Hoşbulduk canım güzel geçiyor bi sorun yok.
Konyaya gitmedim sevdiceğim geldi salı günü yarında beraber Konyaya gidicez 10-15 gün ordayım :)
Sen nasılsın konuşamıyoruz ?
acıkcası söyle böyle söyle demek yanlış olur. bence yarın bi görüş ne anlatacak neden tekrar kötü oldu bilmiyorsun ki. yarın o sana anlattıkça ancak onu telkin edebilirsin
Evet canım, kendi iyi olsun iyi bir okul kazansın başka şey istemiyorum.
Sevindim canımm ben uğramıyordum öyle uzun uzun topiğe ya benim sevdiceğimde haftasonu gelicek
Umarım güzel geçer senin için o 10 gün balım
Sevindim canımm ben uğramıyordum öyle uzun uzun topiğe ya benim sevdiceğimde haftasonu gelicek
Umarım güzel geçer senin için o 10 gün balım
Selam kızlaaar.Yeni üye oldum ama uzun zamandır kk da takılıyorum gizli gizliBunu okuyan herkesi teeeeeeek teeeek tanımak isterim
Selam kızlaaar.Yeni üye oldum ama uzun zamandır kk da takılıyorum gizli gizliBunu okuyan herkesi teeeeeeek teeeek tanımak isterim
Merhaba hoşgeldin bizde seni tanıyalım canım :)
Gel gel hoşgeldin :)
geldim anam.beni buralarda göreceksiniz artık
tanıtayım kendimi bacım . 21 yaşındayım, İzmitliyim. çalışyrum. asker bekliyorum:) sen?
Şafak kaç ?
Ay çok memnun oldum canım bende 19a giricem 1 ay sonra uzun süredir Konyada yaşıyordum 4 aydırda Antalyadayım üniversite sınavına hazırlanıyorum ve 2 buçuk senelik bir ilişkim var :)
yok be babylerimşafagımız 296
Konyayı cok severim4 kez gittim. ablam orda okudu. Maaşallah kuşum. Hyrlısı olsun hakkında inşAllah.
Hii ay çok varmış daha :26: Allah sabır versin.. Ne zamandır birliktesiniz?
9 yıldıııırasker yarimle aynı sınıftaydık
7 yıl, 8 yıl duydum onlara bile ağzım açık kalmıştı.
9 yıl mı vay bee
Alıştım bu tepkilerecooook seviyoruum bacııım coooookkk. gelsin yarim 2014 de düğün yapcaz inşAllah