Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Hımm evet o doğru bak.. Kalma problemli üstelik az buzda tutmaz kalma masrafı..
Ama insan diğer yandan da gelsin kalsın benim için fedakarlık yapsın istiyor

Canim benim cok sevindim tugcecim ya
Gelmeni istemesi barismak istedigini gösteriyor bence..
Ya barisin ne oluuuur barisin üzülmeyin artik ikinizde

Ne kadar güzel bişeyler söylemesede barışmak istiyor oda umursamaz tavırlarımdan dolayı sinirlendiğinden sanırım :)
Bu gidişle barışcazda canım gitme konusunu sorun yaptım ben kararsız kaldım gidersem yüz vermiş gibimi olucam gitmezsemde içimde kalıcak onunda buraya gelmesi biraz zor bilmiyorum.

Hımm evet o doğru bak.. Kalma problemli üstelik az buzda tutmaz kalma masrafı..
Ama insan diğer yandan da gelsin kalsın benim için fedakarlık yapsın istiyor

Ay işte arada kaldım napıcağımı şaşırdım o yüzden hem boşver yüz verme bi şekilde gelsin diyorumda bi yandanda onu düşünüyorum

Son düzenleme:

Gitmek zorunda degilsin ama bir daha ararsa barisma sinyalleri ver bence :)

kalacak yerin akraban varsa ozaman iş değişirr canımm ahh keske benımde gebzede akrabam olsaydıııııı bence hemen tmm geliyorum falan deme ufak ufak sinyaller ver naz yap biraz yani bilmiyorum kii ne yapsam vs ozaman üzerine dahada cok düşer gibi geliyo bana :) gerçi erkekten erkeğe değişiyo bu durum benımki naz yapılmasından nefret eder ama bazı erkekler naz yapılınca daha cok ısrar ediyolar kısacası sevgilinin karakterine göre davran kuzm

Bende olsam böyle arada kalırdım..
Bi bekle bakalım az daha gayret etsin o zaman hemen yüz verme

Yarına kadar bişey demeyim bu konuda o zaman :)
En çok korktuğumda pişman olsun sürünsün derken görüşcez ve ben özlemimden sarılcam kesin her şeyi yine başa sarcam

Bu konuda biraz şanşlı gibiyim ondada sorun yapıyorum
Umursamaz olunca deliriyor yalnız iyi bi yöntem bu o konuyu açmadan ben hiçbir şey demeyim açarsada gönlüm yokmuş gibi yapıyım biraz.
Zaten görüştüğümüzdede aynı tavrı sürdürmek istiyorum tabi başarabilirsem :)

biraz zor buluşunca bu tavrı sürdürmenn yüzünü görünce insan dayanamaz kuzumm ama olsun

Ayy ne güzel çok heyecanlı
Bişeyler yapcam diyordun naptın canım ?
Ayrıca yeni gelişmeleri okumadın demi seennn :)

Valla canım benim heyecanımı paylaşıyor olman ne güzeel :)
Ama ben hiç heyecanlı değilim
Çünkü dün onu bayağı sinir ettim ohh
Belki arar yarın yani en fazla o kadar

Söyle bakalım neymiş o gelişmeler?
Aklımdaydın bugün zateen

Neden kuzum umursamayarakmı yoksa

Yazıyorum hemen :)

Dün ben tam uyucaktım aradı benimki. Napıyosun dedi umursamaz bi şekilde konuştum hep.
Telefonda 2 saat konuşmuşuz
Ders çalışıyormusun dershaneden aynı saatlerdemi çıkıyorsun değiştimi etüt alıyormusun diye sormaya başladı.
Dışarı çıkıyormusun ırmakla baya gezmişiniz gibi şeyler sordu.
Bende biz ayrılmadık mı ne olarak soruyosun bunları bana dedim. Bunu duyunca sinirlendi tabi kapatmak istedi bende tamam diyip kapattım.
Tekrar aradı sana bişey sorcam ama doğruyu söyle dedi. Benden soğudun mu dedi. Bunu niye öğrenmek istiyorsun gibi şeyler dedim yine dışarı çıkıyormusun nerelere gidiyorsun demeye başladı.
Bende hayatıma daha fazla müdale etmen için hayatımda olman lazım ama değilsin çok söyledim bile dedim.
Söylesene şurda iki dakika yürekli olda söyle dedi. Ben zamanında çok yürekli oldum biz ayrıldık bunu kabul etmiyosun dedim
Oda öyle ayrıldık bitti olmuyor bu işler bitmiyor tamam mı dedi. Saat geç oldu yarın erken kalkıcam dedim kapatmak istedim oda bu hafta sonu buraya gelebilirmisin yılbaşındada beraber olmuş oluruz yol paranı ayarlarım benim gelmem maddi durum yönünden zor oluyor biliyorsun falan dedi. Bende şuanda bişey söyleyemem dedim ısrarla kapatmak istedim oda kapatma konuşalım falan dedi kapattık sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…