- 5 Eylül 2012
- 3.055
- 8
:)valla ben atama bekleyen garip bir öğretmenim:) umudum vardı bugün oda gitti yeni bakan atama yok dedi:) bunalıma girmedim bi bakınıyım buralarda dedim
Umudunu kaybetmek yok, takıl bize hayatını yaşa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)valla ben atama bekleyen garip bir öğretmenim:) umudum vardı bugün oda gitti yeni bakan atama yok dedi:) bunalıma girmedim bi bakınıyım buralarda dedim
Buz kısmı kötü tabii Bak alıyorum biletimii
Umudunu kaybetmek yok, takıl bize hayatını yaşa
:)valla ben atama bekleyen garip bir öğretmenim:) umudum vardı bugün oda gitti yeni bakan atama yok dedi:) bunalıma girmeden bi bakınıyım buralarda dedim
Kızlar size bir konuda danışabilir miyim ? :26:
İnsan okuyor yinede iş hayatına atılamıyor ya en çok üzen budur sanırım :)
aynen canım malesef ki oku oku diplomayı al ama öğretmen yerine konma iişte:) allah sizi korusun siz atanın işiniz olsun:)
Tabiki kuzum ?
Ay inş benim de en büyük korkum bu zaten :)
Ya benim çok yakın bir arkadaşım var benden 1 yaş küçük. Çok zor şeyler yaşadı hala daha yaşıyor. Annesi çok az görülen bir kansere yakalandı, şimdi daha iyi ama 1 yıl çok kötü günler geçirdiler arkadaşımın psikolojisi bozuldu. Babası alkolik abisi de öyle. Bize geldikleri bir gün babasının acilen abisini almaya gittiğini biliyorum içmiş zurna gibi sarhoş olmuş yine. Ve yazın arkadaşımın 2 teyzesi 1 gün arayla vefat ettiler. Yanlış hatırlamıyorsam birisi kalp krizi geçirdi vefat etti ertesi gün kanser hastası olan diğer teyzesi vefat etti. Annesi o sıra halen tedavi görüyordu. Ara ara görüşüyorduk bir de kızın bu yıl sonunda sınavı var ona da çalışamıyor. Ben elimden geldiğince destek oldum ders çalışabilsin diye verdiğim tavsiyelerden sonra bilgisayarını kaldırmıştı mesela odasından. Neyse halini hatrını sormak için dün aramıştım cevap vermemişti, gece geç saatte mesaj atmış 'Telefon kırık olduğundan ses çıkmıyor duymamışım. aslında sana da ihtiyacım var bilmiyorum bu aralar çok duygusalım ve odamdan çıkmıyorum depresyona mı girdim bilmiyorum ama kendimi iyi hissetmiyorum kim olduğumu bile bilmiyorum' yazmış. Bunu sabah okudum ve çok üzüldüm gerçekten. İstersen buluşalım konuşuruz kafa dağıtırsın ne dersin dedim. neyin var dedim. 'Bilmiyorum her şey üst üste geliyor teyzemler aklıma geliyor sonra annem sonra bana ihanet eden arkadaşlarım daha doğrusu artık arkadaşım yok kimseye bir şey anlatamıyorum kendim değilim buluşunca daha açık anlatırım' dedi. Yarın buluşcaz konuşcaz. Ama anlayamıyorum ne oluyor düzeldi gibiydi yine bozulmaya başladı psikolojisi yarın neler söyleyeyim onu rahatlatmak için bana bir akıl fikir verin. Kafam allak bullak oldu sabahtan beri düşünüyorum..
Ya benim çok yakın bir arkadaşım var benden 1 yaş küçük. Çok zor şeyler yaşadı hala daha yaşıyor. Annesi çok az görülen bir kansere yakalandı, şimdi daha iyi ama 1 yıl çok kötü günler geçirdiler arkadaşımın psikolojisi bozuldu. Babası alkolik abisi de öyle. Bize geldikleri bir gün babasının acilen abisini almaya gittiğini biliyorum içmiş zurna gibi sarhoş olmuş yine. Ve yazın arkadaşımın 2 teyzesi 1 gün arayla vefat ettiler. Yanlış hatırlamıyorsam birisi kalp krizi geçirdi vefat etti ertesi gün kanser hastası olan diğer teyzesi vefat etti. Annesi o sıra halen tedavi görüyordu. Ara ara görüşüyorduk bir de kızın bu yıl sonunda sınavı var ona da çalışamıyor. Ben elimden geldiğince destek oldum ders çalışabilsin diye verdiğim tavsiyelerden sonra bilgisayarını kaldırmıştı mesela odasından. Neyse halini hatrını sormak için dün aramıştım cevap vermemişti, gece geç saatte mesaj atmış 'Telefon kırık olduğundan ses çıkmıyor duymamışım. aslında sana da ihtiyacım var bilmiyorum bu aralar çok duygusalım ve odamdan çıkmıyorum depresyona mı girdim bilmiyorum ama kendimi iyi hissetmiyorum kim olduğumu bile bilmiyorum' yazmış. Bunu sabah okudum ve çok üzüldüm gerçekten. İstersen buluşalım konuşuruz kafa dağıtırsın ne dersin dedim. neyin var dedim. 'Bilmiyorum her şey üst üste geliyor teyzemler aklıma geliyor sonra annem sonra bana ihanet eden arkadaşlarım daha doğrusu artık arkadaşım yok kimseye bir şey anlatamıyorum kendim değilim buluşunca daha açık anlatırım' dedi. Yarın buluşcaz konuşcaz. Ama anlayamıyorum ne oluyor düzeldi gibiydi yine bozulmaya başladı psikolojisi yarın neler söyleyeyim onu rahatlatmak için bana bir akıl fikir verin. Kafam allak bullak oldu sabahtan beri düşünüyorum..
öğrencisiniz herlde:) aman mesleğinizi iyi seçin:)
Bebeklerim 3-4 gündür giremedim çünkü şifremi unutmuştum sağolsun yeni şifre verdiler.
Gerçekten çok üzücü şeyler yaşamış arkadaşın ve yinede bu kadar güçlü durması güzel bir şey.Halimize şükretmemiz gerektiğini düşündüm ilk önce.
Benimde canım sıkılır bazı konulara ve üst üste geliyor diye şikayet edip dururum.
Aslında benim dert dediğim şeyler çok basitmiş.
Yarın buluşunca iyi dinle arkadaşlarının ihanet ettiğini söyledin onunla daha yakın olabilirsin her zaman yanındayım diyebilirsin eminim ihtiyacı vardır...
balımmm nasılsınn merak ettim seni nasıl geçtii görüştün mü sevdiceğinlee
Hoşgeldin tatlım nasıl geçiyor günlür Konya'da mısın hala :)
Mesajda söyledim 'Sen benim kardeşim sayılırsın merak ediyorum seni.' dedim. 'Sende benim kardeşim sayılırsın yüz yüze konuşsak daha iyi whatsapp'tan tam anlatamam' dedi. Tamam dedim bende..
Bugüne kadar hep her şeyini benimle paylaştı, aramızda 1 yaş olmasına rağmen beni ablası gibi gördü zannedersem bu yüzden ben de ona her konuda yardımcı olmaya çalıştım. Hatta bunu kendime görev bildim yani çok zor şeyler yaşadı çünkü. Bakalım yarın buluşalım da.
Üzücü şeyler yaşamış Allah sabır ve güç versin sende ona destek olursan daha iyi olur diye düşünüyorum zaten yardım etmek için elinden geleni yapıyorsun canım benim.