cnm vardır ortakları :)) bilemeyız ...bu arada resım falan koymayın dırek görsellerde cıkıo
Nasıl ya... Görsellerde çıkmamk ne? Az önce kızlarımın fotosunu koydum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm vardır ortakları :)) bilemeyız ...bu arada resım falan koymayın dırek görsellerde cıkıo
Nasıl ya... Görsellerde çıkmamk ne? Az önce kızlarımın fotosunu koydum...
benimki kaçıyo sallanmak istemiyuo bakalım devrilene kadar bekliyimmmm
cnm gecen bırı anlatmıs...buraya koydugum resımlerım görsellerde gördüm dıyeee..kız baya uyuz olmus..
Bırak kendi haline, gel bak muhabbetimize...Sitenin sahipleri erkek miş
aaa erkekmii inanmıyorummmmmm :))az sonra bu söylediklerimize kendimizde inanacaz haa
google görselleri mi diyosun, şimdi anladım...
aaa erkekmii inanmıyorummmmmm :))az sonra bu söylediklerimize kendimizde inanacaz haa
Aslında Eva kafamı karıştırdı, şüpheli bakıyorum artık olaya :44: Düşünsene yazılanları okuyup okuyup gülüyorlarmış
resim koymamak lazım aslında yaaaa
Aslında Eva kafamı karıştırdı, şüpheli bakıyorum artık olaya :44: Düşünsene yazılanları okuyup okuyup gülüyorlarmış
Ah bu erkekler, her taşın altından çıkmasalar olmaz, ne işin var senin kadın sitesiyle canım.Bu erkekleri var ya... Bak olayı nereye getirdim
google görsellere kadınlar klubu elifid yaz...dırek ne yazdıysan cıkıo, resmınle bırlıkte.. cnm bı dene sonra bana söle ok..ben baktım cıktı
Yazdım, pişman değilim... Yazdıranlar utansın ...
bu sayfada kayda değer bişey yazmıyozki geyik işteee
Ne münasebet... Her cümlenin baştan ikinci, sondan üçüncü cümlesine bak... Şifreli metinler kaşına çıkacak... Sen de artık bizdensin, oku...
Ne münasebet... Her cümlenin baştan ikinci, sondan üçüncü cümlesine bak... Şifreli metinler kaşına çıkacak... Sen de artık bizdensin, oku...