Arkadaş olmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

winner123

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
835
1.379
Merhaba ben tekirdağ çerkezköyde yaşıyorum buraya uzun zaman önce geldim ama hiç düzenli bi arkadaş çevrem oluşmadı şuan küçük bir bebeğim var anlarsınız bebek olunca insanın arkadaş çevreside değişiyor benimde çyle oldu hiç arkadaşım kalmadı hamile olan küçük çocuklu olan burada veya yakınlarda (silivri-kapaklı-saray vb) yaşagan birileri varsa arkadaş olmak istiyorum en azından haftanın 1 günü dışarı çıkıp kahve içebileceğimiz yada ne bileyim arabaya atlayıp gezebileceğimiz birisi olsun istiyorum kendimi çok yalnız hissediyorum

Merhaba ben tekirdağ çerkezköyde yaşıyorum buraya uzun zaman önce geldim ama hiç düzenli bi arkadaş çevrem oluşmadı şuan küçük bir bebeğim var anlarsınız bebek olunca insanın arkadaş çevreside değişiyor benimde çyle oldu hiç arkadaşım kalmadı hamile olan küçük çocuklu olan burada veya yakınlarda (silivri-kapaklı-saray vb) yaşagan birileri varsa arkadaş olmak istiyorum en azından haftanın 1 günü dışarı çıkıp kahve içebileceğimiz yada ne bileyim arabaya atlayıp gezebileceğimiz birisi olsun istiyorum kendimi çok yalnız hissediyorum
İnternetten arkadaş bulmak çok doğru görünmedi bana. Karşınıza kötü niyetli bir insan çıkabilir. Çocuğunuzu parka falan götürmüyor musunuz? Orada annelerle muhabbet kurabilirsiniz. Temkinli olun lütfen. Çocuğunuzu kaçırabilecek veya türlü kötülükler yapabilecek insanlarla dolu ortalık. Yanlış yapıyorsunuz.

Ya şimdi artık her ilçenin, köyün bile okuma kulüpleri var. Ben de okuma kulübündeyim. Her ay 1 kitap okuyup ay sonunda bir kafede oturup hem kitap üzerine konuşup değerlendiriyoruz hem de arkadaşlar muhabbet çay kahve. Böylece yeni arkadaşlıklar da ediniyoruz. Neden böyle daha güvenli bir yöntem varken tanımadığınız insanlarla internet üzerinden böyle bir ortam oluşturmaya çalışıyorsunuz?

Bak hemen yazdım çıktı instagramda. Çerkezköykapaklıanneleri diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X