Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

bende yalnız hissediyorum kendimi bir garibim bu sıralar lisedeyken bir kaç arkadaşım vardı kopmayız sanıyordum ama onlar istanbul dışında üniversiteye başladılar ve kendılerıne yenı hayat kurdular yenı arkdaslık edındıler otomatık olarak bir önemım kalmadı onlar için.. Erkek arkdasım var ama cok ayrılıyoruz cok barısıyoruz onunla da bi garıbız işim yok gücüm yok dolayısıyla param yok kendımı kötü yalnız işe yaramaz hissediyorum konusacak kimse yok... kendıme sarıyorum ben de sürekli off off :/

Canım hepimizin bi derdi var bende yeni bi yere taşındım hiç arkadaşım yok 2 senedir beraberdik sevgilimlede dün ayrıldık maalesef.
Burası rahatlatıyor beni kafamı dağıtıyorum güzel insanlarla tanışıyorum sohbet ediyorum.
Aramıza sende gelebilirsin.

bende geldimmm :21: kimler buralardaa napıyosunuz bakalımmm tuğçecim neden ayrıldınız sevgilinle özel değilse :26:

bende geldimmm :21: kimler buralardaa napıyosunuz bakalımmm tuğçecim neden ayrıldınız sevgilinle özel değilse :26:

Hoşgeldin semiramis :KK16:
Uzun aslında biraz ama genel olarak hep böyleyiz ben çok değer veriyorum üstüne düşüyorum. Hatta bazen gerçekten bunaltıyorum 1 aydırda aramız kötüydü zaten uzatmaları oynuyorduk.
Ben bi sinirle ayrıldım oda kabul etti facesini falan açmış. Ayrılığa dünden hazırmış yani. Bilmiyorum ne düşünüyorsun çocuk oyuncağı değil bu ilişki 2 sene oldu yani daha geçtiğimiz hafta sonu beraberdik ne güzel vakit geçirdik...

Hoşgeldin semiramis :KK16:
Uzun aslında biraz ama genel olarak hep böyleyiz ben çok değer veriyorum üstüne düşüyorum. Hatta bazen gerçekten bunaltıyorum 1 aydırda aramız kötüydü zaten uzatmaları oynuyorduk.
Ben bi sinirle ayrıldım oda kabul etti facesini falan açmış. Ayrılığa dünden hazırmış yani. Bilmiyorum ne düşünüyorsun çocuk oyuncağı değil bu ilişki 2 sene oldu yani daha geçtiğimiz hafta sonu beraberdik ne güzel vakit geçirdik...

hoşbulduk şekerim :KK54: hımmmm bence barışırsınız ya ilk ayrılığınız değil sanırım bu 2 yılınızı vermişsiniz :KK31:

hoşbulduk şekerim :KK54: hımmmm bence barışırsınız ya ilk ayrılığınız değil sanırım bu 2 yılınızı vermişsiniz :KK31:

Evet ilk ayrılığımız değil arar gibi düşünüyorumda sıkıldım ben bu ayrıl barış ayrıl barış.
Çok yüz verdim oda alıştı sanırım.

Evet ilk ayrılığımız değil arar gibi düşünüyorumda sıkıldım ben bu ayrıl barış ayrıl barış.
Çok yüz verdim oda alıştı sanırım.

evet haklısın bizde sevgilimle bi ara sık sık ayrılıyoduk insan sıkılıyo gerçekten biz ikimizde pire için yorgan yakan tipleriz o yüzden ufacık şeyde bitti arama falan derdik maşallah diyim 6 aydır falan fazla tartışmadık son 3 gündür aramız gergindi bugun barıştık ölü gibiydim bugüne kadar :KK31:

takılıyorum öyle forumda işte
sizin aranız nasıl
yanlış hatırlamıyorsam bi konuda 2 gündür konuşmadığınızdan bahsetmişsin :26:

evet son 3 gundur pek konusmadık aramız bozuktu sacma sapan bi nedenden bugün barıştık özür falan diledi :) ben saka yaptım ona dışarı cıkıyorum dedım nereye gidiyosun dedı arkadaslarla bulusucaz ddım kimmiş o arkadaslar dedi bende erkek kadın karışık şimdi isim yazdırma tek tek dedim bi arıyo ama :KK52:

evet haklısın bizde sevgilimle bi ara sık sık ayrılıyoduk insan sıkılıyo gerçekten biz ikimizde pire için yorgan yakan tipleriz o yüzden ufacık şeyde bitti arama falan derdik maşallah diyim 6 aydır falan fazla tartışmadık son 3 gündür aramız gergindi bugun barıştık ölü gibiydim bugüne kadar :KK31:

Bizde öyleydik maalesef buda ilişkiyi çok yıpratıyor.
Maşallah size olur arada böyle kavgalar konuşmamalar yeterki birlikte olun :KK16:

evet son 3 gundur pek konusmadık aramız bozuktu sacma sapan bi nedenden bugün barıştık özür falan diledi :) ben saka yaptım ona dışarı cıkıyorum dedım nereye gidiyosun dedı arkadaslarla bulusucaz ddım kimmiş o arkadaslar dedi bende erkek kadın karışık şimdi isim yazdırma tek tek dedim bi arıyo ama :KK52:
:KK1::KK1:
sevindim şimdi iyi olduğunuza

Bizde öyleydik maalesef buda ilişkiyi çok yıpratıyor.
Maşallah size olur arada böyle kavgalar konuşmamalar yeterki birlikte olun :KK16:

sağol canım şimdilik iyiyiz ama yarın ne olacağını kestiremiyorum kova erkeği gerçekten ilişkide zor güvenilir dürüst ama aşırı inatçı kızdığı zamanda ukalalaşıyor :KK30:

sağol canım şimdilik iyiyiz ama yarın ne olacağını kestiremiyorum kova erkeği gerçekten ilişkide zor güvenilir dürüst ama aşırı inatçı kızdığı zamanda ukalalaşıyor :KK30:

Benimkide aslan çok sinirli yapısı var bide en ufak şeye bile gerilir dünde senle konuşurken geriliyorum tuğçe demeye başladı öylede ayrıldık işte.

sağol canım şimdilik iyiyiz ama yarın ne olacağını kestiremiyorum kova erkeği gerçekten ilişkide zor güvenilir dürüst ama aşırı inatçı kızdığı zamanda ukalalaşıyor:KK30:
burçlardan pek anlamam benim sevgilim oğlak
onu sinirlendirmekten çok korkuyorum :KK53::KK53:

X