Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

ama ya yarın için işi falan varsa bi yere gitmiş falan olursa ne bileyim buda bir ihtimal :44:

Canım gitmez bi yere yani çalışmıyor zaten büyük ihtimal dayısında teyzesinde arkadaşlarının yanında olur ordanda gelir.
Şimdi ararsam gelme demesinden korkuyorum :26:

ben gelme diyeceini sanmıyorum pek ama bilemem ki
şimdi ararsan ve gelme derse kendimi çok suçlu hissederim:26:

ya canım ben arardımm ama sen öyle diyosan öyledir tabi..
bilemiyorumkii :44:

ben gelme diyeceini sanmıyorum pek ama bilemem ki
şimdi ararsan ve gelme derse kendimi çok suçlu hissederim:26:

Ay kızlar hiç bu kadar kararsız kalmamıştım cidden.
Olmadı yarın binmeden ararım ama kesin gitcem gibi zaten valiz hazırlıycam,duş alcam karar verip bir an önce bugün halletmem lazım.
Her şey dahada kötü olmaz umarım

Benim aklımda yoktu böyle bişey aslında siz hepiniz git diyince karar verdim

ya canım biz fikrimizi söyledik,lütfen içinden ne geliyosa onu yap..
biliyosun sonunda üzülmekte var mutlu olmakta..
bunları göze alıyo olarak gitmen gerekiyo..
dediğim gibi yineliyorum arardım önceden tavrından anlaşılır zaten uzun yola gitmeden önce anlardım ne demek istediğini..
kendimede yazık etmezdim.. ama dedğim gibi en iyi sen tanıyosun onu

Biliyorum tabiki bebeğim hani zaten gidersem yüzde doksan barışırız iyide olur hatta.
Adım attı gel dedi kaç kere şimdi ordaykende bitti tuğçe git diyceğini hiç sanmıyorum.
Arama konusundada olmazsa yarın ararım biletimi almadan. Ona göre yaparım bişeyler.
Habersiz gitmek daha iyi gibi geldi bana o yüzden.

kızlar kendıme kaban ve platform bır bot alıcam bu hafta saclarımı falan boyatacam ateslı kor kızılı nasıl olur acaba?kaban ve bottada endıesleerım var yakısmaz olmaz vs.param bosuna gıtmesın yardımcı olurmsuunuz ya

Ayy ne güzel
Canım inş güzel olur her şey ya çok heyecanlıyım annemle konuşucam daha sorun çıkarmaz umarım
Valiz falan hazırlıycam

Annen müsaade eder umarim..
Sen yine de ordayken barismak icin ilk adimi atma birak o atsin. O atinca da biraz naz falan yap sonra kabul et

Herkese merhabaa..
Cevapveriyorum nasılsın canım görüşmeyeli

Tuğçeeee bir gelişme var mııı?

ben ilknur cevremde bir sürü arkadasım var ama olsun burda da cok arkadasım olsun istiyorum :)

Herkese merhabaa..
Cevapveriyorum nasılsın canım görüşmeyeli

Tuğçeeee bir gelişme var mııı?

Canım özel mesajda attığım gibi oldu her şey.
Burdaki arkadaşlarda inat yapmış yarın git yanına falan dediler.
Bende kararsız kaldım gitsem mi dedim hatamı yaparım dedim.
Of bilmiyorum sence ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…