Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

ayy kıyamam yazıkk ya.. benzer bir versiyonu başımdan geçmişti seni anlıyorum canım boşver onun yanında ol sen pırlantamız olsa ne olur :) iyi olur tabi ki de olmasa da olur napalım =)
ya pırlantamda olsun am olmazsa da napalım baksana cocuk dusunuyo herseyı degılmı

tesekkur ederım hayırlısı cnm yasın kactı bu arada

Yeter ki yüzünüzdeki güller eksik olmasın... En önemlisi o...

22 ye merdiven dayadım çkıyorum :) kızlar ben kartopu oynamaya çıkıyorummm öpüldünüzzzz

cnm sen kac yasındasın

evet ya maddeye bagımlılıgm yok zaten bnm onemlı olan mutluluk zaten ona guvenıyorum bn

katılıyorum maddeye bağımlılık olunca ticarete dönüşüyo evlilik ve bir süre sonra da çekilmez bir hal alıyo evin beyi sürekli madde ihtiyacından dolayı kendini kötü hissediyo evin hanımı zaten ayrı bir dünyada... pek mutluluk huzur olduğunu düşünmüyorum ben...

Alemsin...

Benim eşim İzmirde şimdi, ailesinin yanına gitti.Nadia aklıma soktu, başının etini yicem onun.Arıyorum meşgul bi de, iyice dellendim...

adam senı ıstetmıs dırek daha ne ıstıyn ablacık bzmkı teklıf etsın bakalım sonunu getırebılcekmı sonuca bakmak lazım yanı

saka yapmıstım zaten cnm kafana gore takıl

Şöyle bir gerçek var ben pek dışa dönük bir insan değilim içimde kutular arasında kapanmış kendi kabuğuna çekilmiş biriyim yapmacık, sahte gelen her şey bana biraz ters geliyo... bunu doğrudan "abla" bakış açısıyla yazmıyorum yanlış anlamayın. yeri geldi paylaşmak isterim, o yüzden bana kardeşim, dostum... kelimeleri de yapmacık geliyo çünkü ben kardeş derecesinde sevmemişsem kardeşim diyemem o insana ya da kardeş derecesinde sevilmemişsem bana kardeşim denilmesini de istemem. insanlar bu veya bu sebepten dolayı çok değişmeye başladılar ve benimde bilmem kaç yıldır kabuğumda koyduğum kurallarım böyle. hee yalnız mı kalacağım kalırım problem değil ama sahte yaşamam... sahte gülümsemem... içim ağlarken iyiyim sen nasılsın diyemem... dediğim gibi abla konusundan açıldı diye yazmıyorum bunları sadece yeri geldi paylaşmak istedim malum arkadaş olmak isteyen dert ortağı arayanların durağı... diye geldim...

aferın cnm valla aynı ben gbı dusunuyorsun bnde burda herkese abla bacı demem ama bu topıctekılerın samımıyetıne cok guvenyorum ve sevıyorum onları

Canım, kelimelere herkes farklı anlam yüklüyor... Sen kelimenin hakkını istiyorsun ama diğeri o kadar ince düşünmüyor... Duygusal ve inceliklere önem veren birisin sanırım...

aferın cnm valla aynı ben gbı dusunuyorsun bnde burda herkese abla bacı demem ama bu topıctekılerın samımıyetıne cok guvenyorum ve sevıyorum onları

elbette ki samimilik ön planda yoksa benim buraya yazdıklarımı sizden başka kimseler bilmiyo ve eminim yeri gelecek benim sıkıntılarımı dertleri mi de dinleyen ortak olacak olan sizler olacaksınız...

amannn takılma boyle seylere cnm bn saka yapmıstım zaten aylarca bos bos takıldım bu stede bı sohpet topıgne gırdım bıraz konustuk snra cıktım sevmedım ama bura farklı ya patsy kovdu yne geldım ay ne yuzsuzum ama patsy yok smdı ondan yokssam gururluyum yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…