yaaa buraya neler yazanlar var..onlar düşünsün...üyelık iptal edılmıyormus, bırde yazdıkların sılınmıyormus
Tabi böyle olmaması lazım aslında... Bir kez ben bu sitenin adına vuruldum, müthiş güzel... Erkeklerin burnunu sokması ve paylaşımların saklanması sağlanabilse herika olur.
ömürsün valla sen saatini iki saat ılerı...sende ıkı saat geri al
Tabi böyle olmaması lazım aslında... Bir kez ben bu sitenin adına vuruldum, müthiş güzel... Erkeklerin burnunu sokması ve paylaşımların saklanması sağlanabilse herika olur.
aynen..ama nasıl yöntem bulucaklar ki??
Onu mu tartışalım ayol, bırak bulabiliyolarsa kendileri bulsunlar... Hem o kadar kafam çalışsa geyik bölümünde işim ne de mi
Noolmuş yaaaArtık esprilerimi beğenmion mu [/QUOT
ne alaka beeesprine espriyle karsılk verdım..kızım senın kafan baska yerde galıba
Benim de canım çekti
Onu mu tartışalım ayol, bırak bulabiliyolarsa kendileri bulsunlar... Hem o kadar kafam çalışsa geyik bölümünde işim ne de mi
Noolmuş yaaaArtık esprilerimi beğenmion mu [/QUOT
ne alaka beeesprine espriyle karsılk verdım..kızım senın kafan baska yerde galıba
Ne kızıyon yaNooldu sana
patlat cicim ii şişir haaa
şimdi bunuda ister canınn
Ne kızıyon yaNooldu sana
git tahtanın önünde tek ayak üzerinde bekle
git tahtanın önünde tek ayak üzerinde bekle
Tahtanın önünde yazı yazarken bana engel oluyorlar diye, ben sınıfın arkasında ayakta bekletiyorum
Tahtanın önünde yazı yazarken bana engel oluyorlar diye, ben sınıfın arkasında ayakta bekletiyorum
nasıl bı öğretmensin kıss?? çocuklara kzıyon mu bakem??? öğretmenlık zor zanaat
gaddar örtmennnnn
gaddar örtmennnnn
Dayağa karşıyım bi kez ben... Ayakta spor yapıyolar işte...
Dayağa karşıyım bi kez ben... Ayakta spor yapıyolar işte...
...................