ya pırlantamda olsunayy kıyamam yazıkk ya.. benzer bir versiyonu başımdan geçmişti seni anlıyorum canım boşver onun yanında ol sen pırlantamız olsa ne olur :) iyi olur tabi ki de olmasa da olur napalım =)
oooo hayırlı olsun Nadia,
Ahhhhlanılacak bir şey yok canım hayırlısı.
Kimisi ediyo kimisi etmiyobiraz duygusallıkla alakalı sanırım.
bana henüz edilmedi (daha yaşın kaç başın kaç demeyin ) ama edilince de öyle kolay kolay kabul etmem
bence bi akşam güzel bir sofra hazırla yemeğinizi yiyn sonra birşey soracaktım de benımle evlenırmısın falan de biraz üzülsün odun amcaya bakhele insan bunca sene dşünmez mi yahu
ılk bulusmamızda bana gul almıstı
aklıma geldı gecen gun askım gulumuzu saklıyorum dedım oglen saatıydı snra aksam msjlasıyorduk bna dedıkı sana bu zamana kdr o gulden baska bırsey veremedım bu bnm ıcın ölum gbı dedı bnde sacmalama dedım sartlar boyle dedım onemlı degıl dedım oda bna dedıkı gercekten boylemı dusunuyorsun yoksa uzulmıyım dıyemı oyle soyluyorsun dedı bnde boyle dusunuyorum dedım
bana bi etse ertesi gün nikah günü alırım hahahah
evet ya maddeye bagımlılıgm yok zaten bnm onemlı olan mutluluk zaten ona guvenıyorum bnYeter ki yüzünüzdeki güller eksik olmasın... En önemlisi o...
ya pırlantamda olsunam olmazsa da napalım baksana cocuk dusunuyo herseyı degılmı
tesekkur ederım hayırlısı cnm yasın kactı bu arada
bana bi etse ertesi gün nikah günü alırım hahahah
ben senden buyugum abla de bana bakımdaha 18 cik
dıkkat et cnm usutme ıı eglenceler22 ye merdiven dayadım çkıyorum :) kızlar ben kartopu oynamaya çıkıyorummm öpüldünüzzzz
cnm sen kac yasındasın
evet ya maddeye bagımlılıgm yok zaten bnm onemlı olan mutluluk zaten ona guvenıyorum bn
Alemsin...
Benim eşim İzmirde şimdi, ailesinin yanına gitti.Nadia aklıma soktu, başının etini yicem onun.Arıyorum meşgul bi de, iyice dellendim...
ben senden buyugum abla de bana bakım
dıkkat et cnm usutme ıı eglenceler
saka yapmıstım zaten cnm kafana gore takılben pek kimseye abla demem amaaaa:44::44: :44::44:
saka yapmıstım zaten cnm kafana gore takıl
adam senı ıstetmıs dırek daha ne ıstıyn ablacık bzmkı teklıf etsın bakalım sonunu getırebılcekmı sonuca bakmak lazım yanı
Şöyle bir gerçek var ben pek dışa dönük bir insan değilim içimde kutular arasında kapanmış kendi kabuğuna çekilmiş biriyim yapmacık, sahte gelen her şey bana biraz ters geliyo... bunu doğrudan "abla" bakış açısıyla yazmıyorum yanlış anlamayın. yeri geldi paylaşmak isterim, o yüzden bana kardeşim, dostum... kelimeleri de yapmacık geliyo çünkü ben kardeş derecesinde sevmemişsem kardeşim diyemem o insana ya da kardeş derecesinde sevilmemişsem bana kardeşim denilmesini de istemem. insanlar bu veya bu sebepten dolayı çok değişmeye başladılar ve benimde bilmem kaç yıldır kabuğumda koyduğum kurallarım böyle. hee yalnız mı kalacağım kalırım problem değil ama sahte yaşamam... sahte gülümsemem... içim ağlarken iyiyim sen nasılsın diyemem... dediğim gibi abla konusundan açıldı diye yazmıyorum bunları sadece yeri geldi paylaşmak istedim malum arkadaş olmak isteyen dert ortağı arayanların durağı... diye geldim...
İnsan istiyo, ööle deme
Sen şimdiden ne giyeceğinin derdine düşmüşsündür
Şöyle bir gerçek var ben pek dışa dönük bir insan değilim içimde kutular arasında kapanmış kendi kabuğuna çekilmiş biriyim yapmacık, sahte gelen her şey bana biraz ters geliyo... bunu doğrudan "abla" bakış açısıyla yazmıyorum yanlış anlamayın. yeri geldi paylaşmak isterim, o yüzden bana kardeşim, dostum... kelimeleri de yapmacık geliyo çünkü ben kardeş derecesinde sevmemişsem kardeşim diyemem o insana ya da kardeş derecesinde sevilmemişsem bana kardeşim denilmesini de istemem. insanlar bu veya bu sebepten dolayı çok değişmeye başladılar ve benimde bilmem kaç yıldır kabuğumda koyduğum kurallarım böyle. hee yalnız mı kalacağım kalırım problem değil ama sahte yaşamam... sahte gülümsemem... içim ağlarken iyiyim sen nasılsın diyemem... dediğim gibi abla konusundan açıldı diye yazmıyorum bunları sadece yeri geldi paylaşmak istedim malum arkadaş olmak isteyen dert ortağı arayanların durağı... diye geldim...
aferın cnm valla aynı ben gbı dusunuyorsun bnde burda herkese abla bacı demem ama bu topıctekılerın samımıyetıne cok guvenyorum ve sevıyorum onları