- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
hatasını anlaması çok güzel birşey
arayı fazla uzatmadan o gelse birde aslında ne güzel olurdu
Ay aynen bugün bunların olması ve üstüne gitcek olmam çok kötü oldu.
Aynı şehirde olsak yarında buluşur konuşurduk her şeyi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hatasını anlaması çok güzel birşey
arayı fazla uzatmadan o gelse birde aslında ne güzel olurdu
gelebilme imkanı var mı pekiAy aynen bugün bunların olması ve üstüne gitcek olmam çok kötü oldu.
Aynı şehirde olsak yarında buluşur konuşurduk her şeyi.
gelebilme imkanı var mı peki
o durumları ortadan kaldırmak adına gelmeliGelirse 1-2 günlük ve hafta sonu zaten canım.
Fakat gelme gitme konusunu konuşmadık hiç canımı sıkan durumlar olunca.
o durumları ortadan kaldırmak adına gelmeli
ve belli etmeden bunu ona ima etmelisin bence
direk gel deme bencedeÖylemi dersin nasıl mesela hani direk gel falanda demek istemiyorum bunu onun düşünmesi lazım.
direk gel deme bencede
ama işte erkekler böyle şeyleri düşünemiyor
onlara yardımcı olmalıyız arada çaktırmadan
Canım barıştık fakat ben huzursuzum tek tek ne olduğunu anlatıcam size yorumlarıda bekliyorum.
Tatlımmmm anlat çabukkk. Sırf seni merakımdan girdim şu saatte :)
Sen hepsini anlat cevaplarız tek tek
Ayy zaten anlatmışsın şimdi farkettim
İçin biraz rahatlamış gibi ama huzurlu değilsin bunu anladım anlattıklarından.
Umarım yanılıyorumdur :18:
Aynen öyle canım huzurlu değilim mutluyum diyemem yani.
Barıştık evet ama canımı sıkan başka şeyler çıktı bu seferde.
İnanır mısın bugün bunu düşündüm. Hani ayrıldıktan sonra çooook üzülüyoruz ya işte aslında hata yapıyoruz.
İçimden dedim ki tekrar barışsak mutlu olur muyum? Sanırım olmam.
Çünkü onunla ayrıldığımız bu süreyi hazmedemem. Benden ayrı kalarak nasıl dayandığını düşünür kızarım.
Konuşmadığımız sürede neler yaptı, kimlerle konuştu, bana anlatmadığı neler var diye kendi kendimi yer bitiririm.
Bunları düşününce geri gelmesin istedim. Çünkü hiçbirşey değişmiycek gibi geldi. Eskisi gibi olmayacak..
Daha dün bi kez daha mesaj atsam ne kaybederim diye düşünüp gururumu ayaklar altına almayı düşünen ben,
şimdi 1 günde resetledim aklımdakileri. Aşkta gurur bi yerden sonra var. Bi yere kadar çabalayıp kurtarmaya çalışmak emek vermektir.
Ama karşıdaki bunu göremiyorsa ondan sonraki adımlar gururu çiğnemektir. Karar verdim ona hissettiklerimi eski yılda bıraktım.
Bu sözdeki kadar kolay değil ama bu sefer çok kararlıyım ki ben.
Ne düşündüğünü neler hissettiğini tam bilemem canım ama içinde bişiler eksildiyse durum daha da kötü oluyor.
Lütfen iyi düşün..
Sözlerin çok doğru canım aşkta tabiki gurur olmaz fakat bi yerden sonrada saflık oluyor buna inanıyorum ben.
Senin için sevindim aslında en azından rahatlamışındır. Buda büyük gelişme.
Bizimki ayrılıp tekrar barışmaktan olmadı yalnız yaşadık aynı şeyleri hatta daha fazla ayrı kaldık barıştığımızda ilk günkü gibi aşkla baktık birbirimize.
Bu sefer başka bişey var.
İçimi huzursuz eden değişik bi durum. Benim inancım yok sanırım artık bu çoğunlukla ondan kaynaklanıyor.
Ne diyeceğimi inan bilmiyorum
Bu durumda ne yapacağını en iyi sen bilirsin canım.
Bundan sonrasını akışına bırak. O çabalasın artık. Çünkü sen fazlasıyla yoruldun.
Anlattıklarından anladığım o fazlasıyla rahat :/
İçini huzursuz eden bi his varsa peşini bırakma.
Ne olursa olsun için huzurlu değilse hiçbi anlamı kalmıyor diğerlerinin
Evet doğru anlamışın canım ben ne kadar huzursuzsam o rahat...
Belkide bütün bunların üstünü kapatmak için yapıyor bilmiyorum.
Artık oluruna bırakmaktan başka çarem yok sanırım bu görüşerekte düzelecek bişey değil.
Hayırlısı olmuyorsa zorlamamak lazım belkide.
Aynen öyle canım.
Herşeyin hayırlısı..
Bugün bi programda kadınla eşi tam 5 kez katılmışlar yarışmaya ve hiç finale kalamamışlar.
6. kez gelmişlerdi ve en güzel arabayı alıp gittiler.
Nasip işte.
Anladım ki bişi olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir. Bu bana çok güzel bi örnek oldu :)
O yüzden Allah'ım hayırlısını nasip etsin.
Herkes için güzel bi örnek canım.
Allah'ım en güzelini vericek bize....
Aynen öyle canım.
Herşeyin hayırlısı..
Bugün bi programda kadınla eşi tam 5 kez katılmışlar yarışmaya ve hiç finale kalamamışlar.
6. kez gelmişlerdi ve en güzel arabayı alıp gittiler.
Nasip işte.
Anladım ki bişi olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir. Bu bana çok güzel bi örnek oldu :)
O yüzden Allah'ım hayırlısını nasip etsin.