oluşturalım

olurmu öyle şey canımmm :))) benimde çok canım sıkılıyo yaaaa siteyi turluyorum ne var ne yok diye vakit öldürüyorum böyle gerçi benim cadı kızım sağolsun can sıkıntısına izin vermiyo ama iştee :))))

X