hamburgtan 7 aylik evliyim
Korkma ya kk ya takıl tüm gece bir şeycik olmaz
bencede:) dün gece bi topic de berceste olayı vardı dizi gibiydi:)
bende safak sayarken feln hep kk daydım hatta çook iyi dosluklar edindim hla konuştuğum:) ama eski şifremi unuttum dönemedim maili açmıyodum unuttum :) yeniden üye olduk artık:)
Ah o berceste olayı var ya uykusuz bıraktı beni dün gece
Oku oku bitmedi yav
ya bende bi kaç kere girmiştim yazmıştım dün yine bi girip bakım dedim neler olmuuş:) 1 bucuğa kadar oturudum okudum ya
yar özlenmez miiiyok kuşum ilkokuldan. 6 7 yi beraber okuduk. 8 de ayrı sınflardydık. ama 8 de başladık denişikiz bizz
bende nasıl oluyumm tugcemm.. günden güne iyi oluyorum gibi :))
herşeyin güzel olmasına çok sevindim canım benim senin için o 10 günde çok güzel geçer inşallah güzel konyamızda rabbimm mutluluğunuzu daimm etsinn.
nasılsın tugcemm
bende özledim ya nerelerdesin napıyorsunnİyiyim canım özledim sizleri sen nasılsın
bende özledim ya nerelerdesin napıyorsunn
ay ne güzellAntalyadayım canım yarın sabah yola çıkıcaz sevdicekle beraber
Salı günüde o geldi bende şifremi unutmuşum giremedim buraya 3-4 gündür
ay ne güzell
ne zaman geri dönüyorsun canım
hediye işine ne yaptın bu arada
sorunlarınızı halletiniz mii
ne çok soru sordum
bu görüşme sizin için çok iyi bir fırsat halledin hepiciğini sorun falan kalmasınDönüş tam olarak belli değil canım ama 10 gün kalıcam kesin.
Hediye işi kaldı ya yapamadım o aşk kavanozunu anneme yapıcam gibi anlattım ağzını aradım banada yap ilerde olmaz mı çok beğendim falan dedi
Bende sevgililer gününe değil ama normal bi güne yapıyım diyorum.
Sen ne yaptın bu arada ayarladın mı bir şeyler ?
Sorunlar yarı hallettik yarı duruyor gibi ama sanırım ben onun hakkında yanlış şeyler düşünüyorum :)
bu görüşme sizin için çok iyi bir fırsat halledin hepiciğini sorun falan kalmasın
ben çok kararsızım karar veremedim
seçenekleri söylüyorum sana
resim baskılı kupa ve ya ikili kupalardan
cüzdan( içine güzelce resim çekinip onu koyacağım )
zippo çakmak ( bu biraz pahalı bir hediye ve şu an durumum musait değil pek )
sence hangisi ?
o zaman en kısa zamanda resim çekinelim beraber çaktırmadanAy inş hallediceğiz bitanem
Resim baskılı kupayı yaptırmıştım ben biri bende biri onda güzel oluyor tavsiye ederim :)
En güzeli bu geldi bana zippo çakmağıda sonra alırsın durumun müsait olunca
o zaman en kısa zamanda resim çekinelim beraber çaktırmadan