Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Bu Patsy yedi bitirdi beni, bu kız var ya, biz ne dersek diyelim bildiğini okuyacak... Laftan anladığı yok yahu. En ahlaklı ve en taktikçi aklı verdim beğenmiyo
ya sen nasıl bi şeysin ya niçün niçün anlamıyorsun beni seeeeeeeeeennnn. şimdi ben gelip senin saçını başını yolucam. kısssııııııııımmmmmmmmmm adama nasıl diyeyim "sevgilin olduğu için seninle artık konuşamam" deyi e erkek milleti çakıcak hemen köfteyi tövbe tövbe ben anlamasın istiyorum sen diyosun böyle de. hem söyle bakem sen niçün kavga ettin ki ercağızınla? ya boşversene bilgisayar alacakmış sanane alsın ya sen keyfine baksana bak bi arkadaşım şöyle der eş dediğin adamı sevgilin gibi görmüyorsan sıkıntılı günler başlamıştır onunla kendi istediğin gibi eğlenicen kedinle kuşunla eğlenir gibi. bilgisayar alıcakmış alsın
ha sonra o bilgisayarın masrafı yüzünden bi eksiğin bi sıkıntın olursa o zaman bin boğazına hem haksız olmamış olursun hem boşyere vıdı vıdı yapmamış ( akıl vermek naaaaasssssssıııııılllmışşş)

bak minicik umut diye biri bakıyor kibar ol yoksa buraya gelenlerin böyle bi sorunu bakıyorlar yazmadan kaçıyorlar buyur arkadaşım hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…