arkadaşalar acil lütfen bir bakın

Kizlaaaaarrrr hamileyimmmmmmmmmmm :)))))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadi bakalım gözün aydınnnnnnnnn. inşallah bizlere de boyle neselı haberlerı vermek nasıp olur. inan senin adına çok çok mutlu oldum.

Benim baş dönmem ve göğüs hassasiyetim oldu okadar..

Benim de adetime 10 gün varken göğüs ağrım başladı, aslında her ay olur ama bu ay biraz erken başladı gibi. Şu an adetime beş gün var, ilginç şekilde sağ göğsümün ağrısı kesildi sadece sol göğsümde ağrı var. Bugün idrardan test yaptım, negatif çıktı.

benim umutlarım bu ayda suya düştü kızlar. dün gece 3:30 civarın inanaılmaz bir bel diz ve karın ağrısıyla uyandım. baktım ki kötü son. ne yapalım önümüzdeki aylara yeni umutlarla bakıcaz artık. offff

İns canim hayirlisi olsun bende persembe gunu gidicem bakalim belki kalp atisinı duyarim

Şu anda kaç haftalıksın? İlk çocuğun mu? Ben bundan önce düşük yaptım,çok etkilemişti beni,şimdi hamileyim ama kocam ve annem hariç kimselere söyleyemedim hamile olduğumu :/

Hayırlı zamanı var demekki canım,üzme kendini demek kolay ama her ay yeni bi umut :)

6haftalik canim suanda. Evet ilk cocugum benimde ins bi sorun olmaz

Cok erken daha canım olsada belli olmaz. Bekle biraz daha gunun dolsun hatta bi kac gun geçsin yap tekrar inşallah hayirlisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…