Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

kızlar ( MissLaila,tgce_1994,Mathilda11 ) sizi burada buldum burayı da yeni gördüm :) ders çalışıyormusunuz o tablo dolacakkkkk ona göre 88 gün kaldı sınavaa:KK47: :KK1:

kızlar ( MissLaila,tgce_1994,Mathilda11 ) sizi burada buldum burayı da yeni gördüm :) ders çalışıyormusunuz o tablo dolacakkkkk ona göre 88 gün kaldı sınavaa:KK47: :KK1:

Aa canım hoşgeldinnn :) Ya tablo doldu sayılır ama güncelletmeye vaktim olmadı tatlım ya :KK49: Nasılsın napıyosun bakalım?

Neyse canlarım uyku bastırdı ben sıcacık yatağıma doğru bi yol alayım artık herkese iyi gecelerrrrrr:KK16:

Aa canım hoşgeldinnn :) Ya tablo doldu sayılır ama güncelletmeye vaktim olmadı tatlım ya :KK49: Nasılsın napıyosun bakalım?

hoşbulduk tatlım :) iyiym çok şükür sen nasılsın :) okula git gel sınavlar falan uğraşıyorum işte tablonun derdine düştüm bende :KK1::KK1::KK1: sen napıyosun bakalım bitti mi konular

Utandım iyi mi :KK17: Kız ne düşünceler geçiyo aklımdan bi bilsen annem ameliyat olduktan sonra kendimi veremedm derslere 5dk da bi beni çağırıyo canım istemiyo hiç ders çalışmak :KK17:

Utandım iyi mi :KK17: Kız ne düşünceler geçiyo aklımdan bi bilsen annem ameliyat olduktan sonra kendimi veremedm derslere 5dk da bi beni çağırıyo canım istemiyo hiç ders çalışmak :KK17:

canım annenle konuşsan çalışmam lazım falan desen böyle olmaz ki herkes nasıl çalışıyor ama şimdi herkes bırakmak üzere yapma böyle çalışmaya başla hemen

canım annenle konuşsan çalışmam lazım falan desen böyle olmaz ki herkes nasıl çalışıyor ama şimdi herkes bırakmak üzere yapma böyle çalışmaya başla hemen

Aklımdaki düşünceyi attım mı baska hiç bi şey kalmıcak bak söz çalışıcam:KK61:

Çok güzel buuu sanırım erkeklerin üstüne gitmeyince istediğimizi alabiliyoruz :KK1:

aynen öyle asla bi erkeğin üzerine gitmeyeceksın bunu çok iyi öğrendim askerden geldiğinden beri hemen hemen 1 bucuk yıldır evliliğin e'sini söylediğim anda parlıyodu açma şu konuları moralim bozuluyo diyodu :) son zamanlarda üzerine gitmeyeceğime dair söz vermiştim bugun konuşurken annem kendine tek taş aldı ondan konuşuyoduk gercek değil taşı falan dedim sen daha iyilerine layıksın isteyelim artık senı dediii uçtum ben tabiii söz yaparız aile arası önce sonra nişan dedi ben baharda yapalım sözü dedim o da evet mantıklı dedi bakalım nolucak :)

Yupııı burda arkı bulmak guzel olcak reelde sıldım tum arkılerı tabı benı aranıza alırsınız dımı kuzum

kızlaarr bende katilimm aranızaa valla sayfalar çok uzundu okuyamadım hepsini final haftasındayımda pek vakitt yokk :KK31:

Ay kızlar çok güzel gelişmeler var ve sizin fikirlerinize ihtiyacım var :)
Dün ben tam uyucaktım aradı benimki. Napıyosun dedi umursamaz bi şekilde konuştum hep.
Telefonda 2 saat konuşmuşuz :KK1:
Ders çalışıyormusun dershaneden aynı saatlerdemi çıkıyorsun değiştimi etüt alıyormusun diye sormaya başladı.
Dışarı çıkıyormusun ırmakla baya gezmişiniz gibi şeyler sordu.
Bende biz ayrılmadık mı ne olarak soruyosun bunları bana dedim. Bunu duyunca sinirlendi tabi kapatmak istedi bende tamam diyip kapattım.
Tekrar aradı sana bişey sorcam ama doğruyu söyle dedi. Benden soğudun mu dedi. Bunu niye öğrenmek istiyorsun gibi şeyler dedim yine dışarı çıkıyormusun nerelere gidiyorsun demeye başladı.
Bende hayatıma daha fazla müdale etmen için hayatımda olman lazım ama değilsin çok söyledim bile dedim.
Söylesene şurda iki dakika yürekli olda söyle dedi. Ben zamanında çok yürekli oldum biz ayrıldık bunu kabul etmiyosun dedim :KK1:
Oda öyle ayrıldık bitti olmuyor bu işler bitmiyor tamam mı dedi. Saat geç oldu yarın erken kalkıcam dedim kapatmak istedim oda bu hafta sonu buraya gelebilirmisin yılbaşındada beraber olmuş oluruz yol paranı ayarlarım benim gelmem maddi durum yönünden zor oluyor biliyorsun falan dedi. Bende şuanda bişey söyleyemem dedim ısrarla kapatmak istedim oda kapatma konuşalım falan dedi kapattık sonunda.

Dün ben tam uyucaktım aradı benimki. Napıyosun dedi umursamaz bi şekilde konuştum hep.
Ders çalışıyormusun dershaneden aynı saatlerdemi çıkıyorsun değiştimi etüt alıyormusun diye sormaya başladı.
Bende biz ayrılmadık mı ne olarak soruyosun bunları bana dedim. Bunu duyunca sinirlendi tabi kapatmak istedi bende tamam diyip kapattım.
Tekrar aradı sana bişey sorcam ama doğruyu söyle dedi. Benden soğudun mu dedi. Bunu niye öğrenmek istiyorsun gibi şeyler dedim yine dışarı çıkıyormusun nerelere gidiyorsun demeye başladı.
Bende hayatıma daha fazla müdale etmen için hayatımda olman lazım ama değilsin çok söyledim bile dedim.
Söylesene şurda iki dakika yürekli olda söyle dedi. Ben zamanında çok yürekli oldum biz ayrıldık bunu kabul etmiyosun dedim :KK1:
Oda öyle ayrıldık bitti olmuyor bu işler bitmiyor tamam mı dedi. Saat geç oldu yarın erken kalkıcam dedim kapatmak istedim oda bu hafta sonu buraya gelebilirmisin yılbaşındada beraber olmuş oluruz yol paranı ayarlarım benim gelmem maddi durum yönünden zor oluyor biliyorsun falan dedi. Bende şuanda bişey söyleyemem dedim ısrarla kapatmak istedim oda kapatma konuşalım falan dedi kapattık sonunda.

kuzum sevindim aramasına özelliklede ısrarla aramasına :) kıskançlığıda araya sokmasa olmaz nereye gittin nerde gezdin vs erkek milleti :) herşey iyi güzel ama benım anlamadıgım tek nokta senin yol paranı karşılıyor ama benım gelmem maddi yönden zor diyo yani senın yol paranı karşılayabilen birisi kendiside gelemez mi hem senın gönlünü daha iyi alırdı hep kızıyodun ya ben gidiyorum genelde o pek gelmiyo diye o yüzden öyle düşündüm :26:

kuzum sevindim aramasına özelliklede ısrarla aramasına :) kıskançlığıda araya sokmasa olmaz nereye gittin nerde gezdin vs erkek milleti :) herşey iyi güzel ama benım anlamadıgım tek nokta senin yol paranı karşılıyor ama benım gelmem maddi yönden zor diyo yani senın yol paranı karşılayabilen birisi kendiside gelemez mi hem senın gönlünü daha iyi alırdı hep kızıyodun ya ben gidiyorum genelde o pek gelmiyo diye o yüzden öyle düşündüm :26:

Canım her şey güzelde tek sorun o bende sizlere sorcaktım. Şimdi ben oraya gidince kuzenimlerde kalıyorum rahat bi şekilde daha önce orda yaşadım akrabalarım var haliyle.
Yol parasınıda genelde kendisi hallediyor. E orda dışarda yemek yiyoruz vs tabi onlarıda o karşılıyor.
Şimdi buraya gelirse 1 gün yetmez bize 3-4 gün kalması lazım ben öyle yapıyorum. Burda kalcak yeride yok otelde kalması lazım kalma parası yol parası bide burda dışarda olucaz harcıycaz tabi onları halletmesi lazım. O yüzdende sıkıntıya giriyor.
Bende fazla yardımcı olamam maalesef her şey ona kalıyor. Hep ben gidiyorum diye kızıyorumda buda böyle işte napsam :26:

Çok güzel bi gelişme bu sevindim senin adına :)
Ama semiramise katılıyorum yol paranı ayarlayan birisi kendide gelemez mi?

Canim benim cok sevindim tugcecim ya :KK76:
Gelmeni istemesi barismak istedigini gösteriyor bence..
Ya barisin ne oluuuur barisin üzülmeyin artik ikinizde :KK1:

X