Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

yani klasik aldatılma canısı dimi
de Allah aşkına falcılar büyüler nedir geç bunları gerçekçi ol
bak bilirim ben o işyerinde adam ayartan kızları öncelikle aklına şunu iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice bi sok sen ben gibi kadınların öyle başedeceği bi kadın tipi değil neden dersen bizzat onlardan bir ikisiyle çalışmışım veeeee sana gayet rahat diyebilirimki ar namus oh tertemiz şeklinde yaşayan bi tür onlarınki yani adamın son deece haklı çünkü bu kadar tahrike dayanacak bi adam tanımadım daha
asıl önemli olan o kadını kötüledikçe batacaksın bunu çok iyi bil ikinci fallar büyücüler seni aciz basit banal hatta çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook cahil gösteriyor
zaten adamı ayartan ayartmış sen bide böyle davranarak iyice ekmeğine yağ sürmüşsün kadının bi akını başına toplasana bi dik dur bakalım

merhaba kizlar.ya siz dun yoktunuz ben oyun bolumunde 2 oyun vardi ona bi takildim cikamiyorum.anlasilar sizin de konunuz yogun.ben de 1 2 oyun oynayip gelicem.patsy isin bittikden sonra bana bi ozelden msj at ok

canım en bastan yapmıssın yanlıısı aralarında bırsey oldugu bellı hocaya fılan gdecegıne aılelerı bır araya toplayıp herseyı anlatsaydın keske belkı kulagını ceken yol gosteren olurdu esıne

canım anlattım en baştan ailesine yok diye inkar etti ve ozamanlar cok değişmişti her sey iyi gitmeye başlamıştı sonralardan olan oldu ve 1 aydır ayrı yatıyoruz evde bir kelime bile edilmiyor ayrılacağım diyor 1 aydır mahkemeye başvurmadı
ve senin yüzünden sülaleme rezil oldum durmayan kalmadı diyor ailemle görüşme istemiyorum diyor ayrılcaksa neden hala aynı evdeyiz ve soonuçta ayrıldıgımızda duymayan kalmayacak ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim işgence gibi bir hayat yasıyoruz

cnm nerde oturuosun kac yasındasın

senın yuzunden mı rezıl olmus ne yapmanı beklıyormus beyefendı herseyı yapsın kadınlarla gorussun sende sesını cıkarmayacaksın bunu mu beklıyormus yok oyle deseydın kendı rezıllıgın deseydın

buradayım bebek görmemişim sadece kızma hemen :) anlatacak çok şeyim var dinlemek ister misin :)) güzel şarkı değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…