Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

nereden başlayayım ki o kadar uzun ki :) yarın hastaneye gdiyorm kalbmde acaip bir çarpıntı var bana şans dileyiiiinnn

nereden başlayayım ki o kadar uzun ki :) yarın hastaneye gdiyorm kalbmde acaip bir çarpıntı var bana şans dileyiiiinnn

sen başla bir yerden uzun diyip bırakma romanlar da uzundur ama bir yerden başladığın zaman uykusuz da kalsan okumaya değerdir o yüzden başla bir yerden.
bu arada geçmiş olsun umarım bir aksilik çıkmaz.

şimdi çıkmam lazım canım mesaj hakkını doldurduysan bana msn adresini at gece rahatsız ederim seni :)

şimdi çıkmam lazım canım mesaj hakkını doldurduysan bana msn adresini at gece rahatsız ederim seni :)

msj hakkımı doldurmadım ama gece sanırım buralarda olurum iki üç gecedir sabahlıyorum bir aksilik olmazsa bu gece de sabahlarım geldim diye özel mesaj atarsan bi ucundan başlarız konuşmaya...

iyi geceler kızlar biraz yorgunum yatıyorum gerçi kimsecikler yok ama ne demiş ünlü bir yazar amcamız: tamamıyla aklı selim bir dünyada delilik tek özgürlüktür. hangi yazar diyodu hatırlayamadım ama delilik iyidir iyi. neyse iyice kafayı yemeden ben yatar

kız delirdin mi şaşırdın mı keçileri kaçırdın mı sen =) Geldim yine kimse yok mesaj sayım dolmuyor dolmuyor

Mahçup oldum şimdi.. Sevgilinin ailesiyle tanışmaya giden sen miydin yoksa :18:

ben bayadır tanıyorum valla :) ama evet ziyarete ben gidecektim.bi kaç mesaj sonra mesaj hakkım doluyor özelden yazabileceğim yuppiii :) çekilişlere link atıyorum baksana bi belki doğrudur bize çıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…