yaa kızlar işsizim bu donem kpss kazancam dıye işten ayrıldım erkek arkadasım ayrıl dedi snra da benı terkettı... evdeyım butun gun dort duvar arasında paramda yok kendımı eğleyemıyorum babamdan almakta ıstemıyorum...bi iyi oluyorum bi kotu ...sureklı değişiyor hislerim...maddi manevi çok problemlı hiç hazmedemıyorum bu durumubunalıyorum heppp içime atıyorum cok buyuk bosluktayım
yaa kızlar işsizim bu donem kpss kazancam dıye işten ayrıldım erkek arkadasım ayrıl dedi snra da benı terkettı... evdeyım butun gun dort duvar arasında paramda yok kendımı eğleyemıyorum babamdan almakta ıstemıyorum...bi iyi oluyorum bi kotu ...sureklı değişiyor hislerim...maddi manevi çok problemlı hiç hazmedemıyorum bu durumubunalıyorum heppp içime atıyorum cok buyuk bosluktayım
cocuk yapmaya calısıyoruz bu ay olmadı bı kac gundur cok streslıydım olmadı dıye bı de hasta oldugum gun gorumceme test yaptık hamıle cıktı kıskandım galıbasen ne yaptın pekı bebıs nasıl
aaaaaa pisliğin yaptığına bak...
Bence işe gir kursa git tatlım.
Ayrıca kimsenin lafınıda dinleme bundan sonra.Ayakların üstünde dur.
En sevdiğim kuzenim bebeğini kaybettiği zaman diğer kuzenim hamile olduğunu söylemişti.Böyle bir durum yaşayacağına... Kıskanma boşver... Olaya çalışma gözüyle bakma ama. Birlikteliğinizin tadını çıkarın, bu arada meyvesi de gelirSonra istesen de yalnız kalamayacaksınız.
evet interneten falan basvuruyorum işlere hem ders calısıp hem işte calısabılırım yoksa ewde cok bunaldım
oyle yapcam zaten dusununce olmuyo galıba esım de ole dıyo
Bncede evde oturup kurarsın sürekli düşünürsün.
En mantıklısı çalışman ve dersaneye gitmen bence.Düşünecek vaktin bile olmaz.Hem bu dönemi çok daha rahat atlatırsın...
Bncede evde oturup kurarsın sürekli düşünürsün.
En mantıklısı çalışman ve dersaneye gitmen bence.Düşünecek vaktin bile olmaz.Hem bu dönemi çok daha rahat atlatırsın...
Romantizmin tadını çıkar, bak 2 çocuklu biri konuşuyor.Bol bol anın olsun, ilerde bebişe bakarken onlar tesellin olacak
inşallah canım dua edın bana :)
Bana müsade... Büyük kızım uyandı, benle uyuyacakmış... Gör sen de böcüğüm, nerde eşle uyumak falan.Bazen iki kelime konuşmak istemeyeceksin. anladın de mi? Tadını çıkar, strese girme.
İyi geceler kızlar...
Elif sen evli misin?
Bana müsade... Büyük kızım uyandı, benle uyuyacakmış... Gör sen de böcüğüm, nerde eşle uyumak falan.Bazen iki kelime konuşmak istemeyeceksin. anladın de mi? Tadını çıkar, strese girme.
İyi geceler kızlar...
bobbonseker sevgılın var mı senın