Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Aradım bebişlerim daha yoldaymış, kuzeniyle gidiyor otogardan falan alır mı dedim kuzenim olduğu için almaz dedi ben arada arar sizi haberdar ederim yne :KK1:

Hıım daha varmamışlar mı :KK53:
Olmazsa ben de alayım telefon numarasını ya Konya'da neler olup bittiğini öğrenirim :KK1:

Tuğçeyi merak ediyorumm kızlar ulaşan var mı? :26:

Merhaba canim ben iyiyim sen nasilsin bakalim :KK1:
Ay bugün 2 arkadasima ve kardesime hediyeler aldim yilbasi icin kendime de bir kazak aldim :KK9:
Cok yoruldum ama degdi :KK1:
Senden ne var ne yok :KK1:

Bende iyiyim canım ya tüm günüm sevgilime hediye hazırlamakla geçti benimde:KK12:

Çok özel olmazsa, ne hazirladin hediye olarak diye sorabilir miyiim ? :KK1:

Tabiki sorabilirsin canım..
Aşk kutusu yaptım renk renk küçük kağıtlara "Seni seviyorum çünkü.." diye başlayan sonrasında onu sevme nedenlerim olan 60 tane kağıt yazdım. Beyaz tüllü kurdelayla bağladım hepsini. Sonra içine pembe gül yaprakları koydum. Bide bal kabağında gelin damat böyle çok tatlı bişey onuda aldım bide kalpli çok şeker hediye kutusu aldım içine koydum bunları. Kutunun kapağının içinede beğendiği bir resmimi yapıştırdım. Kutunun en dibinede yine beğendiği bi resmimi koydum arkasına bişeyler yazdım işte. Çok güzel oldu.
Gelmeden bikaç gün öncede 2 tane kalpli çikolata ve rekli şekerlerle süsliycem vercem bebeğime :KK16:

Tabiki sorabilirsin canım..
Aşk kutusu yaptım renk renk küçük kağıtlara "Seni seviyorum çünkü.." diye başlayan sonrasında onu sevme nedenlerim olan 60 tane kağıt yazdım. Beyaz tüllü kurdelayla bağladım hepsini. Sonra içine pembe gül yaprakları koydum. Bide bal kabağında gelin damat böyle çok tatlı bişey onuda aldım bide kalpli çok şeker hediye kutusu aldım içine koydum bunları. Kutunun kapağının içinede beğendiği bir resmimi yapıştırdım. Kutunun en dibinede yine beğendiği bi resmimi koydum arkasına bişeyler yazdım işte. Çok güzel oldu.
Gelmeden bikaç gün öncede 2 tane kalpli çikolata ve rekli şekerlerle süsliycem vercem bebeğime :KK16:

Ne kadar güzel bir hediye olmuş o öylee :KK16:
Siz hatırladığım kadarıyla farklı şehirlerdeydiniz, yılbaşında bir araya mı geleceksiniz? :KK1:
Çok tatlı bir çiftsiniz eminim buna :KK1:

Ne kadar güzel bir hediye olmuş o öylee :KK16:
Siz hatırladığım kadarıyla farklı şehirlerdeydiniz, yılbaşında bir araya mı geleceksiniz? :KK1:
Çok tatlı bir çiftsiniz eminim buna :KK1:

Evet canım o Ankarada ben K.Maraştayım. Yılbaşında gelemiyor ben kampta oluyorumda inşallah 8 şubat gibi gelmeyi düşünüyor yanıma bu arada onun bana hazırladığı doğum günü süprizide bu :KK16:[video=youtube;svmHAPQ6XbQ]http://www.youtube.com/watch?v=svmHAPQ6XbQ[/video]

Evet canım o Ankarada ben K.Maraştayım. Yılbaşında gelemiyor ben kampta oluyorumda inşallah 8 şubat gibi gelmeyi düşünüyor yanıma bu arada onun bana hazırladığı doğum günü süprizide bu :KK16:[video=youtube;svmHAPQ6XbQ]http://www.youtube.com/watch?v=svmHAPQ6XbQ[/video]

Evet evet izlemiştim ben bu videoyu :KK1:
Çok güzel ya önce o sana, şimdi de sen ona :KK16:

Evet evet izlemiştim ben bu videoyu :KK1:
Çok güzel ya önce o sana, şimdi de sen ona :KK16:

Evet canım bende onun gibi hiç çaktırmıyorum şuan geldiğinde çok büyük süpriz olcak.. :KK51:
Ben gelmesine yakın çikolataları şekerleri falan alayım tam olarak bitireyim kutuyu paylaşırım resimlerini canım sizinle:KK49:

Yalnız bi konuda fikrinize ihtiyacım var. Bal kabaklı gelin arabasına not yazmak istiyorum ama ne yazsam sizce?

Evet canım bende onun gibi hiç çaktırmıyorum şuan geldiğinde çok büyük süpriz olcak.. :KK51:
Ben gelmesine yakın çikolataları şekerleri falan alayım tam olarak bitireyim kutuyu paylaşırım resimlerini canım sizinle:KK49:

Yalnız bi konuda fikrinize ihtiyacım var. Bal kabaklı gelin arabasına not yazmak istiyorum ama ne yazsam sizce?

Bilmem ki, ben de biraz düşüneyim senin için ama şuan aklıma bir şey gelmiyor..

Bende çok beğendim :KK16:
Bebek arabalı bebek falanda koyacaktımda annem izin vermedi:KK49:

X