Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Kızlar o gün 4 buçukta çıktık yola kuzenimle beraber arabayla gittik. Atılayda yola çıkınca haber ver demişti verdim yoldaykende bi kaç kere mesaj attı yollar nasıl,nerdesiniz vs diye...
Kuzenimlere geldik biraz yorgundum ben yemek yiyip uyudum.
Ertesi gün 11 gibi aradı beni hazırlan hadi gelip alıcam seni dedi. Bende hazırlandım çıktım evden ilk yarım saat falan ikimizde sustuk.
O neden karar değiştirip geldin falan dedi sohbet etmeye başladık. Kahvaltı yapmak için bi yere gittik. Orda seni çok özlemişim diye sarıldı biraz tepkisiz kaldım ayrıyken neler yaptın diye sordum.
Oda beni engelledin sanmıştım dedi. Sen ne dedin engelledin diye sordum bakıp bakıp duruyordum bakmamak için engelledim ama duramadım dedi.
Ben liseden arkadaşlarımla görüşmek istemiştim gelmişken. Akşam oraya bıraktı beni. Ordanda kuzenim aldı eve geçtim.

Ertesi gün uyandım ondan mesaj falan görmeyince herhalde uyuyor biraz daha uyusun diye bekledim. Saat 1 olunca aradım uyuyorsun sandım nerdesin diye.
Oda dayımla beraberim işimiz var biraz bugün geç görüşcez gibi dedi. Bende senin işin bitene kadar cildim için bişeyler almam gerekiyor onları hallediyim o zaman dedim.
İlk önce soğuk hava çıkma evden beraber hallederiz falan dedi ikna edip çıktım.
1 saat oldu 2 saat oldu 3 saat oldu yok.
Aradım benim işim bitti pastahanede oturuyorum seni bekliyorum diye. Oda dayım bırakmıyor bi türlü yemek yiycez gelicem birazdan dedi.
Bende acele et akşam oldu zaten buraya kadar geliyorum görüşmek için fazlada kalamıyorum vakit geçiremiyoruz dedim.
1 buçuk saat sonra geldi ben sinirlendim biraz kızdım oda her zaman gönlümü alırdı elimi tutardı burnumu sıkardı falan. Ben sustum oda sustu.
Böyle surat asıcaksan eve bırakıyım seni dedi. Zaten daha yeni buluştuk yarın 5de yola çıkcaz seni özlüyorum diye sarıldım.
Hadi gel sana çikolata alalımda mutlu ol biaz dedi. Çikolatayı çok severim yemeden duramamda :)
Aldık konuştuk biraz çok geç olmadan eve bıraktı.

Bugünde 11de geldi aldı beni 5de yola çıkcağımız için erken buluşalım dedik. Grip olmuş hadi size gidelimde sana çorba yapıyım dedim onlara gittik.
O yattı ben çorba yaptım sıcak bişeyler hazırladım beraber yedik falan.
Her şey güzel şuana kadar.
Telefonunuda mutfakta bırakmış hocası aradı bende tanıdığım için açtım. Konuştuk biraz atılaya götürdüm.
Kapattıktan sonra bana verdi sarja taksana bitmek üzere diye.
Bende sarja taktım telefonuna bakmak istedim ben telefonunu karıştıyorum diyede şakayla bağırdım.
Oda ses etmedi.
Mesajlarına baktım 15-10 günlük mesajlar duruyordu. Benimle ayrılmadan önce ayrılık zamanında falan.
Bi kaç canımı sıkan şeyler gördüm bunu burda anlatmıyım kızlarla alakalı değil ama en az o kadar canımı sıkan bişey bunuda biliyor.
Hani dünde geç buluştuk eve erken bıraktı falan ya beni eve bırakınca gitmiş arkadaşıyla görüşmüş ama bunu söylememedi bana.
Telefonu götürdüm bunlar ne diye sordum. Oda aramızda şakalaşma diye güldü. Sen dün ahmetlemi görüştün bosnayamı gittin dedim. O para vercekmiş bi yere beraber gittik dedi.
Bende bağırdım bu konuşmaları kaçıncı görüşüm bana doğruyu söyle dedim. Oda doğruyu söylüyorum inanmazsan ne yapabilirim dedi.
İnkar etti ben ağlamaya başladım beni düşünmüyorsan aileni düşün ve yalanlar söylemeye başladın sen yapmazdın böyle şeyler neden değiştin dedim.
Ben ağladıkça o ters davranmaya başladı. Kuzenimde aradı yola çıkcaz diye ağlayarak çıktım onlardan. Nereye gidiyorsun ben bırakıyım dedi istemedim yol paran varmı diye yol parası verdi.
Biraz sakinleştim yola çıktık aradım çıktık biz diye.

Bu özel bişey burda anlatmak istemedim. Fakat 2 senedir ara ara karşıma geliyor.
Bide küçük küçük yalanları. Benim artık ona güvenim kalmadı bundan sonrada mutlu olabilceğimize inanmıyorum.
Şuanda çok hassas davranıyor sabah beni tersleyen o değilmiş gibi.
Bilmiyorum ama ve size bişey sormak istiyorum.
Eğer bi insan bişeyler gizliyorsa mesajları siler demi ? Yani eğer senden gizlesem bunu yanlış bişey olcağını düşünsem silerdim neden silmeyim dedi.
Benim telefonuna bakcağımıda biliyor.
Ya gerçekten ortada bişey yok yada çok rahat silmeye bile uğraşmıyor :26:

Her sey iyi gidiyormus da son olan kötü olmus biraz Neyse sonucta barismissiniz :)
Ya bence ikinizde birbirinizin kücük hatalarini görmezden gelin kavga etmeyin..
Coook mutlu olun olur mu?

canım hoşgeldin
buraya daha mutlu kafanda soru işareti kalmamış olarak dönmedi isterdim
bence senden birşey gizlemiyor ama bir rahatlık var o yüzden de silmemiş mesajları

Her sey iyi gidiyormus da son olan kötü olmus biraz Neyse sonucta barismissiniz :)
canım hata değil ki ortada küçükte olsa yalanlar var bu huyundan vazgeçmesi gerekmez mi
daha özenli olması gerekmez mi üstelik yeni barışmışlar :26:

Bence biraz rahatla canim.. Gercekten gizleseydi dedigin gibi silerdi onlari.. Telefonuna bakacagimi biliyordu zaten diyorsun cünkü..

canım hata değil ki ortada küçükte olsa yalanlar var bu huyundan vazgeçmesi gerekmez mi
daha özenli olması gerekmez mi üstelik yeni barışmışlar :26:

Haklisin ama daha yeni baristiklarini bildigim icin kavga etmelerini istemiyorum yani Tugce'nin yeniden üzülmesini iatemem.. Bu yüzden öyle söyledim yani :26:

Bebeğim hadi küçük yalanları görmezden gelebilirim ama diğeri çok hassas bi konu.
Nasıl anlatıyım bilmiyorum alkol bağımlılığı gibi bişey anlatmak istediğim hatta dahada kötüsü
Ve ben bir kez daha yıkıldım o konuşmaları görünce.

Haklisin ama daha yeni baristiklarini bildigim icin kavga etmelerini istemiyorum yani Tugce'nin yeniden üzülmesini iatemem.. Bu yüzden öyle söyledim yani :26:
tabi ki yeniden kavga etmesinler canım bende etmelerini istemem niye istiyim ki
ama küçük hataları görmezden gelin demişsin ya
ona karşılık olarak söyledim :26:

acaba düşündüğüm şey mi

canım hoşgeldin
buraya daha mutlu kafanda soru işareti kalmamış olarak dönmedi isterdim
bence senden birşey gizlemiyor ama bir rahatlık var o yüzden de silmemiş mesajları

Hoşbulduk canım.
Bende öyle isterdim ama maalesef kafamda bir sürü soru var onunla ilgili.
Sadece tek fark yanımda barıştık...
15-20 günlük mesajlar duruyor ve benim kızcağım şeyler bunlar bunları bile bile silmemiş mesajları anlamıyorum.s

Tabi ki canim ben olayi bilmeden yanlis yorumlamak istemem.. Dedigine göre de sen haklisin yani.. En dogrusunu sen.bilirsin canim..

acaba düşündüğüm şey mi

Sanırım düşündüğün şey canım.
Ya ben 2 senedir bunu çözemedim ara ara karşıma çıktı böyle konuşmalar.
Fakat her defasında atılaya inandım.
Hatta babasının kulağına gitmiş böyle bişey babasıda konuşmuş onunlada konuşmuştum konu kapanmıştı 1 seneye yakındırda yoktu böyle bişey.
O konuşmaları görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü
Konuşmalar gülüşmeli falan oda şaka olduğunu söylüyor ama bütün parçaları birleştirince ben öyle düşünmüyorum.

Tabi ki canim ben olayi bilmeden yanlis yorumlamak istemem.. Dedigine göre de sen haklisin yani.. En dogrusunu sen.bilirsin canim..

Durumu tam bilmeyince haklısın bebeğim yani ufak yalanlar bende söylemek zorunda kalıyorum tabi bu doğru değil ama diğerine göre daha küçük duruyor.

inşallah şakadır ama şaka olmadığı ortaya çıkarsa birgün
aranızda güven adına birşey kalmaz
yani bu küçük yalanda olmaz o zaman

inşallah şakadır ama şaka olmadığı ortaya çıkarsa birgün
aranızda güven adına birşey kalmaz
yani bu küçük yalanda olmaz o zaman

Benim güvenim kalmadı zaten canım ve oda anladı bu durumu şimdi çok hassas davranıyor.
Teyzesigilde olcaklardı bu akşam annesinden aradı beni hani inan teyzemlerdeyim der gibi.
Diğeride her şeyden önce onun hayatını düşündüğüm için zaten.

bu saatten sonra ilişkinizi o şekillendirecek canım
önce o güveni tekrar kazanması lazım
birşeylerin eskisi gibi olması da onun elinde
sen elinden geleni yaptın fazlasıyla
peki duyguların nasıl
mutlu musun hüzünlü mü?

Haklısın her şey onun elinde artık.
Bu kafamdaki soruları cevaplaması içimi rahatlatması lazım bir şekilde.
Yanımda olduğu için mutluyum fakat bi tarafımda hüzünlü o eski mutlu günlerimizi göremiycekmişiz gibi geliyor.
Ben sakin davranmaya çalışıyorum çünkü o anladı hatasını benim gözlerimdeki yaşlardan.

hatasını anlaması çok güzel birşey
arayı fazla uzatmadan o gelse birde aslında ne güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…