Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Bilmiyorum, bundan sonra da bu konuyu acmak konusmak istemiyorum. Bende kendi hayatima bakacagim onun yaptigi gibi. Umarim yeni kiz benim ona yaptiklarimi yapip ayrilmaz da mutlu olurlar. Her seye ragmen bunu istiyorum..

Kendi hayatına odaklan kuzum inan her şeyin en güzelini hakediyorsun bunu herkes biliyor.
Sen çok değerlisin.
Bunu sakın unutma...

Bebeğim napıyım ya kararsızlıktan kafayı yicem.
Aramasam diyorum inatmı yapcak ee arasamda egosu tavan yaparmış bide :26:

canım benim gördüğüm ipleri kendi eline almak istiyor artık sanki.
yani senin yaptığın tavrı takınarak sana öyle davranıcakmış gibii..
aradığını varsayalım;
iki ihtimal var
1.aslında ben sinir anıyla söyledim tuğçe gel lütfen diyecek
2. gerek yok gelmene tuğçe diyip trip atmaya başlıyacak..
en iyi sen tanıyosun onu geçmişteki ayrılıklarınızı vs düşün bu şekilde gardını alırmıydı sana karşı?
sen hayır dediğinde vs yalvarırmıydı yoksa sen bilirsin deyip senden mi atak beklerdi :26:

canım benim gördüğüm ipleri kendi eline almak istiyor artık sanki.
yani senin yaptığın tavrı takınarak sana öyle davranıcakmış gibii..
aradığını varsayalım;
iki ihtimal var
1.aslında ben sinir anıyla söyledim tuğçe gel lütfen diyecek
2. gerek yok gelmene tuğçe diyip trip atmaya başlıyacak..
en iyi sen tanıyosun onu geçmişteki ayrılıklarınızı vs düşün bu şekilde gardını alırmıydı sana karşı?
sen hayır dediğinde vs yalvarırmıydı yoksa sen bilirsin deyip senden mi atak beklerdi :26:

İlk önce kesinlikle gelmene gerek yok diye trip yapcak fakat ısrar edersem kabul edebilir.
Bi kere daha böyle olmuştu mesela ayrılıkta yarın görüşelim vs demişti bende istemediğimi söylemiştim ertesi sabahta karar değiştirip mesaj atmıştım biraz trip atmıştı sonra kabul etmişti buluşmuştuk barışmıştık.

İlk önce kesinlikle gelmene gerek yok diye trip yapcak fakat ısrar edersem kabul edebilir.
Bi kere daha böyle olmuştu mesela ayrılıkta yarın görüşelim vs demişti bende istemediğimi söylemiştim ertesi sabahta karar değiştirip mesaj atmıştım biraz trip atmıştı sonra kabul etmişti buluşmuştuk barışmıştık.

demekki çok inatçı değil.
Ama sen şimdi tamam gelicem atılay dersen oda diyecekki ha tamam tuğçe bana döndü bi zaman sonrada eskisi gibi oluruz.
yani bütün bu kararlılığın,arayıp sormayışın boşa gidecek eğer ona şimdi geliyorum desen..
keşke ilk aradığında ben zaten gelicektim kuzenlerimi özledim annemlerde bi kaç bişi yollayacaktı onlara ama görüşebilirmiyiz bilmiyorum deseydin sanki herşey daha farklı olacakmış gibi geliyor..
çünkü erkekler fazla nazdan hoşlanmaz tatlım..

demekki çok inatçı değil.
Ama sen şimdi tamam gelicem atılay dersen oda diyecekki ha tamam tuğçe bana döndü bi zaman sonrada eskisi gibi oluruz.
yani bütün bu kararlılığın,arayıp sormayışın boşa gidecek eğer ona şimdi geliyorum desen..
keşke ilk aradığında ben zaten gelicektim kuzenlerimi özledim annemlerde bi kaç bişi yollayacaktı onlara ama görüşebilirmiyiz bilmiyorum deseydin sanki herşey daha farklı olacakmış gibi geliyor..
çünkü erkekler fazla nazdan hoşlanmaz tatlım..

Evet çok inatçı değil tatlım mesela yine arar beni eminim 1 hafta olsada 2 hafta sonra olsada arar.
Eğer ben ararsamda bu kadar emek boşa gitcek gibi.
Of of napıcam yada haber vermeden mi gitsem :26:

Son düzenleme:
Evet çok inatçı değil tatlım mesela yine arar beni eminim 1 hafta olsada 2 hafta sonra olsada arar.
Eğer ben ararsada bu kadar emek boşa gitcek gibi.
Of of napıcam yada haber vermeden mi gitsem :26:

Yada bu tavrımı devam ettircem arar sanırım 1-2 hafta sonra...

ha haber verip gitmişsin ha habersiz gitmişsin canım değişen bişeyin olacağını sanmıyorum..
ama ikinizde birbirinizi seviyosunuz bu durumada çok üzülüyorum inan..
bir kaç gün daha sessiz kal bakalım..
eğer tekrar ararsa ki inşallah arar ozaman bıraz daha ılımlı konuşursun..
çünkü hepten pes edebilir tatlım.
vallahi atılay hatasını anlayıp araması bile çok hoş.. ama bu yaşananları değiştirir mi hayırr..

ha haber verip gitmişsin ha habersiz gitmişsin canım değişen bişeyin olacağını sanmıyorum..
ama ikinizde birbirinizi seviyosunuz bu durumada çok üzülüyorum inan..
bir kaç gün daha sessiz kal bakalım..
eğer tekrar ararsa ki inşallah arar ozaman bıraz daha ılımlı konuşursun..
çünkü hepten pes edebilir tatlım.
vallahi atılay hatasını anlayıp araması bile çok hoş.. ama bu yaşananları değiştirir mi hayırr..

Haber verirsem gelme falan derse üzülürüm diye habersiz gitsem otobüsten inmeme 1 saat kala ararım ben yoldayım diye.
Arar gibi ama ne zaman bakalım bende o kadar heveslenmiştim :KK50:
Moralim alt üst oldu ve bu hafta gitmezsem 2-3 hafta gitme şansımda yok maalesef.
Maalesef yaşananlarıda değiştirmiyor o yüzdende kararsızlık içindeyim.

Haber verirsem gelme falan derse üzülürüm diye habersiz gitsem otobüsten inmeme 1 saat kala ararım ben yoldayım diye.
Arar gibi ama ne zaman bakalım bende o kadar heveslenmiştim :KK50:
Moralim alt üst oldu ve bu hafta gitmezsem 2-3 hafta gitme şansımda yok maalesef.
Maalesef yaşananlarıda değiştirmiyor o yüzdende kararsızlık içindeyim.

sayın çok aşık
derhal telefonunu eline alıp güzel gözlünü arıyosunn tüm geçmişi bi kenara bırakıp ve herşeyi göze alıp :KK31:
gurur ve inat ilişkiyi yok eder tatlım.. adam adım attı sende üstünü çiz bazı şeylerin tamam kolay değil anlayabiliyorum ama imkansızda değil :KK16:

bızde aksam buyk bır tartısma yasadık nısanlımla su ana kadar en buyk tartsmaydı dıyebılırım ,hakaretlerını goz ardı edıp yınede aradım tatlıya baglandı ,ara derım guru ınatla bır yere varamaz kaybeden olursun tatlım

yani bencede aramalı..
tamam zorlar biraz,ama düşün ayrıldığınızde hiç muhabbetiniz kalmaamışken atılay bunu göze aldı ve aradı ..
ya hep ya hiç olması lazım..
aradığında tavrından anlarsın zaten gerçekten sana gel yada gelme dediğini..
nabza göre şerbetini verirsin sonrasında :KK31:

sayın çok aşık
derhal telefonunu eline alıp güzel gözlünü arıyosunn tüm geçmişi bi kenara bırakıp ve herşeyi göze alıp :KK31:
gurur ve inat ilişkiyi yok eder tatlım.. adam adım attı sende üstünü çiz bazı şeylerin tamam kolay değil anlayabiliyorum ama imkansızda değil :KK16:

Canım ya ben yarın biletimi alıp gidiyorum Konyaya.
Bugünden aramayım diyorum ama yarın 1 saat kala molada arıyım ben geliyorum 1 saatim var diyim.
Oda tabiki otogardan almaya gelir.
Yanlış belki yaptığım ama düşüne düşüne kafayı yicem.

Ne diyorsunuz kızlar ?
Şuanda ararsam gelme diye trip atabilir belki üzülürüm hani.
Habersizce biletimi alıp biniyim otobüse 1 saat kalada arıyım böyle böyle diye.
Oda gelir alır zaten beni akşam vakti sokakta bırakmaz.

Ne diyorsunuz kızlar ?
Şuanda ararsam gelme diye trip atabilir belki üzülürüm hani.
Habersizce biletimi alıp biniyim otobüse 1 saat kalada arıyım böyle böyle diye.
Oda gelir alır zaten beni akşam vakti sokakta bırakmaz.

ama ya yarın için işi falan varsa bi yere gitmiş falan olursa ne bileyim buda bir ihtimal :44:

X