- 13 Ocak 2012
- 682
- 331
- 73
- Konu Sahibi mutlulukkaynagim
-
Kizlaaaaarrrr hamileyimmmmmmmmmmm :)))))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aminn canimm cok cok mutlu oldum muayene oldun mu
Hamile arkadaşlara hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.
Bizlerle de belirtilerinizi paylaşın nolur...
5 gündür göğüslerimde yoğun ağrı sızı var, adetime henüz bir hafta var. Eşimle döngümün 8. Gününde birlikte olduk. Acaba kamile miym ki?
hadi bakalım gözün aydınnnnnnnnn. inşallah bizlere de boyle neselı haberlerı vermek nasıp olur. inan senin adına çok çok mutlu oldum.
Yok cnm ,cuma gunu testi tekrar yap beni ara dedi doktduyahtemelen pazartesi cagiricak..inşallah herşey düzgün gider..
Dilaaa85. Canim benim normal adet gunume 1 hafta kala dedigin gibi goguslerinde dolgunluk oluyor ona dikkat etmen lazim hep oluyor muydu diye ? Benim de oldu gecen ay oyle adet gunum 2 gun gecince göğüslerim normallesti sonrasinda tekrar dolgunluk ve agri (dokununca ) oldu. Bunun disinda hic bir belirti yasamadim. Adetim 5 gun gectikten sonra test yaptim pozitif cikti. Senin adetine daha 1 hafta varmis baya uzun bekle biraz bence. Ama umarim sonuc istedigin gibi olur.
İns canim hayirlisi olsun bende persembe gunu gidicem bakalim belki kalp atisinı duyarim
benim umutlarım bu ayda suya düştü kızlar. dün gece 3:30 civarın inanaılmaz bir bel diz ve karın ağrısıyla uyandım. baktım ki kötü son. ne yapalım önümüzdeki aylara yeni umutlarla bakıcaz artık. offff
Şu anda kaç haftalıksın? İlk çocuğun mu? Ben bundan önce düşük yaptım,çok etkilemişti beni,şimdi hamileyim ama kocam ve annem hariç kimselere söyleyemedim hamile olduğumu :/
Cok erken daha canım olsada belli olmaz. Bekle biraz daha gunun dolsun hatta bi kac gun geçsin yap tekrar inşallah hayirlisi olurBenim de adetime 10 gün varken göğüs ağrım başladı, aslında her ay olur ama bu ay biraz erken başladı gibi. Şu an adetime beş gün var, ilginç şekilde sağ göğsümün ağrısı kesildi sadece sol göğsümde ağrı var. Bugün idrardan test yaptım, negatif çıktı.
6haftalik canim suanda. Evet ilk cocugum benimde ins bi sorun olmaz
Allah korusun hiç kötü düşünme,herşey çok güzel olucak..:))
İns canim yarin doktora gidicem bakalim hayirlisi
Selamm.. doktora gittinmi? Neler oldu :)
Gittim cnm iki defa daha. Keseyi gorduk kalp atisi icin haftaya tekrar gidicem. Midem cok fena bulaniyor. Bir gece hastanede kaldim bu yuzden
Gittim cnm iki defa daha. Keseyi gorduk kalp atisi icin haftaya tekrar gidicem. Midem cok fena bulaniyor. Bir gece hastanede kaldim bu yuzden
arkadaşlar 0,17 değeri nasıl yorumlamalıyım, adetime daha var, son adetim 19 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?