- 26 Mayıs 2011
- 983
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak canım kendimden kısa bir örnek vereyim özetle evlendim düğün salonunda soyguna gelinir gibi 5 kişi birden gelinodasına dalıp eşimin üzerindeki altınları paraları vs aldılar bana baktılar ben tabi vermedim hiçbişeyimi çıkıp gittiler geldimi hiçbiri geri gelmedi yıl 2000 di nakıt 3000 milyar 108 kuçük altın yarımlar ve üzerimizdeki dövizleri bilmiyorum bile sebep şu ki onlarda adet böyleymiş senelerce okutmuşlar vs vs ben eşimle bunun tartışmalarını yaptım senelerce birbirimizi kırmaktan başka bi işe yaramadı ben ailen dedikçe o doğal olarak savunmaya geçip bana hırslandı.arada üzücü kelimelerde kullanıyordu sonra baktımkı herkes yaptıgını yapmadım söylemedim diyor ha dedim öylemi valideyi arayıp annecim babacım diye konuşurdum hoş halada öyleyim buna sebebiyet veren onlar değil oğullarıydı çünkü aa annene gıt ara sor hal hatır yap uzaktalar dedikçe eşim yok gıdemem işim var demeye başladı ben eşimden beklentilerimi azalttım arkadaşlarımla yada tek başıma dışarıya çıktım ona cıkalım bıle demıyordum bız cıkacagız dıyordum sadece gel zaman gıt zaman bırgun bana dediki eşim.sen benı sevmıyormusun ne alaka dedım sen zaten benı umursamıyorsun kavga bıle etmıyorsun dedi ve ben ozaman anladım ki ben üstüne düştükçe o kendini bulunmaz hınt kumaşı zannediyormuş beklentileri azaltmak herzaman daha az üzülmene olanak sağlar sakın unutma.Eşim bana sende deli cesareti var der oysa ben okadar cesaretli değilim okadar güçlüde değilim ama öyle dururum.
Bu arada çok beğenilmeme nedenimde akraba evliliği olan bır sülalenin tek yabancı geliniydim ve eşim tek yaşadığı için 8 kardeşinin çocuklarının ıhtıyaçlarını karşılayan bir sermaye gibiydi
Aynen öyle doğru anlamışsın şikayet yok o telde konuşuyorsa al sende konuş arada bir politika hayatın heryerinde var sonuçta senin mutluluğun için olacak bişey bu ayıp değil.onu kendime çekmem için ailesini yok saymam gerekiyor doğrumu anladım sürekli ailen şöyle yaptı böyle yaptı demek yok ??
benim kocam kardeşinin süt pompasına kadar alan bir adam.o yüzden anlıyorum ne demek istediğinizi .şimdi bunlar kesildi .para kesildi.ve kavga edince kredi kartını aldı cüzdanımdan böyle ahlaksızlaştı işte.ve o kadın tembihledi ben kulaklarımla duydum sakın paranı bu karıya kaptırma dedi bu karı dediği benim
biz normalde birbirinin gözüne bakan bir çifttik.kasımda nikahlandık evimizi kurduk hamile kaldım.düğün olmadan hamile kadın rezil olduk dedi kadın 2 aylık hamile düşük riskim var yollara düştüm muğladan orduya gittik.zor şartlarda düğünü yaptık eve gittik tüm altınlar ve paralar o kadındaydı hepsini bir güzel saydı altınları topladı bize bişiy diyen olmadı eşimde sesini çıkartmıyor.bende bizim adetimizde altın para gelinindir dedim onlarda borcumuz var dedi.bende evi kendimiz kurduk .düğünüde biz yaptık o zaman siz ne oluyorsunuz dedim herkes çocuğunu evlendiriyor dedim eğer alıyorsanız hakkımda varsa bu altınlarda haram zıkkım olsun dedim eşim kızdı babasından özür diletti sabaha kadar ağladım sabah hastaneye gittik eve döndük eşim çalışmıyordu paramız yoktu biliyorlardı.neyse işe başladı evden çıkar çıkmaz o kadını aramış tesedüfen gördüm.bana yaptıkları için teşekkürmü ettin dedim ordan patlak verdi .boşanmak istedim o da kapı orda dedi annemi aradı beni terkediyor haberin olsun dedi..sancılarım başladı yürüyemedim hastaneye götür dedim bu evden çıkarsan birdaha giremezsin benden özür dileyeceksin yada gideceksin dedi hastaneye götürsün diye özür diledim kendimi ezdim.3 gündür bu haldeyim annemden destek görmüyorum bu şehirde kimsem yok başka merak ettiğin varsa yada bana yardımcı olmanı kolaylaştıracak bişiy sorabilirsin
Aynen öyle doğru anlamışsın şikayet yok o telde konuşuyorsa al sende konuş arada bir politika hayatın heryerinde var sonuçta senin mutluluğun için olacak bişey bu ayıp değil.
Tamam işte aynı noktdayız alsın hatta beraber çıkın aa çok güzel yeğenine alalım deyin 2 sefer çıktığınızdada yıne bişey aldırırken bunuda bizim miniğe alalım babasının ilk hediyesi olsun deyin.Mağazadan çıkıncada hayatım herşey dünya para allah sana güç kuvvet versin meleğimize melekler gibi bakabilelim deyin yani anlayacağınız laflarınızı gülümseyerek ve onun gururunu okşayarak söyleyin bakın neler değişiyor
benim fikrim..hayır yok o insandan sana..bu şekilde gerçekten olmaz..kocan senı sevsede olmaz..3.sahıslar araya gırdı mı o iş bozulur..söyledıklerımı yanlıs anlama sakın, gercek fıkırlerımı söylüyorum...bu tarz ınsanar yola gelmez..baştan kaybetmısın cnm ya ılk defa duyuyorum bır gelının altınlarının ılk geceden alındıgını...hanı borç isterler de ne bıleyım garıp..alah yardımcın olsun..eger ömrünü çürütmek istemıyorsan ve ılerıde keşke demek ıstemıyorsan , ona göre kararlarını ver..aklını karıstırmak ıstemem ama bu halde olan o kadar ınsan gördüm ki, hepsı şuan boşanmış..laf anlamayan ınsana laf anlatılmaz..farkındaysan pek bi şey söyluyemıyorum çünkü, bu tarz meseleler ilişki boyunca devam eder, ve ınsanı bıtıtrır..kararlar senın..
Şöyle yap canım akşamları kredi kartını komidinin üzerine bırak bu ne diye sorarsa ihtiyacın olabileceğini düşündüm sanıyorum ki sen mahçup hissettiğin için benden istemiyorsun oyuzden koydum dersin.
Tatlı uçuk kaçık rüyalar..kızlar cıkmak zorundayım..yarın burada olursanız devam ederız..kalmak ısterdım allah rahatlık versın hepınıze..
oda aynısın söyledi araya senin ailen benim ailem girdi bu işten hayır gelmez dedi bende haklısın dedim.sonrada bu çocuğu babasız bırakmaya hakkın yok dedi ben eve sokmuyorum seni muhatap etmiyorum daha ne istiyosun dedi.o benim annem senin olmadığın ortamda görüşüyorum zaten dedi bilmiyorum doğuma kadar kalayım dedim içimden.oda iyi davranıyo dünden beri ama içim bitmiş içimden gelmiyor.işe giderken sarılmak istedi ben sarılmadım ellerimi tuttu kaldırdı sarıl dedi zorla olduğunu farkediyor ama yapmacık bir çabalama gibi ilerde beni suçlayacak
Tatlı uçuk kaçık rüyalar..
Canım bak kendinde söylüyorsun hepten hakkını yemeyelim adamın senı muhattap edecek durumlardan uzak tutuyor sana sarılmak ıstıyor sen ıstemıyorsun ama kabul etki istemesende istiyor gibi yapmalısın bu öfken geçecek anlıyorum sınırlı ve üzgünsün ama senin öfken geçtiğinde sana ellerini uzatan eşin yanında olmayabilir ve pişman olabilirsin oyuzden bu olanları kendi içinde sindirene kadar eşine yapmacıkta olsa ilgi göstermelisin.
zaten kredi kartı onun bana ait değildi ama market vs.için bende kalıyordu.sinirlendim aldım dedi.ama annesi tembihledi ben kulağımla duydum
slm arkadaşlar kadınlar kulübüne üye oldum konu hoşuma gitti benide alır mısınız aranıza