Canım, kelimelere herkes farklı anlam yüklüyor... Sen kelimenin hakkını istiyorsun ama diğeri o kadar ince düşünmüyor... Duygusal ve inceliklere önem veren birisin sanırım...
amannn takılma boyle seylere cnm bn saka yapmıstım zaten aylarca bos bos takıldım bu stede bı sohpet topıgne gırdım bıraz konustuk snra cıktım sevmedım ama bura farklı ya patsy kovdu yne geldım ay ne yuzsuzum ama patsy yok smdı ondan yokssam gururluyum yanı
ben burdayım kızzzz direkt gireyim konuyaaa sıkılıyorummm
ben de hem de her zamankinden çok. öyle bir of çekmek istiyorum ki dağların yıkılmasına falan gerek yok ben yıkmayayım yeter bana. ama o güç kuvveti kendimde bulamıyorum bir gün patlayacağım ama bakalım.
evlı olan var mı aranızda ben evlıyım de merak edıyorum boyle seylerı
aynen canım ya etrafımda bencil olmayan bi arkadaş da yok patlıycam ben dee offf
Ben bu sitede yeniyim,ne çok çocuk sahibi olmak isteyen varmış...Ben hiç çocuk yapmasammı diye üç yıl düşündüm.bir tane yaptım ikinci için 3 yıldır düşünüyorum,üşeniyorum derken vazgeçtim.Allah olmayana versin yokluğu nasıl bir duyguysa...
hoş geldin aramıza o halde. gerçi ben de yeniyim ama akşamları pek kimse olmuyo buralarda ama gündüz de arada açıp bakarsan çok hoş insanlar vardırçocuk kısmına gelince evet çok çocuk sahibi olmak isteyenler var. Şahsen yaşımın genç olmasına rağmen ben de en az iki tane istiyorum. tabii hayırlısı
Canım erkeğe çok taviz vermeye gelmiyor, istedikçe istiyor...
Samsun merkezdeyim ama ikisiyle çıkmayı gezmeden saymıyorum benYalnız çıkmak zor oluyor.
valla ben geldim kimsecikler yok
e ben napayım ya iş var güç var zaten kar kış
geç geliyom erken çıkıyom
anlayış kardişim