Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Tuğçe canım üzülme diyecektim ama şu an bir şey hissetmiyorum demişsin..

Hayırlısı olsun canım benim. Farklı şehirde olunca daha çok dikkat etmek lazım davranışlara falan. Bi de üstüne hemen gidip face açmış. Senin İstemediğini bildiği halde.. Gerçekten pişman olmadıkça yüz verme bence. Verirsen hemen yumuşarsan düz mantık "Ben bu kızın istemediği şeyleri yapar yapar gelir 2 güzel şey söylerim affettiririm kendimi" diye düşünebilir..

Canım aynen dediğin gibi. Hep bunu yapıyor bide hata bende hemen affedip yumuşuyorum eskisi gibi oluveriyorum e oda tabi ne zaman istersem ayrılırız ne zaman istersem dönerim diye düşünüyor.
Affetmeyim yine aynı şeyleri yaşarım diyorum e seviyorumda bilmiyorum napcağımı yada gerçekten iyi süründürmek lazım.

Süründürmek lazım canım ya. Biz de aynı öyleydik. Üzer üzer 2 3 gün sonra özür diler 2 tatlı laf eder alırdı gönlümü. En son tavrımı koydum ben. Özür dilemenin de bi anlamı var. İnsan hata yaptıktan sonra özür diliyosa gerçekten pişman oldum bi daha aynı hatayı tekrarlamayacağım anlamına gelir ya adam gibi özrünü diledikten sonra gereğini yap ya da dileme özür mözür benden senin mantığına göre en fazla ayrılırız yani nolacak ki dedim. Kalbimi de çok kırmıştı zaten.. Ondan sonra baya baya uğraşmaya başladı aklı başına geldi

Gerçekten sevdiyse uğraşacaktır canım merak etme sen

Tünaydınn bebeklerim

Evet evet dün gece haber aldım, ama sabah muhabbet kuşumu kaybettim o kadar üzgünüm kii çk kötü bişey

Canım muhabbet kuşları nazar çekiyo diye biliyorum ben:26:
Anneannemdeki de ölmüştü o zaman öğrenmiştim
Çok üzüldüm gerçekten

Canım ben öyle diyorum ama ertesi gün yine aynıyım yani süründürmeyi bile beceremiyorum sanırım.
Hep böyle yapıp aradığı için arar diye düşünüyorum fakat aradığındada çok kararlı durmam gerek bilsinki bu son şansı aklı başına gelsin.
Yoksa bu şekilde ilişki olmaz.

Canım muhabbet kuşları nazar çekiyo diye biliyorum ben:26:
Anneannemdeki de ölmüştü o zaman öğrenmiştim
Çok üzüldüm gerçekten

Çok seviyodumm masmaviiydii ya herkes bayılıyodu isteyenler bile olmuştu Ama iyiydii birden oldu sabah sesine uyandım koşarak gittim kafesin dibinde cansız duruyordu tutamadım kendimi ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…