- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ( MissLaila,tgce_1994,Mathilda11 ) sizi burada buldum burayı da yeni gördüm :) ders çalışıyormusunuz o tablo dolacakkkkk ona göre 88 gün kaldı sınavaa
Aa canım hoşgeldinnn :) Ya tablo doldu sayılır ama güncelletmeye vaktim olmadı tatlım ya Nasılsın napıyosun bakalım?
kızlar ( MissLaila,tgce_1994,Mathilda11 ) sizi burada buldum burayı da yeni gördüm :) ders çalışıyormusunuz o tablo dolacakkkkk ona göre 88 gün kaldı sınavaa
Utandım iyi mi Kız ne düşünceler geçiyo aklımdan bi bilsen annem ameliyat olduktan sonra kendimi veremedm derslere 5dk da bi beni çağırıyo canım istemiyo hiç ders çalışmak
canım annenle konuşsan çalışmam lazım falan desen böyle olmaz ki herkes nasıl çalışıyor ama şimdi herkes bırakmak üzere yapma böyle çalışmaya başla hemen
Aklımdaki düşünceyi attım mı baska hiç bi şey kalmıcak bak söz çalışıcam
Çok güzel buuu sanırım erkeklerin üstüne gitmeyince istediğimizi alabiliyoruz
Ay kızlar çok güzel gelişmeler var ve sizin fikirlerinize ihtiyacım var :)
Dün ben tam uyucaktım aradı benimki. Napıyosun dedi umursamaz bi şekilde konuştum hep.
Telefonda 2 saat konuşmuşuz
Ders çalışıyormusun dershaneden aynı saatlerdemi çıkıyorsun değiştimi etüt alıyormusun diye sormaya başladı.
Dışarı çıkıyormusun ırmakla baya gezmişiniz gibi şeyler sordu.
Bende biz ayrılmadık mı ne olarak soruyosun bunları bana dedim. Bunu duyunca sinirlendi tabi kapatmak istedi bende tamam diyip kapattım.
Tekrar aradı sana bişey sorcam ama doğruyu söyle dedi. Benden soğudun mu dedi. Bunu niye öğrenmek istiyorsun gibi şeyler dedim yine dışarı çıkıyormusun nerelere gidiyorsun demeye başladı.
Bende hayatıma daha fazla müdale etmen için hayatımda olman lazım ama değilsin çok söyledim bile dedim.
Söylesene şurda iki dakika yürekli olda söyle dedi. Ben zamanında çok yürekli oldum biz ayrıldık bunu kabul etmiyosun dedim
Oda öyle ayrıldık bitti olmuyor bu işler bitmiyor tamam mı dedi. Saat geç oldu yarın erken kalkıcam dedim kapatmak istedim oda bu hafta sonu buraya gelebilirmisin yılbaşındada beraber olmuş oluruz yol paranı ayarlarım benim gelmem maddi durum yönünden zor oluyor biliyorsun falan dedi. Bende şuanda bişey söyleyemem dedim ısrarla kapatmak istedim oda kapatma konuşalım falan dedi kapattık sonunda.
kuzum sevindim aramasına özelliklede ısrarla aramasına :) kıskançlığıda araya sokmasa olmaz nereye gittin nerde gezdin vs erkek milleti :) herşey iyi güzel ama benım anlamadıgım tek nokta senin yol paranı karşılıyor ama benım gelmem maddi yönden zor diyo yani senın yol paranı karşılayabilen birisi kendiside gelemez mi hem senın gönlünü daha iyi alırdı hep kızıyodun ya ben gidiyorum genelde o pek gelmiyo diye o yüzden öyle düşündüm :26:
Ay kızlar çok güzel gelişmeler var ve sizin fikirlerinize ihtiyacım var :)
Dün ben tam uyucaktım aradı benimki. Napıyosun dedi umursamaz bi şekilde konuştum hep.
Telefonda 2 saat konuşmuşuz
Ders çalışıyormusun dershaneden aynı saatlerdemi çıkıyorsun değiştimi etüt alıyormusun diye sormaya başladı.
Dışarı çıkıyormusun ırmakla baya gezmişiniz gibi şeyler sordu.
Bende biz ayrılmadık mı ne olarak soruyosun bunları bana dedim. Bunu duyunca sinirlendi tabi kapatmak istedi bende tamam diyip kapattım.
Tekrar aradı sana bişey sorcam ama doğruyu söyle dedi. Benden soğudun mu dedi. Bunu niye öğrenmek istiyorsun gibi şeyler dedim yine dışarı çıkıyormusun nerelere gidiyorsun demeye başladı.
Bende hayatıma daha fazla müdale etmen için hayatımda olman lazım ama değilsin çok söyledim bile dedim.
Söylesene şurda iki dakika yürekli olda söyle dedi. Ben zamanında çok yürekli oldum biz ayrıldık bunu kabul etmiyosun dedim
Oda öyle ayrıldık bitti olmuyor bu işler bitmiyor tamam mı dedi. Saat geç oldu yarın erken kalkıcam dedim kapatmak istedim oda bu hafta sonu buraya gelebilirmisin yılbaşındada beraber olmuş oluruz yol paranı ayarlarım benim gelmem maddi durum yönünden zor oluyor biliyorsun falan dedi. Bende şuanda bişey söyleyemem dedim ısrarla kapatmak istedim oda kapatma konuşalım falan dedi kapattık sonunda.
Çok güzel bi gelişme bu sevindim senin adına :)
Ama semiramise katılıyorum yol paranı ayarlayan birisi kendide gelemez mi?