- 23 Nisan 2014
- 197
- 4
- 118
- Konu Sahibi mutlulukkaynagim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kaç gün bekleyip tekrar deneyin bence. 2. çizgi çok silik.
Adet dönemlerinde 1-2 güne kadar gecikme normaldir. Hamilelik ihtimali olmasa bile teste hamile olarak çıkabiliyor.
Gönlünüzdeki ne ise onu yaşayın inşallah :)
geçen ay bende aynı şeyleri yaşadığım için çok heveslenmişitim malesef sonu yine üzüntü oldu ama senin 2. çizgi çıkmış inşallah hamilesindir
İkinci çizgi silik bile kolay kolay çıkmıyor.
Büyük ihtimalle hamilesin (İnşallah).
Birkaç gün sonra tekrarlarsan daha net çıkar eğer varsa.
Bende oyle dusunuyorum bundan once yaptiklarimda ikinci cizgi hic gozukmuyordu yoktu bu ay silikte olsa ikinci cizgi cikti. Cok korkuyorum ins hamileyimdir.
Bu testi sanırım bugün yaptın.
Bence yarın sabah ilk idrarınla tekrar bir test yap.
Bizimle de paylaş. İnşallah hamilesindir.
bende seninle aynı durumdayım adet olacağım gün lekelenme şeklinde akıntım oldu ertesi sabahta biraz daha oldu bende 1 gün daha bekleyip test yaptım benimde 2. çizgi silik çıktı hemen sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırdım beta hcg 34 çıktı ebe hamilesin dedi ben hemen doktoruma gittim alttan ultrasonla baktı birşey gözükmüyor dedi hamilelik ne var nede yok diyebilirm dedi çok moralim bozuldu şimdi 1 hafta daha bekleyip kan tahlilini tekrar yaptıracağım inşallah hamileyizdir canım.
İns canim yaa coknistiyoruz esimle. Hayirlinolsun sana bende bu kac gun bekleyip daha sonra tekrar test yapicam ondada cift cizgiyi gorursem hastaneye gidicem. Sen kac gun geciktin
geçen ay bende aynı şeyleri yaşadığım için çok heveslenmişitim malesef sonu yine üzüntü oldu ama senin 2. çizgi çıkmış inşallah hamilesindir
Az once hastaneye gittik su an sonuc aldik hamileyimmm
Az once hastaneye gittik su an sonuc aldik hamileyimmm
Gozunuz aydin canim.doktor alttan muayene ettimi
gözün aydın darısı başıma inşallahh
Allah tamamına erdirsin inşallah. Doktor ultrasonlamı baktı yoksa kan tahlilimi yaptı canım kan tahlili yaptıysa beta hcg sonucunu yazarsan sevinirim ben haftaya cuma tekrar gideceğim o zamana kadar nasıl dayanacaksam artık.
Canim aksam saatinde gittigim icin doktora muayene olamadim. Sadece beta hcg degerini gordum pozitif yaziyordu birde yaninda 685 yaziyordu