Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Hoşbulduk canım güzel geçiyor bi sorun yok.
Konyaya gitmedim sevdiceğim geldi salı günü yarında beraber Konyaya gidicez 10-15 gün ordayım :)
Sen nasılsın konuşamıyoruz ?

Sevindim canımm ben uğramıyordum öyle uzun uzun topiğe ya benim sevdiceğimde haftasonu gelicek
Umarım güzel geçer senin için o 10 gün balım

acıkcası söyle böyle söyle demek yanlış olur. bence yarın bi görüş ne anlatacak neden tekrar kötü oldu bilmiyorsun ki. yarın o sana anlattıkça ancak onu telkin edebilirsin

Haklısın canım, yarın anlattıklarına göre onu biraz olsa güldürecek bir konuşma yaparım

Selam kızlaaar.Yeni üye oldum ama uzun zamandır kk da takılıyorum gizli gizli Bunu okuyan herkesi teeeeeeek teeeek tanımak isterim

tanıtayım kendimi bacım . 21 yaşındayım, İzmitliyim. çalışyrum. asker bekliyorum:) sen?

Ay çok memnun oldum canım bende 19a giricem 1 ay sonra uzun süredir Konyada yaşıyordum 4 aydırda Antalyadayım üniversite sınavına hazırlanıyorum ve 2 buçuk senelik bir ilişkim var :)

Ay çok memnun oldum canım bende 19a giricem 1 ay sonra uzun süredir Konyada yaşıyordum 4 aydırda Antalyadayım üniversite sınavına hazırlanıyorum ve 2 buçuk senelik bir ilişkim var :)

yok be babylerim şafagımız 296
Konyayı cok severim 4 kez gittim. ablam orda okudu. Maaşallah kuşum. Hyrlısı olsun hakkında inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…