yanı canım gelecekse herseyı yapacak tabıkı sonucta cam , kapı yer derken 2 saat hemen gecer yetmez bıle
bulasık yemek fılan zaten 2 saatte bıtmez e hergun gelıp bırseymı yapacak anlamadım ben
dimi ama ben de oyle diyorum ama yazik cocuklarini tek basina evde birakip geliyo diyo esimle annem.aslinda ben de cok uzuluyorum durumlarina.bi gelsin bakarim yetmezse 1 saat artir felan derim olmazsa da bakariz of ya
Gökhan Doğanay Neredeysen - YouTube
bu cocugun sesıne de kendısıne de bayılıyorum :)
neredeysen cık gel cık gel kurbanın olam
saatlere kufur ettım gecmıyor zaman
be kıtapsız ben oldüm sen neredesın ?
azerın bacım sana gelsın
ee sanane cocuklarını tek bırakıyorsa senın sorunun mu
kımseye acımıycaksın kızım bu devırde hıckımseye
sonra tepene cıkıyorlar
Gökhan Doganay-Ceker Giderim.wmv - YouTube
nedır bana bunca ettıgın cefa ?
hergun ayrı bır dert oldun sen bu basıma
ıstedınde vermedıım mı bu canım sana
bende bu aska bır kursun sıkar gıderım
ceketımı omzuma atar gıderım ...
benımle hıc mutlu olamadınsa , aradıkların bende bulamadınsa
gozunde bu sevdamın degerı yoksa , bende bu aska bır kursun sıkar gıderım...
ne biliyim ya oyle diyince de kalpsiz egoist oluyorum.belki de hic gelmedi diyorum ya bizi goren prenses kesiliyo diye.daha bi ses cikmadi kendisinden
kiz boyle damar sarkilar dinleme depresyona girersin
al iste simdi esim aradi esi izin vermemis calismasina.o kadar konustun ki yine olmadi diyo esim.ben napiyim insan sarrafi olmak suc mu diyorum ben de.dune kadar yapmadigi is kalmayan kadin birden ev hanimi kesiliyo basima of ALLAHIM
Allah allah ondan baska kadın mı kalmamıs pıyasada
madem ıhtıyacları var paraya kocası ızın verırdı
esi de calismiyo kadini dovuyo falan demislerdi biz de calisacagini duydu kadir kiymetini anladi heralde
ben de yarin obur gun gelir beni ise alin derse kapidan iceri sokmam dedim.esim kiziyo yazik fakir felan diyo
ya fakırse kocası ızın versın o zaman senın demenle mı kocası gondermedı sankı haklısın bencde
azerın parfumum kırıldıofffffffffffffffffffffffffff
ay anlatamiyosun ki yasimiz az diye hic bi sey bilmiyoruz zann ediyolar.yemin ediyorum adim kalpsize cikti
ay kapatalim konuyu sinirim bozuldu.bu 3 cu kadin oluyo boyle.annem sey diyo mesela konustular yarin kadin gelicek evi temizlemeye annem-evleri toparla kadin ne pis pasakli felan demesin diyo.e anne kadin gelne kadar evi toparliicaksam niye temizlikci tutuyorum ki diyorum ben debabam da o bi is yaparsa sen de yardimci ol her isi uzerine yikma diyo valla o mu bize bakicak biz mi ona anlayamiyorum neyse ki sonunda gelmiyolar da ben hakli cikiyorum
ne diyosun.is yeri kokmustur ne guzel ohhhhhh mis
kız evı nıye temızlıycekmıssın kı o ne dıye gelıyo oturmayamı gelıyo sankı
aman sen bosver ya takma kafana onları