Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne işin var yani ağzım deymedi dilim deymedi yahugitmiş orada karısını bile bile aldatmış bi adamın derdiyle uğraşıyosun da ben mi battım gözüne cıkscıkscıks
ay beni sevmeyen ölsüncok komik kizsin sevdim seni seker
ooooooooooyyyyyyyttttt hele babam noldu anlat :44:kızlar lütfen yardım edin çok kötüyüm
kızlar lütfen yardım edin çok kötüyüm
e ben duruyorum işte ama o da duruyor derdi büyük galiba bi kalemde anlatamıyorne oldu???????patsy dur bi kadin da konussun
ooooooooooyyyyyyyttttt hele babam noldu anlat :44:
terkedildim terkedildiğim gün aldatıldığımı öğrendim aylar geçti unutamadım beni aldattığı kızla beraber çok kötüyüm sizce terkeden erkek geri döner mi intikamımı almak istiyorum
dur bi ya yavaş git şimdi önce terkedildin doğru mudur terkedildiğin gün aslında zaten aldatıldığını öğrendin bunu da anladık e kızla kötüyüm ne demek tanıyo musun kızı geri döndürme isteğini de anlamadım geri dönse kabul mü edicen yaniterkedildim terkedildiğim gün aldatıldığımı öğrendim aylar geçti unutamadım beni aldattığı kızla beraber çok kötüyüm sizce terkeden erkek geri döner mi intikamımı almak istiyorum
dur bi ya yavaş git şimdi önce terkedildin doğru mudur terkedildiğin gün aslında zaten aldatıldığını öğrendin bunu da anladık e kızla kötüyüm ne demek tanıyo musun kızı geri döndürme isteğini de anlamadım geri dönse kabul mü edicen yani
senle ayrilmadan ne kadar once baslamis iliskileri
aaabooooo fena bişey o zaman ama seninki de az diilmiş hani dalmış hemen mevzua3 ay önce tanışmışlar o kızın komşusu bi tanıdık çıktı . tanıştıkları gün gidip komşusuna çok hoş biri ama sevgilisi varmış yinede benim olacak demiş
3 ay önce tanışmışlar o kızın komşusu bi tanıdık çıktı . tanıştıkları gün gidip komşusuna çok hoş biri ama sevgilisi varmış yinede benim olacak demiş