Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

olmaz mı cnm..hemde kadınlar klubunun ortak dedıkodusu..biri fake cıkmıs ve bunu anlamıslar, hemen servıs dısı yapmıslar baya bı dedıkodu yaptık ama konuyu kılıtledıler

6 ayda 3 aylık hamile olduğum halde bizi boşanma noktasına getiren sözde kocamın annesi olan vicdansız yaratıktan kurtulmam için dua edebilirsinizz

6 ayda 3 aylık hamile olduğum halde bizi boşanma noktasına getiren sözde kocamın annesi olan vicdansız yaratıktan kurtulmam için dua edebilirsinizz

cnm , bence merak etme ve beddua falan da , döner senı bulur..ama allahım sana havale edıyorum dedıgın zaman..gercekten bı muddet sonra havale olmus oluyor ..
bence kocanı kendıne cek..

cnm , bence merak etme ve beddua falan da , döner senı bulur..ama allahım sana havale edıyorum dedıgın zaman..gercekten bı muddet sonra havale olmus oluyor ..
bence kocanı kendıne cek..

nasıl çekeceğimki.sürekli kin kusuyorum.yerlerde sürünüyorumda dönüp kaldırmıyor bebeğine bişiymi olacak bakmıyor adam.asla böyle biri değildi.annesi olacak yaratık ağlayarak çekiyor dediklerini yaptırıyor ama ben ağlayınca eziksin umrumda değil diyor. bana edilen eziyetleri görmemiş gibi adam arayıp hal hatır sormuş 3 gündür bu haldeyim ve umrunda değil o benim annem karışamazsın diyor.düğün takılarımı ve paralarımı aldıkları için haram olsun demişimde o yüzden ben suçluymuşum Allah tan başka kimsem yokki zaten

cnm senınkı seni sevmıyor mu?? yanı sevgısınden emınmısın??

Bazı insanlar sevgilerini belli edemezler birde arada anası danası varsa toz kondurmamak adına ortada olan bıtenıde göremezler acaba bahsi çok geçtiği için eşin inadına ailesine yüz veriyor olmasın ( durumuna uzuldum ınsan hamıleyken daha çok ilgi bekliyor ama erkekler bazen bıseylerı farkedebılmesı ıcın karşısındakı ınsanın ona sana ıhtıyacım yok tavrı sergılemesi gerekıyor.çok karısık anlattım :S

artık değilim seviyorum diyor ama ben öyle düşünmüyorum.

cnm sonuçta kocan o senın..anneye düşkünlük çok ayrı bi şey .ama sende onun karısısın..şunu unutma ; bir insana bışey anlatırken, onun anlayacagı dılden konus..kendı anladıgın dılden değil!!..sevıyorum kelımesınıde söyluyorsa..bence ilişkini kurtarabılırsın..sadece aklını kullan..kaynanandan kurtulman için kocanı kendıne cekmen lazım ilk baş..akıllı kadın ol..

aslında çok haklısın çünkü ben yalnız kalamayan karanlıktan korkan hep birileriyle kalmış bir insanım ailemle yani.o nedenle bunu kullanıyor kaç gündür uyumuyorum gitti yattı biraz sonra bende yattım kalktı içeri gitti bende kalktım geceyi burda geçirebilirsin fakat bir daha benim yatağıma giremezsin dedim(afedersin)gelmedi ve tekrar gittim korkuyordum çünkü sana yalvarmamı bekliyorsun gel diye 2 gündür uyumuyorum yemiyorum içmiyorum bilerek gittin dedim ve hakaret ettim ben kendimi tanıyamıyorum neşe dolu biriydim ama sürekli ağlıyorum ve sigara içiyorum bebeğime eziyet ediyorum

akıl verirsen açığım ikili ilişkilerde başarılı değilim çünkü yardımcı olursan yol gösterirsen minnet duyarım

cnm bende yanlız kalamıyorum..benım o saçma korku dürtüm var..korkuyorsan netten bı fılm ac kendıne, yada yatak odasına tv al, unutuyorsun bazen korkunu..eğer kendını yıyıp bıtırmek ıstemıyorsan,kendıne gel ve güçlü bır anne olarak savaşını başlat..köle et kendıne..bunu cocugun için yap..bır kadının yapamayacagı sey yoktur( sevıyorsa gercekten) ama sevmıyorsan yapamazsın..bu sekılde de hayat gitmez!! ya bu deveyı güt, ya bu dıyardan git!..misali

Canım ya yazık değilmi sana ve o minacık bebeğine bazı şeylere kendini alıştırmaya çalış daha önceki konularınada baktım biraz seni anlamaya çalışıyorum nekadar anlasamda senın hissettiklerini hissetmem mümkün değil çünkü.Kendi kendine rahatlamaya çalış sıraya koy alışacağın şeyleri yat yatağına bebeğinle geçireceğin güzel günlerin hayalini kur bir bakacaksın hayal kurarken uyuya kalmışsın neleri seviyorsan yada istiyorsan onları düşün ama mutlak seni mutlu edecek şeyler olsun düşündüğün şeyler.İlgisiz olan birtek senin eşin değil bu konuda muzdarip olan tek sen değilsin şayet eşin sana karışan bir insan değilse dışarı çık gez dolaş ailesini umursamaz bir tavır sergile ama umursamazken işi sakı hakaret ve kavgaya dönüştürme neyaparlarsa ne söylerlerse söylesinler seni üzemeyeceklerini anlasınlar göreceksinki bir süre sonra eşin sana soracak hatta benimle artık kavga etmiyorsun yoksa beni umursamıyormusun bile diyebilir.

kısasa kısas..kur'an da bıle var..

hemde ne yazık.ona eziyet ediyorum kendime ediyorum .ama değişemiyorumkarışmaz bana istediğim yere giderim ama kendimi ihanete uğramış hissediyorum beni düğün gecesi sabaha kadar ağlattılar bebeği kaybediyorduk önceki konularımı okuduysan biliyorsundur bunlara rağmen aramış o kadını hal hatır sordum diyor ben mahvoldum o an hiçmi zoruna gitmedi ben senin bebeğini taşıyorum dedim gitti dersem rahatlıycakmısın dedi bana düşünebiliyormusun.bir konuşmada ne söylediyse o kadın değişmiş.ben haram zıkkım olsun demişim haksızmışım çocuk doğunca alıp götürecekmiş onlara göstermeye madem ben onları görmek istemiyormuşum süt çocuğu annesiz nereye gider ben nasıl veririm kadın tam bir para avcısı evlendik diye gönderdiği para kesildi o yüzden böyle yapıyor.eşimin kardeşini boşattırmış kendisi anlattı böyle rezil bir insan bundan gurur duyuyor

cnm bıraz konuyu acsan??

biz normalde birbirinin gözüne bakan bir çifttik.kasımda nikahlandık evimizi kurduk hamile kaldım.düğün olmadan hamile kadın rezil olduk dedi kadın 2 aylık hamile düşük riskim var yollara düştüm muğladan orduya gittik.zor şartlarda düğünü yaptık eve gittik tüm altınlar ve paralar o kadındaydı hepsini bir güzel saydı altınları topladı bize bişiy diyen olmadı eşimde sesini çıkartmıyor.bende bizim adetimizde altın para gelinindir dedim onlarda borcumuz var dedi.bende evi kendimiz kurduk .düğünüde biz yaptık o zaman siz ne oluyorsunuz dedim herkes çocuğunu evlendiriyor dedim eğer alıyorsanız hakkımda varsa bu altınlarda haram zıkkım olsun dedim eşim kızdı babasından özür diletti sabaha kadar ağladım sabah hastaneye gittik eve döndük eşim çalışmıyordu paramız yoktu biliyorlardı.neyse işe başladı evden çıkar çıkmaz o kadını aramış tesedüfen gördüm.bana yaptıkları için teşekkürmü ettin dedim ordan patlak verdi .boşanmak istedim o da kapı orda dedi annemi aradı beni terkediyor haberin olsun dedi..sancılarım başladı yürüyemedim hastaneye götür dedim bu evden çıkarsan birdaha giremezsin benden özür dileyeceksin yada gideceksin dedi hastaneye götürsün diye özür diledim kendimi ezdim.3 gündür bu haldeyim annemden destek görmüyorum bu şehirde kimsem yok başka merak ettiğin varsa yada bana yardımcı olmanı kolaylaştıracak bişiy sorabilirsin

Bak canım kendimden kısa bir örnek vereyim özetle evlendim düğün salonunda soyguna gelinir gibi 5 kişi birden gelinodasına dalıp eşimin üzerindeki altınları paraları vs aldılar bana baktılar ben tabi vermedim hiçbişeyimi çıkıp gittiler geldimi hiçbiri geri gelmedi yıl 2000 di nakıt 3000 milyar 108 kuçük altın yarımlar ve üzerimizdeki dövizleri bilmiyorum bile sebep şu ki onlarda adet böyleymiş senelerce okutmuşlar vs vs ben eşimle bunun tartışmalarını yaptım senelerce birbirimizi kırmaktan başka bi işe yaramadı ben ailen dedikçe o doğal olarak savunmaya geçip bana hırslandı.arada üzücü kelimelerde kullanıyordu sonra baktımkı herkes yaptıgını yapmadım söylemedim diyor ha dedim öylemi valideyi arayıp annecim babacım diye konuşurdum hoş halada öyleyim buna sebebiyet veren onlar değil oğullarıydı çünkü aa annene gıt ara sor hal hatır yap uzaktalar dedikçe eşim yok gıdemem işim var demeye başladı ben eşimden beklentilerimi azalttım arkadaşlarımla yada tek başıma dışarıya çıktım ona cıkalım bıle demıyordum bız cıkacagız dıyordum sadece gel zaman gıt zaman bırgun bana dediki eşim.sen benı sevmıyormusun ne alaka dedım sen zaten benı umursamıyorsun kavga bıle etmıyorsun dedi ve ben ozaman anladım ki ben üstüne düştükçe o kendini bulunmaz hınt kumaşı zannediyormuş beklentileri azaltmak herzaman daha az üzülmene olanak sağlar sakın unutma.Eşim bana sende deli cesareti var der oysa ben okadar cesaretli değilim okadar güçlüde değilim ama öyle dururum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…