- 23 Nisan 2014
- 197
- 4
- 118
- Konu Sahibi mutlulukkaynagim
Cnm ilişkiden kaç gün sonra bu değer cikti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
15gun sonra canim hatta 17gun sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm ilişkiden kaç gün sonra bu değer cikti
cnm bence hemen kan testi yaptır hayırlısıyla gebesin galiba:)Kizlarr selam..yardımınıza ihtiyacım var :/ bende çok benzer bi durum yaşıyorum,bugün regl olmama lazimdi gelen giden yok,idrar testi yaptım 2.cizgi silik çıktı,tecrubelisiniz bi bakarmisiniz olabilirmi?:/
cnm bence hemen kan testi yaptır hayırlısıyla gebesin galiba:)
hadi hayırlısı cnm şimdiden kötü düşünme rızkı varsa rabbim onu gönderir sana sağlıcakla inşallah annesi:)Yaaa inşallahh ama 1 düşük yaptım ben, umitlenmekte istemiyorum sonra hayal kırıklığı olur diye :/ koşa koşa hastaneye gittim kan verdim,1bucuk saat sonra sonuç cikicak çok heycanliyimm
hadi hayırlısı cnm şimdiden kötü düşünme rızkı varsa rabbim onu gönderir sana sağlıcakla inşallah annesi:)
Kizlarr selam..yardımınıza ihtiyacım var :/ bende çok benzer bi durum yaşıyorum,bugün regl olmama lazimdi gelen giden yok,idrar testi yaptım 2.cizgi silik çıktı,tecrubelisiniz bi bakarmisiniz olabilirmi?:/
Canim benimde boyle cikmisti ben suan 6haftalik hamileyim ins sende hamilesindir allahim hayirlisini versin
Yaa gerçekten mi :) Amiiiiinn Rabb im isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
Amin canim allahim her isteyene versin kan testi yaptirdin mi. Ben hemen aksamina yaptirdim testi
Koşa koşa gittim verdim kanı,yarim saate kadar çıkacak.negatifse kendimi çok uzmiycem,herşeyin hayırlı bi zamanı vardır diycem inşallah...
Koşa koşa gittim verdim kanı,yarim saate kadar çıkacak.negatifse kendimi çok uzmiycem,herşeyin hayırlı bi zamanı vardır diycem inşallah...
Kizlaaaaarrrr hamileyimmmmmmmmmmm :)))))))
Ben sana demistim hadi hayirlisi olsun kac cikti degeri :)
Maşallah canim Rabbim sağlıkla kucağına almani nasip etsin.insallah Aslinda silikte olsa hamilelik var demek icin girdim ma sen zaten kesin olarak teyit ettirmissin hamile oldugunu. :)Kizlaaaaarrrr hamileyimmmmmmmmmmm :)))))))
Maşallah canim Rabbim sağlıkla kucağına almani nasip etsin.insallah Aslinda silikte olsa hamilelik var demek icin girdim ma sen zaten kesin olarak teyit ettirmissin hamile oldugunu. :)
TEBRİKLER. .
Ay evet :) çok saol çoook mutluyum :)) bugün adet olmam lazımdı 248 çıkmış.. Allah sağlıkla kucagimiza almamızı nasip etsin :)