Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Bu arada çok beğenilmeme nedenimde akraba evliliği olan bır sülalenin tek yabancı geliniydim ve eşim tek yaşadığı için 8 kardeşinin çocuklarının ıhtıyaçlarını karşılayan bir sermaye gibiydi

onu kendime çekmem için ailesini yok saymam gerekiyor doğrumu anladım sürekli ailen şöyle yaptı böyle yaptı demek yok ??

benim kocam kardeşinin süt pompasına kadar alan bir adam.o yüzden anlıyorum ne demek istediğinizi .şimdi bunlar kesildi .para kesildi.ve kavga edince kredi kartını aldı cüzdanımdan böyle ahlaksızlaştı işte.ve o kadın tembihledi ben kulaklarımla duydum sakın paranı bu karıya kaptırma dedi bu karı dediği benim

onu kendime çekmem için ailesini yok saymam gerekiyor doğrumu anladım sürekli ailen şöyle yaptı böyle yaptı demek yok ??
Aynen öyle doğru anlamışsın şikayet yok o telde konuşuyorsa al sende konuş arada bir politika hayatın heryerinde var sonuçta senin mutluluğun için olacak bişey bu ayıp değil.

Tamam işte aynı noktdayız alsın hatta beraber çıkın aa çok güzel yeğenine alalım deyin 2 sefer çıktığınızdada yıne bişey aldırırken bunuda bizim miniğe alalım babasının ilk hediyesi olsun deyin.Mağazadan çıkıncada hayatım herşey dünya para allah sana güç kuvvet versin meleğimize melekler gibi bakabilelim deyin yani anlayacağınız laflarınızı gülümseyerek ve onun gururunu okşayarak söyleyin bakın neler değişiyor

benim fikrim..hayır yok o insandan sana..bu şekilde gerçekten olmaz..kocan senı sevsede olmaz..3.sahıslar araya gırdı mı o iş bozulur..söyledıklerımı yanlıs anlama sakın, gercek fıkırlerımı söylüyorum...bu tarz ınsanar yola gelmez..baştan kaybetmısın cnm ya ılk defa duyuyorum bır gelının altınlarının ılk geceden alındıgını...hanı borç isterler de ne bıleyım garıp..alah yardımcın olsun..eger ömrünü çürütmek istemıyorsan ve ılerıde keşke demek ıstemıyorsan , ona göre kararlarını ver..aklını karıstırmak ıstemem ama bu halde olan o kadar ınsan gördüm ki, hepsı şuan boşanmış..laf anlamayan ınsana laf anlatılmaz..farkındaysan pek bi şey söyluyemıyorum çünkü, bu tarz meseleler ilişki boyunca devam eder, ve ınsanı bıtıtrır..kararlar senın..

Ben sana bir kayınvalide örneği vereyim kaynının evine kiracı olarak taşınmayan geline telefonda ''Sen benim oğlumun parasını yiyorsun'' der ve gelinde aa öylemi peki siz 50 yıldır kimin parasını yiyorsunuz oğlunuz milyarderdi de ben sıfırımı gördürdüm anneciğim''der akşam koca eve gelir tabi herşeyi anneden duymuştur ama ona fırsat verilmez hayatım annene bayılıyorum bana bugun sen oğlumun parasını yıyorsun dedi sanırım sen çok yorulma diye bana maaş bağlamayı düşünüyor'' der.

ben o evden çıkarken veda bile etmedim konuşmasına sesimi çıkartmamayı deneyeceğim fakat asla onlara boyun eğip konuşamam niçin dersen biraz taviz verdinmi gerisi bitmiyor bunlar çok yüzsüzler hayal sınırlarını zorlaman gerekir şuan burda yazamayacağım konuşmalar yapıldı eskilerde o kadın tam bir şeytanın ete bürünmüş hali.alalım diyorum bebeğinede yeğenlerinede oraya gittiğimizde alalım dedim yeğenlerime al bebeğe erken daha dedi bende hiç almadım kimseye bişiy kavga edince cüzdanımdan kredi kartını aldı.ben hırsızmıyım böyle şeyler yapmazdı asla o kadın yaptırıyor

kızlar cıkmak zorundayım..yarın burada olursanız devam ederız..kalmak ısterdım allah rahatlık versın hepınıze..

Şöyle yap canım akşamları kredi kartını komidinin üzerine bırak bu ne diye sorarsa ihtiyacın olabileceğini düşündüm sanıyorum ki sen mahçup hissettiğin için benden istemiyorsun oyuzden koydum dersin.

oda aynısın söyledi araya senin ailen benim ailem girdi bu işten hayır gelmez dedi bende haklısın dedim.sonrada bu çocuğu babasız bırakmaya hakkın yok dedi ben eve sokmuyorum seni muhatap etmiyorum daha ne istiyosun dedi.o benim annem senin olmadığın ortamda görüşüyorum zaten dedi bilmiyorum doğuma kadar kalayım dedim içimden.oda iyi davranıyo dünden beri ama içim bitmiş içimden gelmiyor.işe giderken sarılmak istedi ben sarılmadım ellerimi tuttu kaldırdı sarıl dedi zorla olduğunu farkediyor ama yapmacık bir çabalama gibi ilerde beni suçlayacak

zaten kredi kartı onun bana ait değildi ama market vs.için bende kalıyordu.sinirlendim aldım dedi.ama annesi tembihledi ben kulağımla duydum

kızlar cıkmak zorundayım..yarın burada olursanız devam ederız..kalmak ısterdım allah rahatlık versın hepınıze..
Tatlı uçuk kaçık rüyalar..

Canım bak kendinde söylüyorsun hepten hakkını yemeyelim adamın senı muhattap edecek durumlardan uzak tutuyor sana sarılmak ıstıyor sen ıstemıyorsun ama kabul etki istemesende istiyor gibi yapmalısın bu öfken geçecek anlıyorum sınırlı ve üzgünsün ama senin öfken geçtiğinde sana ellerini uzatan eşin yanında olmayabilir ve pişman olabilirsin oyuzden bu olanları kendi içinde sindirene kadar eşine yapmacıkta olsa ilgi göstermelisin.

hakkımızı zaten yedirdi ki.bir daha öyle bir ortam olmayacak bebeğime takılanlarıda alır bunlar.deniyeceğim ama hiçmi hiç içimden gelmiyor aynı yerde uyumak konuşmak eziyet gibi

zaten kredi kartı onun bana ait değildi ama market vs.için bende kalıyordu.sinirlendim aldım dedi.ama annesi tembihledi ben kulağımla duydum

cnm senın kocanda iş yok..annesı isterse şeytan olsun..kocan senın yanında olsa, aılesı böyle yapamaz..kocan senı saysa aılesı de sayar..kısacası koca da iş bitiyor..nasıl katlanabılıyorsun hayret!!..

katlanma bence..ılerıde yaşın ılerledıkçe çok pişman olursun..ama katlanmak zorundayım diyorsan..yapacagın tek şey oyuna oyunla karsılık vermen..va şöyle şartla kendini ''cahil ve yaşlı bir kadınla nasıl baş edemıyorum''..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…