Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Hoşbulduk canım güzel geçiyor bi sorun yok.
Konyaya gitmedim sevdiceğim geldi salı günü yarında beraber Konyaya gidicez 10-15 gün ordayım :)
Sen nasılsın konuşamıyoruz ?

Sevindim canımm ben uğramıyordum öyle uzun uzun topiğe ya benim sevdiceğimde haftasonu gelicek :KK16:
Umarım güzel geçer senin için o 10 gün balım :KK61:

acıkcası söyle böyle söyle demek yanlış olur. bence yarın bi görüş ne anlatacak neden tekrar kötü oldu bilmiyorsun ki. yarın o sana anlattıkça ancak onu telkin edebilirsin:KK43:

Haklısın canım, yarın anlattıklarına göre onu biraz olsa güldürecek bir konuşma yaparım :KK14:

Selam kızlaaar.Yeni üye oldum ama uzun zamandır kk da takılıyorum gizli gizli:KK53: Bunu okuyan herkesi teeeeeeek teeeek tanımak isterim:KK16:

tanıtayım kendimi bacım . 21 yaşındayım, İzmitliyim. çalışyrum. asker bekliyorum:) sen?

Ay çok memnun oldum canım bende 19a giricem 1 ay sonra uzun süredir Konyada yaşıyordum 4 aydırda Antalyadayım üniversite sınavına hazırlanıyorum ve 2 buçuk senelik bir ilişkim var :)

Ay çok memnun oldum canım bende 19a giricem 1 ay sonra uzun süredir Konyada yaşıyordum 4 aydırda Antalyadayım üniversite sınavına hazırlanıyorum ve 2 buçuk senelik bir ilişkim var :)

yok be babylerim:KK43: şafagımız 296 :KK43: En Büyük TÜRKİYE
Konyayı cok severim:KK16: 4 kez gittim. ablam orda okudu. Maaşallah kuşum. Hyrlısı olsun hakkında inşAllah.

X