- 26 Ağustos 2012
- 4.866
- 1.027
oh ne güzel bende evde pinekliyorum
teşekkür ederim canım sizinde yıldönümünüz kutlu olsun
allah nice seneleri beraber görmeyi nasip etsin hepimize
Teşekkür ederiim
İnşallaahh...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh ne güzel bende evde pinekliyorum
teşekkür ederim canım sizinde yıldönümünüz kutlu olsun
allah nice seneleri beraber görmeyi nasip etsin hepimize
kimin yıl dönümüyse herkesin kutlu olsunn daha nice yıllara :)) aşk çok güzel bişey yaa :))
Selamlar kızlar,
yeni üyeyim ama sitenin uzun zamandır takipçisiydim.
Bir geyik topiğine abone olayım dedim. Malesef bir çok insan gibi ben de çevremdeki insanlara güvenmiyorum, yani çok arkadaşım var ama dostum nerdeyse hiç yok. Olmasını da istemiyorum açıkçası çünkü son zamanlarda dostum dediğim insanlar bana acının hasını yaşattı. O yüzden böyle sanal dostluklar gözüme daha az acı verici, ve tatmin edici gözüküyor :)
zaman bulunca sayfaları okuyup sizleri tanımaya çalışıcam
EE bir hoşgeldin yok mu :)
bu arada şu an karnımdan yine garip sesler geliyor, ben bu yemek işini beceremiyorum yaa :))
Selamlar kızlar,
Bir geyik topiğine abone olayım dedim. Malesef bir çok insan gibi ben de çevremdeki insanlara güvenmiyorum, yani çok arkadaşım var ama dostum nerdeyse hiç yok. Olmasını da istemiyorum açıkçası çünkü son zamanlarda dostum dediğim insanlar bana acının hasını yaşattı. O yüzden böyle sanal dostluklar gözüme daha az acı verici, ve tatmin edici gözüküyor :)
bu arada şu an karnımdan yine garip sesler geliyor, ben bu yemek işini beceremiyorum yaa :))
Eylülcüm, Tugce'den bir haber var mi?
Selamlar kızlar,
merhaba bayanlar nasılsınız bende kendimi yalnız hissederken sizle karsılastım.. can sıkıntısından napcağımı bilemedim
merhaba kendime şimdiden yakın hissettiğim insan :) hoooşgeldinn :)))
Bebeklerim ben geldim sizleri çok özledim
Bebeklerim ben geldim sizleri çok özledim
caniim caniim neler oldu anlat hadii hosgeldiiin