Arkadaşalar 6 yılın ardından tekrar sınava gireceği bana yardımcı olurmusunuz.

sevgi_kartal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
1.569
26
158
arkadaşlarım ben 2004 mezunuyum yaşım henüz 23. 6 yıl önce mezun oldum meslek lisesinden tekrar okumak isityorumbuyıl sınava gireceğim. hem çalışıp hem okumak isityorum.a.ö.f de sizce kazanırsam hanği bölümü tercih etmeliyim.2 yıllıkda olsa üniversite mezun olmak isityorum mesleğim olsun isityorum

ben mezun olalı 13 yıl oldu ve bu sene yine giricem inşallah..ben edebiyat seçiçem eğer ilgin varsa edebiyat derim....hem biliyosundur belki yökün yeni kararına göre(bir değişiklik olmadıysa eğer) başarı kriterlerini tutturan aöflüler örgün eğitime geçebilecek...ve istediği bir bölüme..

Nasıl yanı edebıyat bÖlÜmÜ varmı aÖf de ılk defa duydum.pekı bÖlÜmÜn ne gıbı ayrıcalıkları var

Nasıl yanİ edebİyat bÖlÜmÜ varmı aÖf de İlk defa duydum.pekİ bÖlÜmÜn ne gİbİ ayrıcalıkları var

evet haberin yok mu? bu sene edebiyat, felsefe,sosyoloji gibi 22 bölüm açıldı ve hatta bu önümüzdeki yıl içinde birçok bölüm açılabilirmiş.(bende internetten okudum.) yani şuan bu bölümleri okuyanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…