Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Ben geldiiim ben geldiimm :KK55:
Eylül canım kuşunu kaybetmişsinn çok üzüldüm,ama erkek arkadaşından haber almışsın bu durumada çok sevindim :KK16:
Tuğçem sen nasılsın balım grip olmuşsun sanada çok çok geçmişler olsun :)

Eylül canım kuşunu kaybetmişsinn çok üzüldüm,ama erkek arkadaşından haber almışsın bu durumada çok sevindim :KK16:

Sağol canım çok üzüldüm sabah baya kötüydüm :KK43:

Evet dün aldım içim rahatladıı en azından yaa sen nasılsın kuzumm

Hoşgeldin tatlım :KK16:
Aynıyım işte bende kendimi internete verdim ders çalışmayı bıraktım 1 haftadır yarın düzenli bi şekilde başlıcam. Bi tarafım buruk ama çok kötü hissetmiyorum...

Ay kızlar şoktayım şuanda. Benim liseden 4 senelik çok yakın bi arkadaşım vardı okul bitincede konuştuk görüştük fakat birden arayıp sormamaya başlamıştı.
Bende açıkcası inat yaptım neden diye sormadım hiçbir zaman. 4 aydır konuşmuyorduk şimdi faceden eklemiş şaşırdım baya.
Sevgilimle ayrıldıktan sonra eklemeside tuhaf geldi :)

bende yalnız hissediyorum kendimi bir garibim bu sıralar lisedeyken bir kaç arkadaşım vardı kopmayız sanıyordum ama onlar istanbul dışında üniversiteye başladılar ve kendılerıne yenı hayat kurdular yenı arkdaslık edındıler otomatık olarak bir önemım kalmadı onlar için.. Erkek arkdasım var ama cok ayrılıyoruz cok barısıyoruz onunla da bi garıbız işim yok gücüm yok dolayısıyla param yok kendımı kötü yalnız işe yaramaz hissediyorum konusacak kimse yok... kendıme sarıyorum ben de sürekli off off :/

X