- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
Benim sınavlarda yaklaşıyor madem geç yatıyorum geceleri çalışayım diyorum ama elime kitap aldığım an uykum geliyor ya
Bu saatlerde falan çalışsan aslında bebeğim bende akşam,gece falan hiç ders çalışamam niyeyse...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sınavlarda yaklaşıyor madem geç yatıyorum geceleri çalışayım diyorum ama elime kitap aldığım an uykum geliyor ya
Bu saatlerde falan çalışsan aslında bebeğim bende akşam,gece falan hiç ders çalışamam niyeyse...
Gündüzde ben çok çalışamıyorum kuzum.
Bu arada annem yeni bir kuş almş sapsarı. Adınıı bile buldum Limoonn
Mavişimin yerini tutamaz ama...
Ne güzel canım sevindim yerini tutamaz ama bunada alışırsın evde evcil bi hayvanın olması çok güzel.
Kedim yanımda benimde uyuyor :)
Gerçi birinin hediyesi yine onu hatırlatıyor ama...
Oy pamukkk beyaaz kedilere bayılıyorum bende
ben geldim kızlar nasılsınız
gelişmeler var mı
geçmiş olsun canımHoşgeldinn
Benim yok daha şimdiden olcağınıda sanmıyorum kendimi çok kötü hissetmiyorum ama sadece grip olmuşum
geçmiş olsun canım
aryz erkek arkadaşından haber alabildimi acaba
napıyosunuz nasılsınız kızlar
iyi o zaman sevindimTeşekkür ederim...
Dün gece aramış konuşmuşlar sorun yok yani.
iyi o zaman sevindim
tam şu an sinir krizini eşiğindeyimSende ne var ne yok nasıl gidiyor hayat :)
tam şu an sinir krizini eşiğindeyim
Hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın bakalım ?
mesaj attım canımNeden ne olduu ?
ben de iyiyim canım teşekkürler bugün gezmeye gittik iki yaşındaki çocuk yanımdan ayrılmadı benim kolonya sürüp yanıma geliyor aşık diye utandırdılar beni zaten ya küçük ya büyükler denk geliyor bana da
Ay o yaştaki çocukları çok severim ben erkek olunca bide yaramaz olurlar ya
geçmiş olsun canım
aryz erkek arkadaşından haber alabildimi acaba
tam şu an sinir krizini eşiğindeyim
ben de iyiyim canım teşekkürler bugün gezmeye gittik iki yaşındaki çocuk yanımdan ayrılmadı benim kolonya sürüp yanıma geliyor aşık diye utandırdılar beni zaten ya küçük ya büyükler denk geliyor bana da