• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşalar acil lütfen bir bakın

kızlar selam
adetime 2 gün var yani pazar günü adet olmam lazım normalde ben dün sabah test yaptım ve ikinci çizgiyi fln göremedim ama testi atmadım bugün tekrar baktım ve ikinci çizgi çooook silik bir şekilde belirmiş ama böyle büyüteçle fln bakmak lazım hatta arkadaşıma da gösterdim o da gördü çizgiyi ama yani silikten de silik sizce ne zaman testi tekrarlayayım bi daha?

kızlar selam
adetime 2 gün var yani pazar günü adet olmam lazım normalde ben dün sabah test yaptım ve ikinci çizgiyi fln göremedim ama testi atmadım bugün tekrar baktım ve ikinci çizgi çooook silik bir şekilde belirmiş ama böyle büyüteçle fln bakmak lazım hatta arkadaşıma da gösterdim o da gördü çizgiyi ama yani silikten de silik sizce ne zaman testi tekrarlayayım bi daha?
Cnm en güzel sonuç adetin 5 gün geçmesinle gerçekleşir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar selam

genelde testlerin üzerinde 10 dakikadan sonraki sonuçalrı dikkate almayın diye yazıyo. bence de adetin gecinçe bir daha tekrarla daha kesin bir sonuç olur. inş. hamilesindir

Back