Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

bak ben buradayken yazın Elifid gelirse okur canınıza valla zaten kendileri bir öfkeli şirin bu aralar çocuklar daralttığı yetmiyormuş gibi bi de anladığım kadarıyla akşam kocişiyle kavga etmiş yemin adarım hepsini sizden çıkarır alamam elinden bilesiniz:KK9:

ve ziyaretçi hanım bakma öyle uzaktan hemen üye ol ve katıl valla iyi bi yer burası söylemediler deme yani herkes tanıdık yabancı yok aramızda :KK9:

ooooooooooyyyyyyyttttt hele babam noldu anlat :44:

terkedildim terkedildiğim gün aldatıldığımı öğrendim aylar geçti unutamadım beni aldattığı kızla beraber çok kötüyüm sizce terkeden erkek geri döner mi intikamımı almak istiyorum

terkedildim terkedildiğim gün aldatıldığımı öğrendim aylar geçti unutamadım beni aldattığı kızla beraber çok kötüyüm sizce terkeden erkek geri döner mi intikamımı almak istiyorum
dur bi ya yavaş git şimdi önce terkedildin doğru mudur terkedildiğin gün aslında zaten aldatıldığını öğrendin bunu da anladık e kızla kötüyüm ne demek tanıyo musun kızı geri döndürme isteğini de anlamadım geri dönse kabul mü edicen yani

dur bi ya yavaş git şimdi önce terkedildin doğru mudur terkedildiğin gün aslında zaten aldatıldığını öğrendin bunu da anladık e kızla kötüyüm ne demek tanıyo musun kızı geri döndürme isteğini de anlamadım geri dönse kabul mü edicen yani

kizla kotuyum demiyo.kizla berabermis erkek arkadasi.konuyu anlatan arkadas kotuymus

X