- 22 Kasım 2011
- 4.967
- 159
canım bak en baştan anlatmaya başlayayım 6 veya 7 ay önceydi işe giderken evede eşim arabanın teyibini unuttu eve geri döndük ve ben yanda bir ceza makbuzu gördüm aldım içinde bir hat alınmış ve boş kart numara tam aklımda kalmadı eşim arabaya geldi birden elimden çekti
bu kimin dedim buldum koydum dedi işe gittim 11818 aradım adına hat var aradım iş yerindeki eski muhasebeci ve kıyameti yıktım 2 side aramızda bir sey yok dedi ama kızdan aldım hattı dökümüne baktım bir ayda 500 den fazla mesajlasma ve hala inkar ettiler o gnden bu güne tartışmalr cıktı her gün içmeler ben falcılara gittim hocalara gittim büyü yapılmış dediler adamın aklına girilmiş senden sogutmuşlar diyorlar sabır diyorlar ama her geçen gün birbirimizden sovuyoruz.
yani klasik aldatılma canısı dimi
de Allah aşkına falcılar büyüler nedir geç bunları gerçekçi ol
bak bilirim ben o işyerinde adam ayartan kızları öncelikle aklına şunu iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice bi sok sen ben gibi kadınların öyle başedeceği bi kadın tipi değil neden dersen bizzat onlardan bir ikisiyle çalışmışım veeeee sana gayet rahat diyebilirimki ar namus oh tertemiz şeklinde yaşayan bi tür onlarınki yani adamın son deece haklı çünkü bu kadar tahrike dayanacak bi adam tanımadım daha
asıl önemli olan o kadını kötüledikçe batacaksın bunu çok iyi bil ikinci fallar büyücüler seni aciz basit banal hatta çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook cahil gösteriyor
zaten adamı ayartan ayartmış sen bide böyle davranarak iyice ekmeğine yağ sürmüşsün kadının bi akını başına toplasana bi dik dur bakalım