arkadaşalar acil lütfen bir bakın

Kizlarr selam..yardımınıza ihtiyacım var :/ bende çok benzer bi durum yaşıyorum,bugün regl olmama lazimdi gelen giden yok,idrar testi yaptım 2.cizgi silik çıktı,tecrubelisiniz bi bakarmisiniz olabilirmi?:/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm bence hemen kan testi yaptır hayırlısıyla gebesin galiba:)

cnm bence hemen kan testi yaptır hayırlısıyla gebesin galiba:)

Yaaa inşallahh ama 1 düşük yaptım ben, umitlenmekte istemiyorum sonra hayal kırıklığı olur diye :/ koşa koşa hastaneye gittim kan verdim,1bucuk saat sonra sonuç cikicak çok heycanliyimm

hadi hayırlısı cnm şimdiden kötü düşünme rızkı varsa rabbim onu gönderir sana sağlıcakla inşallah annesi:)

Canim benimde boyle cikmisti ben suan 6haftalik hamileyim ins sende hamilesindir allahim hayirlisini versin

Amin canim allahim her isteyene versin kan testi yaptirdin mi. Ben hemen aksamina yaptirdim testi

Koşa koşa gittim verdim kanı,yarim saate kadar çıkacak.negatifse kendimi çok uzmiycem,herşeyin hayırlı bi zamanı vardır diycem inşallah...

meraba ;

merak ettım sonuc bellı mı benımde gecen ay 12 mayıs ta adet olmuştum ılk. hesaplara göre dun veya bugun olmam gerekıyor ama daha ne gelen var ne gıden.

Kizlaaaaarrrr hamileyimmmmmmmmmmm :)))))))

Maşallah canim Rabbim sağlıkla kucağına almani nasip etsin.insallah Aslinda silikte olsa hamilelik var demek icin girdim ma sen zaten kesin olarak teyit ettirmissin hamile oldugunu. :)
TEBRİKLER. .

Maşallah canim Rabbim sağlıkla kucağına almani nasip etsin.insallah Aslinda silikte olsa hamilelik var demek icin girdim ma sen zaten kesin olarak teyit ettirmissin hamile oldugunu. :)
TEBRİKLER. .

Çoook teşekkürler cnmm,darısı isteyen herkesin başına..

Hamile arkadaşlara hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.

Bizlerle de belirtilerinizi paylaşın nolur...

5 gündür göğüslerimde yoğun ağrı sızı var, adetime henüz bir hafta var. Eşimle döngümün 8. Gününde birlikte olduk. Acaba kamile miym ki?

Dilaaa85. Canim benim normal adet gunume 1 hafta kala dedigin gibi goguslerinde dolgunluk oluyor ona dikkat etmen lazim hep oluyor muydu diye ? Benim de oldu gecen ay oyle adet gunum 2 gun gecince göğüslerim normallesti sonrasinda tekrar dolgunluk ve agri (dokununca ) oldu. Bunun disinda hic bir belirti yasamadim. Adetim 5 gun gectikten sonra test yaptim pozitif cikti. Senin adetine daha 1 hafta varmis baya uzun bekle biraz bence. Ama umarim sonuc istedigin gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…