- 13 Aralık 2007
- 1.707
- 2
Dayağa karşıyım bi kez ben... Ayakta spor yapıyolar işte...
sporrr süper cevap bu arada ilke sızdı sallıyom bacaklarım bu çocuklar sayesinde mahvoldu oy oyyyyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dayağa karşıyım bi kez ben... Ayakta spor yapıyolar işte...
sporrr süper cevap bu arada ilke sızdı sallıyom bacaklarım bu çocuklar sayesinde mahvoldu oy oyyyyyy
nasıl bı öğretmensin kıss?? çocuklara kzıyon mu bakem??? öğretmenlık zor zanaat
Her meslek kendi içinde zor tabi ama konu ile ilgili espri yapayım derken şöööle bir yutkundum.Sınıfım, yaşadıklarımız geldi aklıma.
kısss ilknur uzaktan nasılız seyırcısın sonucta
Her meslek kendi içinde zor tabi ama konu ile ilgili espri yapayım derken şöööle bir yutkundum.Sınıfım, yaşadıklarımız geldi aklıma.
boşuna dememiş hazreti ali...bana bır harf öğretenın kırk yıl kölesi olurum dıye...insanlarla ugrasma cok zor...hele ki öğretmek daha zor
ilknur gitmişşş hal hatur sorduk kaçırdık kızı bak sennnnn
Sıradakiiiiiii Onu da ben kaçırim mi, lütfeeennnnnnnn
Alemsin.......
ilknur gitmişşş hal hatur sorduk kaçırdık kızı bak sennnnn
Sıradakiiiiiii Onu da ben kaçırim mi, lütfeeennnnnnnn
Hadi Eva topik sahibi, hadi ben de topiğin ilk güllerinden...Sen iyi kaçmadın, bravo...
Hadi Eva topik sahibi, hadi ben de topiğin ilk güllerinden...Sen iyi kaçmadın, bravo...
hahahahaaaaaa güldümmm.. bana bak ya zaten hahaa yazmışım bide güldüm ne oluyosa bide şu işaretler var tabii:)))))[/Q
aha bizden biri daha
fazla dirençli kız cnm
hahahahaaaaaa güldümmm.. bana bak ya zaten hahaa yazmışım bide güldüm ne oluyosa bide şu işaretler var tabii:)))))[/Q
aha bizden biri daha
Yeni katılımcı ya, tuhaflığı sezmiştir belki...
kaçmak güzel bişey değildir allahın emri ile gitmek varken sizi yalnız bırakmıyım dedim benim gibi bi insandan mahrum bırakmak istemedim siziiiiii sevdim siziiiii
kaçmak güzel bişey değildir allahın emri ile gitmek varken sizi yalnız bırakmıyım dedim benim gibi bi insandan mahrum bırakmak istemedim siziiiiii sevdim siziiiii
aynen....ısmımız: azız özüz
Yeni katılımcı ya, tuhaflığı sezmiştir belki...