Ay canım çok üzüldüm benimde kedim var ona bişey olsa dayanamazdım herhalde
Canım ben öyle diyorum ama ertesi gün yine aynıyım yani süründürmeyi bile beceremiyorum sanırım.
Hep böyle yapıp aradığı için arar diye düşünüyorum fakat aradığındada çok kararlı durmam gerek bilsinki bu son şansı aklı başına gelsin.
Yoksa bu şekilde ilişki olmaz.
Bu kadar üzülceğimi tahmin etmiyodum çok etkilendimm kuzum yaa
Ben de böyleydim kız vallaAma demek ki en son bardak taşmış yani nası bu kadar inat ettiğimi inan bilmiyorum
Haklısın böyle olmaz. Oyun oynar gibi yap yap özür dile. Şakacıktan yaptım der gibi
Aradığı zaman gayet soğuk aç telefonu kaşlarını böyle umursamaz umursamaz yukarı kaldırBen öyle yapınca hemen yumuşamıyorum mesela. Gülümseyerek açınca da tavır yapamıyorum
Çok seviyodumm masmaviiydii ya herkes bayılıyodu isteyenler bile olmuştuAma iyiydii birden oldu sabah sesine uyandım koşarak gittim kafesin dibinde cansız duruyordu tutamadım kendimi ağladım
Ay tatlım bide ben becerebilsem keşke. Böyle güzel konuşuyoruzda belkide tamamen bitti bu sefer her şey aramıcak beni.
Daha 1. gün eminim şuanda pişmanlık duymuyordur ohh be diyordur...
Eksikliğini iyice hissedince arar diye düşünüyorum ben balım:26:
Çok üzerime geldin dediyse oh be deme durumu da var ama yakında anlayacak bi eksiklik olduğunu
Üzülme sen
Eylül sen de üzülme canım ya
Kimse üzülmesin
Kıyamam canım üzülme bu arada aramasınada sevindim...
Ay tatlım bide ben becerebilsem keşke. Böyle güzel konuşuyoruzda belkide tamamen bitti bu sefer her şey aramıcak beni.
Daha 1. gün eminim şuanda pişmanlık duymuyordur ohh be diyordur...
Sağol bebeğim iyi oldğunu bilmek bana yetti zaten ..
Kuzuşum senin kaybetceğin hiçbişey yok.
Bide bi resim görmüştüm nette erkekler ilk zamanlar Ohh Bee der. Kadınlar Ohh bee dediği zamanlarda kul köle olurlar :))
Tatlım benim çok sağol inş dediğin gibi olur bakalım o pişman olup arasında ben yumaşamayım dediğin gibi yapıcam.
Evet bebeğim öyle gerçekten zaten onuda çok iyi tanıyorum büyük ihtimal arıcak diye düşünüyorum.
Tabi aradığında benim tavrım önemli :)
Yap tabi canım dozunda yap ama :) Sonra kaş yapıcaz derken göz çıkarmayalım
Aslında sevmiyo olsan iyi bi derse ihtiyacı var şöyle bi dalgaya alcaksııııın ama işte olmuyor :)
O gün gelsinde inş canım sizlere anlatırım yine :)
Her şeyden önce benim için hayırlısı neyse o olsun...
Aynen bebeğim ya keşke sevmesem affetmem bile asla.
Onunla beraberken çok mutluyum ama ben. Mutlu günlerimizi düşünüp hüzünleniyorum...
Anlat canım tabi. Dinleriz biz :)
Zaten başımıza gelen şeyler bizler için en hayırlı olan şeylermiş..
Zaten en zayıf noktamız o bebeğim mutlu anılar ..
Kesinlikle bebeğim o güzel anılar olmasa üzüntüm olmazdı...
Bana bak bu moddasın diyee ders çalışmamazlık yapmak yok dimiii kızarımmm
Öğretmenlik büyük hayalimdi, ta ki agresif yönümü farkedene kadar
Bebeğim aslında 1 haftadır falan ders çalışamıyorum yarım saat zor bakıyorum yani.
Yarın uyanınca sabahtan güzelce başlayım bi diye düşündüm. Böyle olursa 1 sene daha kaybederim
Hepimiz öyleyiz ya agresif ya duygusal...