Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

:) Canım bunlar olur. bende yasadım ... herşeyi otomatik ayarlıydı msni facesi neden açık yaa ne yapıyorsun dediğimde babamlar oturuyor diyordu :) ozaman otomatikten çıkarıcaksın onu birdaha görmicem dedim. çıkardı felan sonra yine oldu.. baktım ksııtladıkça bunun biyerleri kalkıyordu :) umursamadım bende açtım kapat dedi. kapatamam şuan müsait değilim dedim:)
ve o kapattı ben yine kapatmadım... ben değil o sorun etmeye basLadı. ßence ters oyun oyna :KK1:
tabi bu 19 yasındayken :) şuan 24 yasındayım böyle şeyler yasamıyorum pek inan o yaslarda çok oluyor sen olgun olabilisin ama erkek çoook geç olgunlaşıyor ve sorumluluğunu çok geç alıyor

Benim güven sorunum olduğu için direk yanlış şeyler düşünüyorum. Öyle mi yap diyorsun sen ?
Kısıtladıkça gerçekten bi yerleri kalkıyor ve yapmaya devam ediyor.
O şimdi kapatmadı daha kapat falan demeyim mi hiç ama demesemde orda birileriyle konuştuğunu düşünüyorum :26:

Dediğin gibi oda 19 yaşında bende 19 yaşındayım ama bazen çocuksu tavırları beni çileden çıkarıyor...

Dur bakalım kuzum karar veremedim bende biraz bekliyimde neler olucak :26:

bekle bencede bebeim sonradan pişman olmamak için ama bu rahatlığını anlayamadım ben ya normalde demesi lazım zaten tuğçenin güven sorunu var bana karşı hemen kapatayım otomatiğide kaldırayım böyle şeylere engel olayım suçsuz yere başım yanacak yani biz olsak şimdi parçalamıştık kendimizi hayırlısı canım sen bekle

bekle bencede bebeim sonradan pişman olmamak için ama bu rahatlığını anlayamadım ben ya normalde demesi lazım zaten tuğçenin güven sorunu var bana karşı hemen kapatayım otomatiğide kaldırayım böyle şeylere engel olayım suçsuz yere başım yanacak yani biz olsak şimdi parçalamıştık kendimizi hayırlısı canım sen bekle

Aynen zaten bu rahatlığı beni üzüyor bilmiyorum belkide hata bende o rahatlığa izin verdim bu yüzdende biraz resti çekip bitirmeyi düşündüm...

Benim güven sorunum olduğu için direk yanlış şeyler düşünüyorum. Öyle mi yap diyorsun sen ?
Kısıtladıkça gerçekten bi yerleri kalkıyor ve yapmaya devam ediyor.
O şimdi kapatmadı daha kapat falan demeyim mi hiç ama demesemde orda birileriyle konuştuğunu düşünüyorum :26:

Dediğin gibi oda 19 yaşında bende 19 yaşındayım ama bazen çocuksu tavırları beni çileden çıkarıyor...

kesinliklee üstünde durma derim:) ki sende aç ama face'ni... o senden şphe duysun içi içini yesin sen değil.. bu arada gücen aşktan daha ön plandadır.
kesinlikle kendini çok bağlama bu ilişkiye bittiğinde üzülürsün.
oluruna bırak eğer birileriyle konustunu düşünüyorsan da şifresini al takip et... ama bu konuyu birdaha aÇma.. o açtığında da onun sana verdiği bahaneleri sun Ona. ve bu ilşki sırf bu yüzden biterse de sakın olaki üzülme.. düşünsene güven yok bu ilişkide sürekli yorulcaksın.. hem kafan dinç olmıcak kimle nerede ne yaptı doğrumu söylüyor diye.. hemde sürekli bir takip peşinde olup ya kötü bişey görürsem paniğiyle yasıcaksın.

kesinliklee üstünde durma derim:) ki sende aç ama face'ni... o senden şphe duysun içi içini yesin sen değil.. bu arada gücen aşktan daha ön plandadır.
kesinlikle kendini çok bağlama bu ilişkiye bittiğinde üzülürsün.
oluruna bırak eğer birileriyle konustunu düşünüyorsan da şifresini al takip et... ama bu konuyu birdaha aÇma.. o açtığında da onun sana verdiği bahaneleri sun Ona. ve bu ilşki sırf bu yüzden biterse de sakın olaki üzülme.. düşünsene güven yok bu ilişkide sürekli yorulcaksın.. hem kafan dinç olmıcak kimle nerede ne yaptı doğrumu söylüyor diye.. hemde sürekli bir takip peşinde olup ya kötü bişey görürsem paniğiyle yasıcaksın.

2 buçuk senedir beraberiz ve tam olarak sürekli güven sorunumuz vardı ilk başta onun bana karşı vardı şimdide benim ona karşı oldu yani karşılıklı.
Ben bu konuda daha çok çabalıyorum o yanlış düşünmesin diye her şeyime dikkat ediyorum ama onda göremedim bunu.
Çok haklısın zaten yavaş yavaş inancımı yitiriyorum. Bakalım ne olucak.

Konuşamadık bayadır evet, iyiyim kuzum yuvarlanıp gidiyoruz işte :KK53::KK1:
Tuğçe'nin Atılay gelicekti dün, onunla vakit geçiriyor ondan giremiyor herhalde kk ya da :KK1:

O da aklıma geldi balım belki de Tuğçe'yi de alıp gitmiştir.:KK1:
Ya bana aşk sözleri yazılı resimler lazım bildiğin bir site var mı canım?:KK16:

O da aklıma geldi balım belki de Tuğçe'yi de alıp gitmiştir.:KK1:
Ya bana aşk sözleri yazılı resimler lazım bildiğin bir site var mı canım?:KK16:

Bu aralar hiç öyle şeylere ihtiyaç duymadığım için bilmiyorum maalesef :KK52:
Ama google amcaya yazınca çıkar herhalde bir bak istersen :KK34:

Tuğçeee nerelerdesiiiinn ne zamandır aklımdasın yazamadım bi türlü :26:

bencede iyi olur dertler paylaşılmalı bence çare bulmalıyız birbirimizin dertlerine

X