sen başta isteksiz konuştun ya o da şimdi sana misilleme yapıyor benceAy içimde bi korku beni istemiyormuş gibi gerçekten iyi değilim
Olmaz gibi ama canım ben girmeye çalışırım müsait olursam arkadaşımdan falan olayların gidişatına bağlı.
4 buçukta çıkıyoruz yola...
sen başta isteksiz konuştun ya o da şimdi sana misilleme yapıyor bence
ister ister o bakımdan kaygılanma canımEvet banada öyle geldi. Yani görüşmek ister herhalde yola çıkınca haber edicem bakalım ne olucak.
ben iyiym semiramis sen neler yapıyorsun
Benim için dua edin. İçimde hem heyecan var hemde bi korku.
Konyaya gelince görüşelim vs şeyler diycekmi bakalım :26:
yıldönümü falan demişken kızlar
bu arada bizimde yarın yarıyıldönümümüz
6 aylık oluyoruz yarın
yıl dönümünüz kutlu olsun canımm :) biz nedense hiç kutlamıyoruz ya toplam tanışalı 4 bucuk yıl oldu bi kere bile kutlamadık
oh ne güzel bende evde pinekliyorumiyiyim bende canım anca geziyorumm
teşekkür ederim canım sizinde yıldönümünüz kutlu olsunYarıyıl dönümünüz kutlu olsuun
Kimin yıldönümü kutlu olsun
Bir tane yarıyıl dönümü bir tane de tam yıldönümü var
İkimizinki de olsun muu?
kesinlikle öylekimin yıl dönümüyse herkesin kutlu olsunn daha nice yıllara :)) aşk çok güzel bişey yaa :))
oh ne güzel bende evde pinekliyorum
teşekkür ederim canım sizinde yıldönümünüz kutlu olsun
allah nice seneleri beraber görmeyi nasip etsin hepimize
bende baktım canım ama sadece watsonslarda satılıyormuş rimmel markasıevde cok sıkılıyorum ben yaa ama yakında benimki kızacak bana gece gündüz gezdiğim için :) buarada rujdan hala bulamadım bursa'ya gittiğimde watsons 'a gidicem büyük ihtimal inş bulurummm :)
önce semiramisin ki sonra senin kiselam kızlaaarr
benimki bugün araadı ne zaman istemeye geliyoruz seni artık bişileri kesinliştirsek dedi şaştım kaldım