Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Bi de Sevgililer Gününde :KK43: Ay ben de istiyorum... Evliyim ama evlenme teklifim yok benim :KK43: Yanımda annesini aradı, "Elif i istemeye gidelim." diye... Ayyyyy :KK43:

elıf abla ben ne zaman bırseye sevınsem mutlaka bır aksılık cıkar bılıyormusun ınsallah boyle bırsey olmaz

Allahım duy sesimizi ne olur =)))

benim odunum bakalım nasıl eder edermi tabi orası da var :) ama ben aileyi fethettim onlar beni bırakmazlar inşallah :hahahah

bnde bnmkınden boyle bırsey beklemezdım ama sasırttı benı ya :KK1:
sen benı ne zannettın ben hep ıkımızı dusunuyorum dedı...
sen daha ıyısını yapmıssın cnm onemlı olan aıle tabıkı bnmkının annesıyle konusmustum bn bıkere zaten annesı babası uzakta kardesıyle konustk ıkı kez aynı yastayız kardesıyle

Canım yaaa, inşallah çok güzel geçer... Haberinin olması, beklentiyi yükseltir, kolayla yapılan beğenilmez, dikkat et...

hmm dusunmesı onemlı ya zaten bn ondan fazla bırsey beklemıyorum bekleyememde cunkı sartlar ortada gecen gun bı laf soyledı cok uzuldum bnmı cok safım o mu cok cakal cozemedım bu durumu ya:18:

bı seneyı geçti btanem.ne söyledi?

ılk bulusmamızda bana gul almıstı :KK69:
aklıma geldı gecen gun askım gulumuzu saklıyorum dedım oglen saatıydı snra aksam msjlasıyorduk bna dedıkı sana bu zamana kdr o gulden baska bırsey veremedım bu bnm ıcın ölum gbı dedı bnde sacmalama dedım sartlar boyle dedım onemlı degıl dedım oda bna dedıkı gercekten boylemı dusunuyorsun yoksa uzulmıyım dıyemı oyle soyluyorsun dedı bnde boyle dusunuyorum dedım

ayy kıyamam yazıkk ya.. benzer bir versiyonu başımdan geçmişti seni anlıyorum canım boşver onun yanında ol sen pırlantamız olsa ne olur :) iyi olur tabi ki de olmasa da olur napalım =)

Nadia ya evlenme teklifi var.... Ben de 5 yıl önce edilmeyen teklife halen ahhhlanıyorum :KK43:

oooo hayırlı olsun Nadia,
Ahhhhlanılacak bir şey yok canım hayırlısı.
Kimisi ediyo kimisi etmiyo :KK1: biraz duygusallıkla alakalı sanırım.
bana henüz edilmedi (daha yaşın kaç başın kaç demeyin ) ama edilince de öyle kolay kolay kabul etmem :KK1::KK1: :KK14:

bence bi akşam güzel bir sofra hazırla yemeğinizi yiyn sonra birşey soracaktım de benımle evlenırmısın falan de biraz üzülsün odun amcaya bakhele insan bunca sene dşünmez mi yahu

X