- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
Kızlar sohbete daldım ama facemi dondurma kararı aldım ben sizce iyimi yapmış olurum bi adımını beklemekten yoruldum artık
bence dondurmana gerek yok canım ama sen bilirsin tabii :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar sohbete daldım ama facemi dondurma kararı aldım ben sizce iyimi yapmış olurum bi adımını beklemekten yoruldum artık
Hoşgeldin öncelikle :)
Aslında birkaç gün faceni dondurman iyi olabilir. Şimdi seninki senin profiline bakıp merakını gideriyordur dondurunca iyice merak eder..
Ya da dondurmak değil de seninkini engelle, birkaç gün sonra da onun yaptığı gibi engeli kaldır ?
Bu da olabilir bence
Dondurdum canım şimdi bu benim içinde iyi olucak sanırım yoruldum artık ararmı ne zaman arar facede napmış diye düşünmekten.
hoşgeldinnn
canım sen bilirsin ama beklentisiz olmak en güzeli sanırım
çünkü umut etmek birşeyler beklemek çok yoruyor insanı
biz bunlara başka birşey diyoruz ama şimdi terbiyemi bozmak istemiyorum
tamam canım haber ver banada
bence dondurmana gerek yok canım ama sen bilirsin tabii :26:
yok burdada o marka rujdan yok offf cok beğendim bulmam lazımm
biz bunlara başka birşey diyoruz ama şimdi terbiyemi bozmak istemiyorum
tamam canım haber ver banada
Canım kendim için dondurdum yani birazda. Çünkü facesine bakıp duruyorum kafamı bozdum artık ders çalışamıyorum
faceye girince kendini kötü hissediyorsan dondurmakla en iyisini yapmışssınEvet aynen birazda o yüzden dondurdum zaten faceye girip baktıkça daha kötü oluyorum iyimi yaptım bilmiyorum :26:
Canım benim iyi düşün derim ben...
O bundan benim için dondurdu vs diye bir anlam çıkarmasın?
Biliyorsun bu gibi durumlarda ne yapsan karşın kendine yorar...
Bu arada topiğin 200 sayfaya ulaştı hedefimdi benim biliyorsun
Hayırlı olsun tekrardan.......
dondurunca dahamı iyi olucan .dondurma zamana bırak bekle
duruma el atıyorum kapıda ödemeli bir sitede o ruju bulursam sana haber veriyorummyok burdada o marka rujdan yok offf cok beğendim bulmam lazımm
tamam hadi kolay gelsinCanlar yarın kardeşimin sınavı var hemde ingilizcedeen
Önceki sınavdan çok düşük almıştı 1 saat kadar onu çalıştırmam lazım sonra tekrar gelirim sohbete
Görüşürüz 1 saat sonra :)
Bilmiyorumki hangisi daha doğru olur bilemedim birazda kendim için dondurdum aslında ders falan çalışamıyorum facesine her gün girip bakıyorum kafayı yicek duruma geldim artık.
Sağol canım benim daha nice 200lere
faceye girince kendini kötü hissediyorsan dondurmakla en iyisini yapmışssın
arayacak insan er geç arar
numaranıda biliyor yerini yurdunuda değil mi ama
duruma el atıyorum kapıda ödemeli bir sitede o ruju bulursam sana haber veriyorumm
Canım şöyle bir şey var eğer face'ini dondurduğunu görürse,
Ve sen birkaç gün sonra tekrar öylesine dahi açarsan.
O zaman sen de tükürdüğünü yalamış gibi olacaksın sanki? :26:
Ama eğer kararlıysan derslerin için ve daha açmayacaksan sen bilirsin tabi
Amin canım inşallah hedef 500
o değilde engellediğini düşünebilir :26:Aynen yani ulaşmak istese arar ulaşamadımı evi arar annemi arar her şekilde ulaşmak istese ulaşabilir.
Sadece kötü hissettide dondurdu diye düşünürmü :26: