- 13 Şubat 2012
- 1.115
- 0
önce semiramisin ki sonra senin ki
süper süperrr
hep söylerdide ilk kez bu kadar ciddileştiğini gördüm bu konu için
böceğim daha ben küçüğüüüüm dedim ufalda cebime gir aşkım dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önce semiramisin ki sonra senin ki
süper süperrr
hahahep söylerdide ilk kez bu kadar ciddileştiğini gördüm bu konu için
böceğim daha ben küçüğüüüüm dedim ufalda cebime gir aşkım dedi
bende baktım canım ama sadece watsonslarda satılıyormuş rimmel markası
o yüzden kozmetik sitelerinde de göremedim hiç
flormarda da var bu rengin benzeri ama bunun kadar güzel değil sürümü yapısı kalıcılığı harika mutlaka denemelisinn
haha
kaç yaşındasın bu arada
yok canım kalıcılığı yapısı falan harika derken rimmelden bahsediyordumflormarın mu kalıcılığı falan harikaa aa hangi rengi ona yakınn :))
selam kızlaaarr
benimki bugün araadı ne zaman istemeye geliyoruz seni artık bişileri kesinliştirsek dedi şaştım kaldım
yaşıtmışız kız senle biz19 yaşındayım ama küçüğüm evlilik içinn
19 yaşındayım ama küçüğüm evlilik içinn
yok canım kalıcılığı yapısı falan harika derken rimmelden bahsediyordum
flormar rujumu bulursam bakıp numara söyleyeceğim sana bekle beni
buldum canım supermatte serisinden 203 numaralı rujbekliyorummm heyecan ve meraklaaaa
erkeğin bu kadar evlenmeye istekli olması bir bakıma iyi canımburdan toplu cevap vereyim canlarıııım
ben üniversite öğrenciyim oda aile şirketi var orrda çalışıyor aynı zamanda iki senelik istediği bi bölüm var bitirmek istiyor sınava giricek bu sene askeerliğini falanda yapmadı tabiki..
aileme falan bahsetmedim canım.. tanışsınlar söz olsun diyo ben işi şakaya vuruyorum sürekli ben kim evlilik kim yaa
erkeğin bu kadar evlenmeye istekli olması bir bakıma iyi canım
askerliği bitsin okul işini halledin evlenirsiniz acelesi neymş
bu arada çok soru sordum ama onun yaşı kaç
cevapveriyorum hoşgeldinn
buldum canım supermatte serisinden 203 numaralı ruj
tonlar çok yakınn
ne olsun canım dün sevgilimin doğum günüydü ona hazırladğım hediyeyi çok beğenmiş :)Merhaba öncelikle yari yiliniz kutlu olsuun
Ne var ne yok
yok canım morluk yok içindeçok güzel bi renk bayada koyu galiba dudakta nasıl duruyor morumsu durmasında bana yakışmaz çünkü :D
o da küçükmüş canımaşk olsun ne çok sorması yaa konuşuyoruz işte ne güzeel
oda 20 yaşında tatlım. bilmiyorumki niye bu kadar evlenmek istiyo. dün özledm seni diyoo hee çok oldu görüşmeyeli normaldır diyorum çocukta şaşırdı benim içime öküz kaçmazdı okul falan yordu beni yaa
gönlünü almam lazım :18: